- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #29217 üzenetére
Régen volt már, de nem csak a hivatalos ICS frissítés után nem kezeli az SD-t a visszaállított GB? A GB bootloader olyankor marad nem? Ezért is van külön GB és ICS bootloadereshez recovery. Persze lehet, hogy az én emlékeim koptak meg.
(#29218) Atrasko:
A scrolling bug valószínűleg a "visszapattanó effekt"-re utal. Ha túl gyors a scroll, például a beállításokban, nem az alján, az utolsó menüpontnál áll meg, hanem visszaugrik fentebb. Jól megmondtam, remélem érthető. Hozzá lehet szokni. -
törölt tag
válasz
ViktorHUN79 #29182 üzenetére
Szia Viktor!
Jól emlékszel, a régebbi Spirit FM változatokban nem lehetett menteni az adókat, sőt automatikus csatornakeresés sem volt (én is kipróbáltam párat). Aztán tényleg több órás keresés után találtam rá a XDA Developers-en arra a linkre, amit küldtem. Itt a li_141204.apk a nagy tutiság, van aut. csat.keresés, 6 csatorna eltárolható, át is nevezheted őket, és hát brutál hangerőn szól.
Üdv: yaka
-
törölt tag
válasz
ViktorHUN79 #29177 üzenetére
Sziasztok!
Végül Bagyusz 4.4.4-es H1N1 CM11 ROM-ját tettem fel, köszi a tippet, ViktorHUN79
Sok órás keresés után megtaláltam az XDA Developers oldalán a Spirit FM saját fejlesztőjének, Mike Reidis-nek az ingyenesen közzétett Spirit FM Light applikációját, ami felmegy erre a ROM-ra. Teszteltem, hát a hangerővel tényleg nincs baj
Letölthető (nem warez !!!) innen.
Üdv: yaka
-
DonMarco
aktív tag
válasz
ViktorHUN79 #29131 üzenetére
Ja,kell hozzá még az "USB OTG Helper" apk a play-ról !
-
DonMarco
aktív tag
válasz
ViktorHUN79 #29131 üzenetére
Üdv ! Otg kábelt a telóba dugod,abba egy y-lon usb kábelt aminek az apa részét egy usb-s töltőbe dugod,az anya részébe meg mehet a pen,vagy egyébb. ( Én egy 1-Amperes teló röltőt használok,de szerintem pennek elég bőven egy 500 m.amp.is A hátránya ennek a megoldásnak hogy a teló otg módban nem töltődik
ezt viszont nemtudom hogy lehetne megoldani.
-
helixP
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #28961 üzenetére
-
törölt tag
válasz
ViktorHUN79 #28939 üzenetére
Azért mondtam a cwm-et,mert az kihagyja a telon lévő rendszert. Probáld meg adapterrel pc-ben . Sztem a kártya megdöglött egyébként
-
törölt tag
válasz
ViktorHUN79 #28937 üzenetére
Bootolj be cwm-be. Ha ott is ez van,a pc sem tud másolni rá,akkor nagy eséllyel döglött az sd.
-
törölt tag
válasz
ViktorHUN79 #28777 üzenetére
Esetleg ezt átnézve lehet,hogy találsz megoldást?
Tudom, hogy nem alcatelre van, de lehet,hogy a csomagok megfelelőek lehetnek.. van pár minimal gapps csomag, át kéne guglizni és ki kéne próbálni, hátha jó vmelyik teló mini csomagja...Itt is van pár tanács pl..
-
Massmurderer
őstag
válasz
ViktorHUN79 #28758 üzenetére
hello.nálam is kiirta egyfolytába már ujrainditás után,vissza is tettem a cm10.2-t inkább
-
bagyusz
őstag
válasz
ViktorHUN79 #28587 üzenetére
Nem hivatalosan 2hónapja, hogy van cm12.
OT-995-re kellenének a legacy patchek, hogy egyáltalán bootoljon, ha nem kivitelezhető akkor sajnos le kell mondani róla.
-
hun005a
tag
válasz
ViktorHUN79 #28501 üzenetére
http://www.9apps.com/android-apps/ROEHSOFT-RAM-Expander/
select swapdir a memóriakártyád
A felső csúszkán beállítod a méretet
Bal fent swap activ,meg autorun mellette -
hun005a
tag
válasz
ViktorHUN79 #28426 üzenetére
Én is megcsinàltam nekem működik
-
Milestone2
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #28326 üzenetére
Hát ha ez a "s
zaros" HTC Explorer megkapta a CM12-t, akkor némi esély van, csak egy tehetséges idővel rendelkező fejlesztő kellene hozzá... -
Milestone2
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #28326 üzenetére
Nem vagyok meggyőződve hogy egyáltalán visszatér-e még 995-re munkálkodni...
-
helixP
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #28298 üzenetére
Mindenképp' kijelzi, mert a hálózat típusát mutatja.
-
törölt tag
válasz
ViktorHUN79 #28214 üzenetére
Bazi nehéz,mert nem forrasztott. Szétbontod a házat és az aljzatban lévő füleket befelé beljebb hajlítod tűvel óvatosan. Bár szerintem nem az aljzat lesz a hibás,hanem a headset..
-
DonMarco
aktív tag
válasz
ViktorHUN79 #28146 üzenetére
Üdv ! Értem,köszi az infót. Akkor várjuk az android "L"-t (ha lesz erre a készülékre)
-
Flind
senior tag
válasz
ViktorHUN79 #28096 üzenetére
Nekem is két napig bírja, utolsó H1N1-el, és Paranoiddal is. Stock 4.0.4 ROM-on jó volt ha kibírta estig. Gyári akksi.
-
Pityu62
tag
válasz
ViktorHUN79 #28096 üzenetére
08.11.h1n1 bagyusz-úr
féle a tuti.első nap nekem merült mint állat,ekkor leszedtem a claunchert és így csak az alap rendszer fut pár kellékemmel.Csak egy miui téma van fent meg opera,,,és pár apróság így másnapra összerakta magát és eddig jó.Ennek is egy baja van csak a csengőhang ismétlés de ezt most az audacity-vel megoldottam.
-
aytukabozs
addikt
válasz
ViktorHUN79 #27911 üzenetére
Fiók törlés-újrarakás?
-
trebrona
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #27895 üzenetére
-
nagyfejü
őstag
válasz
ViktorHUN79 #27903 üzenetére
bocs , felületes voltam!
-
crow89
tag
válasz
ViktorHUN79 #27903 üzenetére
Üdv!
Ezt próbáltad már?
-
nagyfejü
őstag
válasz
Airdroid.
-
eldrah
aktív tag
válasz
ViktorHUN79 #27897 üzenetére
van ikyen progi,használtam is, de a nevét passzolom..majd utánanézek délután otthon,a gépen még megvan valahol szerintem... de irj rá m ha elfelejteném,mert elég káposzta az agyam mostanság
-
kgymac
őstag
válasz
Az oldal tetején van, hogy nem megy. Nem találja meg (szvsz nem is keresi) a miracast eszközöket (talán a helyhiány miatt maradt ki, mint az usb háttértár mód).
-
Massmurderer
őstag
válasz
ViktorHUN79 #27686 üzenetére
6usb csati van,ép az elsöbe tettem be.átpakoltam a kábelt másikra jó lett.hát ez a cm10.2 nagyon ottvan.akkuidöre leszek még kiváncsi.eddig gond nincs vele.a zene rész nagyon fel lett turbózva
na meg az egész.Bagyusznak örök hála érte
-
Massmurderer
őstag
válasz
ViktorHUN79 #27686 üzenetére
énis arra gyanakodok.visszatettem a cm10.2t
-
Massmurderer
őstag
válasz
ViktorHUN79 #27684 üzenetére
cm10.2 is jo lenen ha lehetne azt h a pc pl meghajtonak ismerje fel a telot
-
Massmurderer
őstag
válasz
ViktorHUN79 #27681 üzenetére
na most az a kérdés hogy az ics-t hasoloan tegyem e fel?mármint a rom zipbe memokarira,meg ami van hozzá és ugyanigy instal?
-
Massmurderer
őstag
válasz
ViktorHUN79 #27681 üzenetére
wipe megvolt igen.gondolkodtam énis rajta.megprobálom az ics-t és utána ugy
-
pirey
tag
válasz
ViktorHUN79 #27649 üzenetére
De mivel a mentést valami féle recoval csinálj igy nem az eredetit rakja vissza.
-
Flind
senior tag
válasz
ViktorHUN79 #27565 üzenetére
Erre beállítás nincs, de Playből kismillió megoldás lehetséges. Egyik amit már mondtak, LS-re vagy HS-re kiraksz egy ilyen widgetet. Másik hogy olyan Launchert használsz, ami alapból számláz az ikon mellett (Smart Launcher Pro, Nova Launcher Prime, Apex Launcher Pro, Lighting Launcher eXtreme, stb). Aztán arra is van app amit mondtál, hogy "Chat Head" szerű lebegő körben értesít.
Vagy beállíthatod hogy értesítéskor a leddel együtt a kapacitív gombok is villogjanak, azt már biztos észreveszed. De lehet hogy elég csak a periódus időtartamát kisebbre venni.
Amúgy az értesítési sáv nem tudom miért van elrejtve, átlátszóság óta a Desingba sem rondít bele. -
RepeatSector
senior tag
válasz
ViktorHUN79 #27561 üzenetére
Ott van a hover erre az esetre. de a képernyőzáron vagy a launcheren widget formában is kitudod tenni ha kompatibilis indítót használsz!
-
Flind
senior tag
válasz
ViktorHUN79 #27561 üzenetére
Úgyérted lockscreenen? Vagy hol jelezné ki, ha nincs értesítési sáv? Vagy az ideiglenes képernyő tetején megjelenő csíkra gondolsz?
-
Baryka007
addikt
válasz
ViktorHUN79 #27553 üzenetére
Már nem engedte szerkeszteni.... Most sikerült a rootolás köszi!
-
helixP
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #27545 üzenetére
Amúgy nem az app-pal van a gond, hanem aszem kernel szinten nem támogatott.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #27516 üzenetére
Rootolni csak akkor érdemes, ha a gyári ROM-ot akarná használni rootolva.
De nem azt írja. A főzött ROM-ok előtt nem kell rootolni. Azok úgy is rootolva vannak.
Egyébként a Kingo tényleg jó! -
kgymac
őstag
válasz
ViktorHUN79 #25763 üzenetére
Bármilyen meglepő, de benne van az összefoglalóban.
-
eldrah
aktív tag
válasz
ViktorHUN79 #25545 üzenetére
Koszi
akkor hétvégén nem probálgatom...Más esetleg tapasztalt mást?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #25545 üzenetére
Drága barátom.
A TWRP egy recovery fajta.
Érintőfelületű.
Más mint a CWM (Clockworkmod)
Klassz.
De mielőtt kipróbálnád várj. (Vagy ha nem vársz és kipróbálod még ne flesseld fel, csak bootold / loadold)
Bagyusz hétvégére ígérte a javított új verziót.
(A mostaninak is csak annyi a hibája, hogy nem engedi formázni a custpack-ot. De attól még jól működik) -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ViktorHUN79 #25426 üzenetére
Power bank HÁZ, gyakorlatilag ebbe még akkukat kell venned és kész. 8$ és 4x1500ft a minosegi akku bele (2600mAh Samu itthonról) Így valós 10000mAh-t lehet kihozni 8e pénzből..
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ViktorHUN79 #25426 üzenetére
Linkelek mindjart én milyen powerbankot hasznalok illetve milyet javasolnék.
Fakirr1: go go.
-
törölt tag
válasz
ViktorHUN79 #25422 üzenetére
Bagyusz kerneles 4.04 . Tweaked ics az elődje,annak meg az első fr ICS. Egyébként nem nyúltam az összefoglalóhoz. Ide sem néztem be már jó rég óta. Félig nyílt titok,hogy a házasságom megmentésén "dolgozom" és ez nem két perces mutatvány.. Elnézést is kérek az offért. Lehet,hogy leszek időnként, de ne fűzzetek hozzá sok reményt..
Respect Mindenkinek!!!!
-
x1port
addikt
válasz
ViktorHUN79 #25422 üzenetére
Gondolom 4.0..
Sőt a tippem szerint a h1n1 ics kernele hajthatja.
De ez csak tipp. -
lacc65
tag
válasz
ViktorHUN79 #25349 üzenetére
igen 4.4 után is ugyan az a szitu
-
lacc65
tag
válasz
ViktorHUN79 #25299 üzenetére
Szia,cm 11-ből bemész recovery-be és full wipe/format ( kivéve az sd ) a restore-vel vissza teszed a gyári mentésed minden kombinálás nélkül
-
bagyusz
őstag
válasz
ViktorHUN79 #25272 üzenetére
Idáig csak a mobilnet fix volt terben, de wwenigma küldte a helyes gps konfigot így az is bekerült. Blogomban megtalálható.
-
x1port
addikt
válasz
ViktorHUN79 #25191 üzenetére
Na ezè' Te is kapni fogsz !
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz
ViktorHUN79 #24623 üzenetére
Még mindig azzal küzdök hogy nincs wifi a telón.
Egszerűen nem talál wifit,letapogatásnál.
Gyári rommal és H1n1-el sem.
Mit lehet csinálni?
Hogyan lehet ics-es telót teljesen gyárira ,alapra állítani? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #24591 üzenetére
Elég valószínű, ha csak a Skype esetleg nem tud ilyet magától is inaktív állapotban. Soha sem használtam, szóval simán lehet...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #24589 üzenetére
Kilövi a mobilnetet vagy a wifi-t a sleep policy. Passzolom hogy pl. mobilnetnél hogy lehet ezt megakadályozni, mert ott nem üzemszerű...
-
x1port
addikt
válasz
ViktorHUN79 #24557 üzenetére
Jó lenne , főleg a youtube-os képszétesés.
Utoljára a galaxy minin volt ilyen 240x320 - on. -
ORCA58
addikt
válasz
ViktorHUN79 #24538 üzenetére
Már többször volt róla szó, hogy az egyes készülékek nagyban eltérnek egymástól (sajnos), így másképpen működnek. Kinek ez kinek az jó a telójához.
Nálam a gyári ICS használhatatlan, még zenét sem lehet vele rendesen hallgatni, zenelejátszótól függetlenül. stb. stb.
A CM sem 100%-os de eddig ez a legjobb hozzá! -
x1port
addikt
válasz
ViktorHUN79 #24538 üzenetére
Val.szeg. a reklám blokkoló app kavart be amit feltettem.
-
Defect
csendes tag
válasz
ViktorHUN79 #24372 üzenetére
T-mobilos a telo! Megvan minden ami kell! Csak épp nem tudom a 7z file-al most mit kezdjek?
Mert vissza a állításról nincs leírás!
Nekem pedig az jól jönne! Tudom hogy kell vunroot-olni! Mert annyi hogy a SuperOneClick-ben unroot-ot nyomok! De előbb az eredeti rom-ot vissza kellene tenni! És nem tudom hogy ezt hogy?
CWM és ott backup-al vagy a gépen valami programmal csináljam??? Valaki akinek van ideje segíteni az dobhatna egy privi-t! -
bagyusz
őstag
válasz
ViktorHUN79 #24258 üzenetére
Igen.
-
aszti75
senior tag
válasz
ViktorHUN79 #24135 üzenetére
Nekem qrva nagy szerencsém volt vele,mert én most vettem fél évesen,fóliásan,papírokkal full dobozosan 10-ért.
A csávó váltott S4-re és pont annyi hiányzott neki a telefonhoz,gondolom ezért adta olcsón -
a.t.t.i.
senior tag
válasz
ViktorHUN79 #24068 üzenetére
igen,nekem is ott van,köszi.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #23892 üzenetére
-
DarknessHope
senior tag
válasz
ViktorHUN79 #23799 üzenetére
végül is nem tudhatja hogy mézes pálinkát ittam e főleg valami boltit e... de amúgy nem
ez rendes házi vegyes volt.... sajnos a minősége mit sem segít a telefonomon.... ma reggel se ment úgyhogy megy is privát Fakkir-nak bár egyelőre nem találom az ő adatlapját... tuti hogy két k-val van?
-
bagyusz
őstag
válasz
ViktorHUN79 #23711 üzenetére
Túl reagálod a dolgokat. Egy szerviz nem engedheti meg magának, hogy egy nettó 3k értékű alaplappal az adott dolgozó órákat bíbelődjön, hogy most custom rom volt-e rajta, pláne hogy még a telemax szerívnek jtagjuk sincs, de ha lenne is akkor nekik külön bekel ruházniuk a telóhoz való intefészt, ami plusz költség. Az sincs kizárva, hogy csak forrasztással lehet megoldani. Ami mind mind idő.
Itt a fórumon volt egy kolléga, akinek törött usb portal küldték szervizbe a telóját amin custom rom volt, párnap múlva hívták hogy nincs alkatrész ezért új készüléket kap.
Másrészt a fórumon idáig nem volt olyan, hogy vissza dobták volna a telót custom rom-ra hivatkozva.
Ha neagyisten eltört volna usb port és bekrepált a fizikai gomb, és nincs fel flashelve cwm akkor még mindig rálehet rakni a gyári romot. Aminek a menete:
(fizikai gombok helyett, lehet használni a kapacitiv gombokat)1:cwm flash csomagot sd-re felrakni
2:gyári recovery indítás
3: cwm telepítés
4:cwm indítás
5:wipe data facotory reset, system/custpack format
6:gyári mentés visszarakás -
Keeperv85
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #23706 üzenetére
"ott 995 csak úgy megy a cwm ha usbről tolom rá,teló kikapcs hangerő le bekapcsgomb és rátolod számítógépről usb-n,és úgytudom ennek nincs más módja!"
Rosszul tudod. Felrakom dd-vel kb. két mp. alatt... Még PC sem kell hozzá!
"de nemtudod indítani a cwm-et nehogy azt mond hogy nincs ilyen pl.ha a gombok nem reagálnak,de tuti még sok ilyesmi lehet!"
Ha nem mennek a gombok, akkor felrakok egy touch képes recoveryt. Ha nincs, akkor csinálok...
Jobb lesz ha nem erőlködsz...
-
alex71995
csendes tag
válasz
Istenem... Viktor, ha tudatlan vagy inkább ne mondj semmit.. CWM-et lehet bootolni telefonról is...
és egyébként igazat adok az előttem szólónak, hogy Keeperel nagyon én sem vitatkoznék.. szerintem hidd el jobban tudja.. nekem ő már segített a szó szerinti halálból, amikor egy led se villant már meg, visszahozni anno a kis ZTE Blademet.. -
helixP
nagyúr
válasz
Mondjuk pont keeperrel nem vitatkoznék...
-
kgymac
őstag
válasz
ViktorHUN79 #23703 üzenetére
Akkor a simen a spec bejegyzésben volt. 995-ön nekem üres a sim, kb. 9 éve a telefonon, másfél éve google fiókban tartom a névjegyeimet.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #23701 üzenetére
"Na ugye mondtam,hogy én vagyok a legokosabb!"
Ha nem jó az USB, akkor felteszem kártyáról a CWM-ot, ha nem indul el a teló, akkor pedig már nem is fog, szóval senki sem látja mi volt rajta... Szóval...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #23699 üzenetére
Azért, mert az állított okosságod ellenére nem tudod, hogy a főzött romok használata 100%-ig visszafordítható állapot, így nem okoz garanciavesztést, ha csak nem úgy viszed be...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #23697 üzenetére
"Én vagyok a legokosabb!"
"addig nemakarok főzött romot mert akkor ugrik a gari"
A kettő kijelentés erős paradoxon....
-
Mentolka
senior tag
válasz
ViktorHUN79 #23691 üzenetére
Már megint! Ez mélyvíz???
Viki: két helyen is meg tudod adni a saját számod:
1. Telefonkönyvben fel tudod venni új névként
2. A hívásbeállítások közt van ilyen, a További beállítások menüben.
Én mindezt CM10.2 alatt látom, szerintem az ICS alatt is megvannak ezek a lehetőségek. Ha mégsincsenek, akkor itt az ideje ROMot váltani... -
Keeperv85
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #23686 üzenetére
Most kapaszkodj, mert én ezt 3 éve igyekszem megtudni, csak a következő szituáció miatt! Nekem van egy k3765-ös Voda (Huawei) stickem, amihez ugye van egy PC-s felület, a BoardBandLite. Na most a legnagyobb meglepetésemre a cucc tud olyat, hogy kiírja a saját számot. Nem ez a meglepő benne, hanem az, hogy ott figyel a T-s számom... sebaj, gondoltam megadtam a Vodának... kicseréltettem a számom kb. 2 éve, mert fontos volt. Nézem a Vodás cuccot és a sz.r is belém fagyott: ott figyel az új számom benne! Ezt tuti nem adtam meg és kértem a szám rejtését is...
-
kgymac
őstag
válasz
ViktorHUN79 #23691 üzenetére
Amit írtál, az nem telefonkönyv. Azokban nézd meg, mindegyikben. Szűrheted esetleg még azzal, hogy a telefonkönyv milyen bejegyzéseket jelenítsen meg: sim,telefon,google acc címjegyzék. Én a sim-re tippelek, mert ott is van ilyen bejegyzés, legfeljebb a 995-ön nem tudod szerkeszteni.
Továbbá ez nem mélyvízes téma, legalább off-ba tedd. Köszi. -
pakardo
tag
válasz
ViktorHUN79 #23689 üzenetére
A telfonkönyvbe meg lehet adni a saját számod , ha arra gondolsz.
-
kgymac
őstag
válasz
ViktorHUN79 #23686 üzenetére
Be lehet állítva valamelyik telefonkönyvben (gugli,telefon vagy sim). Keresd meg és szerkeszd át a jelenlegi számodra.
-
ViCk980
tag
válasz
ViktorHUN79 #23627 üzenetére
Az a root mappa a gyári android fájlrendszer része..szinte minden telón ott van semmi jelentőssége számodra..
-
helixP
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #23628 üzenetére
Kicsit túlparázod. Én előző telómat mind a kétszer, rootolva, custom rommal vittem be (telemax) és semmi gond nem volt, csak visszatették a gyárit.
Ez az én tapasztalatom. -
törölt tag
válasz
ViktorHUN79 #23627 üzenetére
Ha lenne telóm,amire fel tudom rakni a romot,akkor megnézném. Mivel nincs már alcám,ezt nem tudom leellenőrizni.Marad az,amit írtam: ha van bármilyen jele a rootolásnak,akkor visszadobhatják a telót.
Egyébként: nem megállt a tudomány,csak meglepő módon nem ülök egész nap a fórum előtt.. -
bladegery
senior tag
válasz
ViktorHUN79 #23628 üzenetére
Talan senki sem erti igazan, hogy mi a problemad. Torold le a mappat, ha nagyon zavar..
-
törölt tag
válasz
ViktorHUN79 #23624 üzenetére
Az sd-t ne rakd bele,amikor visszaviszed gariba.Bármilyen rootolásra utaló jel miatt (még ha nincs is rootolva) visszadobhatják a telót..
-
Kovbob
senior tag
válasz
ViktorHUN79 #23624 üzenetére
Igen, gyárilag telepítettek rá sok felesleges dolgot.
-
Kovbob
senior tag
válasz
ViktorHUN79 #23573 üzenetére
Bagyusz CWM 5-je
-
Kovbob
senior tag
válasz
ViktorHUN79 #23570 üzenetére
Szerintem is inkább cwm 5-el csinálj backupot ne a 6-al.
-
pakardo
tag
válasz
ViktorHUN79 #23570 üzenetére
Hát mentést inkáb az 5 össel csinálj mert már én próbáltam 6 os cwm el vissza rakni backupot ami nem müködött,valami bug lehet a 6 os recoverybe.
Bagyusz : köszi a friss kitkatot eddig minden szupi rajta remélem a gps is rendbe lessz mert a leg ujabb cm 10.2 vel nem müködött a 3 betüs gps szoftver.
-
törölt tag
válasz
ViktorHUN79 #23470 üzenetére
Egy r**dt 1szerű kérdés: install zip volt,vagy restore? Restore-os custom romról ugyanis nem tudok(mármint publikusról.. ). Egyébként a kernel ha jenkins-es,akkor gyári,ha Bagyuszos,akkor custom és jobb
HelixP: sd sebességétől függően lassul/gyorsul a rendszer a swap használatakor. Úgy tudom,hogy az összes Bagyusz-kernelben van swap támogatás. Xda-n páran tesztelték annó,erről JJ tudna nyilatkozni szvsz
Wwenigma: beleírjam a blogba?
-
schlecker
tag
válasz
ViktorHUN79 #21875 üzenetére
-
törölt tag
válasz
ViktorHUN79 #21872 üzenetére
Tudnék utalni a 21865-ös hsz-ra és a visszaolvasásra,de inkább kihagyom...
-
Raklap#
tag
válasz
ViktorHUN79 #21872 üzenetére
igen persze
-
selender96
tag
válasz
ViktorHUN79 #21795 üzenetére
szia én nem okoskodok mert nem töbet szoltam szerintem itt a dolgokhoz hozzá mint te és az tudásom is talán egy csöpnyivel több de komolyan van két vagy 3 komolyabb le irás mindenről MINDENRŐL és én ha valaki akkor ÉN mindegyiket ki probáltam az összeset és nagyon tökéletes midnen rom a kamera vaku nekem is fel tűnt de nem tudom mily meg lepődés de én a másik használatnál rá jöttem hogy tökéletesebb képet csináljon azért van és komolyan vannak emberek akik a lehető legpofátlanabbak mert nem azért de szerintem lehet keveset is mondok több 10 ezreknek segitenek az itteni emberek hogy ne keljen több ezreket a telefonjára meg szervízre költeni és te ide jösz egy telefonos gondal (3 napja van meg még a gyári romot se ismered) és akkor le szologatod ami ingyen meg csinálnak itt azért hogy neked gyorsabban menjen a telefonod meg ilyenek és a helyedbe elásnám magam felölem off a téma csak kicsit fel huztam magam
Amikor egy olyan ember szol le valamilyen munkát amihez ö még kicsit se konyit minden tiszteletem a tietek!!
-
helixP
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #21801 üzenetére
Úristen... fizetős, nem warez
Jajj várjál talán így megérted: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
helixP
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #21797 üzenetére
Ha felraksz egy új romot kell némi idő, míg beáll a töltöttség jelző. De amúgy sem 10 percből kell mélyreható következtetéseket levonni. A vaku "hol be, hol ki" kapcsolás azért volt, hogy fókuszáláshoz segítse a kamerát.
Ja, láttuk milyen marha nehezen vetted rá, hogy felismerje az SD-t, kérdezned kellett vagy kettőt... Elforgatni nekem tökéletesen forgatja a kijelzőt a CM, ez user, vagy hardver error. Köztudott, hogy CM-ben nincs rádió, ezért javasolta Fakirr, hogy menj fel a play-re.Amúgy leesett a pont-gomb a billentyűzetedről, hogy mindegyik mondatodnak felkiáltójel a vége?
-
helixP
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #21795 üzenetére
Mesélj, mért nem megy rendesen, melyik, mi nem működik benne?
-
trebrona
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #21792 üzenetére
De lehet, ha te mindenáron a gyári sz..ral akarsz kínlódni, és az összafoglalót sem vagy hajlandó elolvasni.
helixP +1
-
helixP
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #21792 üzenetére
Mámrint hogy a normálisan optimalizált, gondosan fejlesztett és rendes supporttal rendelkező legfrissebb custom romok helyett az alapból optimalizálatlan, GPS-t dobáló tákolmány gyárit?
Dehogynem. Lásd: összefoglaló.Egyébként Te meg ki vagy hogy 29 hozzászólással letákolmányozd más emberek lelkiismeretes, ingyen és jól végzett, a közösségnek szánt munkáját?
-
törölt tag
válasz
ViktorHUN79 #21783 üzenetére
CM "fícsör".. próbáld hozzá a spirit fm-et pl. Play tele van rádió appokkal..
-
törölt tag
válasz
ViktorHUN79 #21775 üzenetére
Olvasd el a blogom lécci..
-
Elektrosokk
veterán
válasz
ViktorHUN79 #21775 üzenetére
Dugd rá a telefont a gépre és az eszközkezelőben egy sárga felkiáltójeles ikon lesz ott azt hiszem, a hozzá tartozó 2 drivert töröld. aztán install OTU és örül.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
ViktorHUN79 #21773 üzenetére
sd kártya problémára driverek törlése és OTU reinstall.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged