- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
w.miki #28870 üzenetére
Tudok adni, de ott van azok között, amit már fentebb linkeltem.
Ha gyári ICS-van rajta, akkor volt, ha gyári GB, akkor nem, mert gyári ICSről vissza állás gyári GB-re nincs.ICS-ből: ICS H1N1 5.8a, esetleg SCI (Stock Clear Ics), changelog 2014 04 13
GB-ből: GB H1N1v1.0 (2013.03.31)GhanBuri Ghan: Pattogott, de nem zavart, volt egy mozdulat, amivel jól működött, simán meg lehet szokni, és a memória sem fogyott, sőt ICS-k hez képest sokkal több is maradt.
-
helixP
nagyúr
válasz
w.miki #28865 üzenetére
Nem egészen.
Különböző romokhoz különböző CWM-ek kellenek sok esetben. Válaszd ki a ROM-ot, nézd meg milyen CWM-kell hozzá. Ha pont 5-ös ,akkor jó ez is, ha nem, akkor másikat üzemelj be, ugyan így, ahogy ezzel eljártál.ROM-kérdés: a telefonok eléggé különbözőek, van akinél mindegyik jól megy, míg van akinél bizonyos romok trógerül viselkednek.
Ha a frissesség nem érdekel, akkor a H1N1 GB elég jó, bár a 2.3 régen volt már, sok app nem lesz kompatibilis.
Jók a pucolt ICS-k is.
Én személy szerint a Cyan alapú Romokra esküszöm, jó belőle az utolsó JB, de a KK-tel sem volt bajom. bagyusz blogjában megtalálod őket, CWM-estül.aytukabozs: nálam meg pl pont PA-után sikerült legnehezebben visszavakarnom az életbe a telót, annyira összekuszálta
-
-
helixP
nagyúr
válasz
w.miki #23860 üzenetére
Nem, nem megy. A Romnak nincs bootloaderje.
Még egyszer elmondom, hogy én továbbra is a 20131210-változatot ajánlom, mert a többit bagyusz nem ajánlja azoknak, akik nem frissítettek hivatalos úton ICS-re (azaz nincs ICs "bootloaderjük").
De mivel 3x leírtam most itt kiszálltam. -
helixP
nagyúr
válasz
w.miki #23855 üzenetére
Ha ezt megtaláltad, akkor ott van alatta a Gapps is hozzá, pont alatta egy sorral.
Nem, CM-hez mindig kell a Gapps külön.
-
Milestone2
nagyúr
-
helixP
nagyúr
válasz
w.miki #23846 üzenetére
Formatokat, Wipe-okat kellett volna, FC-özön sem kizárt. Szerintem húzd újra és Wipe-olj rendesen.
Bootloader-kérdés: volt-e hivatalosan frissítve a telefonod ICS-re, vagy pedig nem? ( Ha igen ICS "bootloadered" van, ha nem akkor GB. Igazából MIUI romnál tökmindegy)Így sem tölti az előző akksit, hogy van rajta rendszer?
BTW nem túl drága egy új akku sem bele. (én tuti nem vagdosnék USB-kábelt)#23848 w.miki: Az, amit masternek linkeltem, CM (10-20131210) az "Bootloader" független, azért is linkeltem azt. De jó az a MIUI is, ilyen szempontból, csak tedd fel újra és csináld meg a Wipe-okat. Igazából, ha nem megy, akkor megpróbálhatod a bikázást is, de csak óvatosan, (aszem) Milestone így repítette el a telefonját. Én a magam részéről tuti vennék inkább akksit.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
w.miki #23843 üzenetére
Ha nem tudod, akkor csak az utolsó CM10.2-t ajánlom. Az loader független.
( Lehet a MIUI is, de arra nem emlékszem)
Ajánlott install elött egy biztonsági mentést csinálni ( nem emlékszem van-e müködö régi rendszer a telón)
Ne feledd a telepítés elött a wipe data/factory resetet és a format system, format system app -okat! -
Milestone2
nagyúr
válasz
w.miki #23831 üzenetére
Jajj de zavaró, hogy ugyanaz az Avatarod mint Fakirr-nak...!!!
Ha a fehér Alcatel feliratig eljut, az már jó lehet, DOWNLOAD MÓD. Bekapcs+Hangle kombóval eddig kell eljutnia, nem tovább...
Majd PC-ről bootolj (BOOTOLJ, LOADOLJ) rá egy CWM Recovery-t.
(-Felrakod az SD kártya gyökerébe a romot és a google gappset(nem tömöríted ki a zip filet)
-Letöltöd a CWM_6_20130615-t (CWM_5 recoveryvel is telepíthető)
-CWM indítása: teló kikapcsolt állapotában nyomod a hengerő le+bekapcs gombot az első rezzenésig, majd rákötöd pc-re és elindítod a már kitömörített CWM_6_20130615 mappán belül a "CWM6 load.bat" filet.
-Telepítés előtt full wipe kell csinálni, de a system, system/app partíciókat sem árt formázni.
-CWM-ben "Install zip from sdcard" ->"choose zip from sdcard" menüben kiválasztod a romot
-gapps telepítés esetén is így jársz el.) -
helixP
nagyúr
válasz
w.miki #23831 üzenetére
Fakkir blgot ajánlom, illetve összefoglalót, ismételten.
(Roviden:
a.\ hangerő+le, Alcatel feliratnál számítógépre kötni, ezek után recovery flash-selése, vagy load-olása majd másik Rom felrakása, vagy:
b.\ vagy hangerő és fel, nagyon hosszan, hátha factory resettel megjavul) -
kgymac
őstag
válasz
w.miki #23765 üzenetére
Fel kéne töltened valahogy az aksit.Gyári rommal kikapcsolt állapotban is tölt, egyéb romok esetében vagy el kell indulnia rendszernek vagy be kell lépni cwm-be. Én korábban olvastam erről a töltési problémáról, így korábban vettem egy 3.7V-os lítium-ion töltőt (3$ ebay (+1-10 hét szállítás) vagy 1500huf Bp-n, az Europark mellett egy-két utcával [univerzális töltő]). A másik megoldás egy új vagy kölcsön aksi (az új kb. 4-5e huf, helytől függő). vagy az itt nem igazán ajánlott, blankolt usb kábellel töltés - ami valóban veszélyes, ha nem vagy elektro(..) műszerész
-
kgymac
őstag
válasz
w.miki #23752 üzenetére
Telesen le van merülve az aksi, hagyd töltőn, előbb-utóbb el fog indulni. Volt akinél ez 20 perc és volt akinél 1 éjszaka volt. Ha van 3,7V-os Lítium Ion töltőd, azzal gyorsabban feltöltheted, mert telefonban ez a működő (= elindulgató majd újrainduló) rendszer miatt lassabban megy.
-
kgymac
őstag
válasz
w.miki #23733 üzenetére
Nem valószínű, hogy én leszek aki megmondja a megoldást.
Első körben próbáld tölteni (ártani nem árt):
aksi ki, vár 30 mp, aksi be, töltőre dug, bekapcsol. Ha csak le van merülve, bekapcsol és az alsó 4 gomb világítását villogtatja. Volt akinek pár perc, volt akinek több idő kellett. Ha nem tölt, meg kéne próbálnod felmelegíteni az aksit (kézben, radiátor, stb) majd úgy betenni a telcsibe + belépni reco-ba, ott mindig tölt (már ha elindul). Egyszerűbb, ha van 3,7V-os lítium-ion aksitöltőd, abba csak be kell helyezni az aksit és irány a 230V. Mivel ez az aksi lemerülés elég gyakori a 995-ösnél, én erősen ajánlom egy ilyen töltő beszerzését. Ha elektro/elektronikai műszerész vagy, lehet más "gyorstöltővel" próbálkozni (blankolt usb kábellel, de nagyon nem ajánlott)
Ha sikerül feltölteni, utána lehet folytatni. Lemerült aksival könnyű a téglásítás. -
kgymac
őstag
válasz
w.miki #23728 üzenetére
Szia,
Egy kis infó hiányzik: totál lemerült vagy csak némi "barkácsolás" áldozata ? Ha pontosan megadod, hamarabb fogsz kapni segítséget. Ha az 1. hsz túl bonyolultnak tűnik, nézz szét [Fakirr1 blogjában] (képekkel). Elsőnek a blog tutorial cikkét javaslom, ha csak le van merülve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest