-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bach66
tag
válasz
Borosz #28616 üzenetére
Sziasztok! S.O.S: !!!
Eredeti telenoros GB-s telómat FOTA-val próbálom frissíteni.
Letöltötte az első frissítést
DE miután rányomtam a "telepítés"-re, és a teló újraindult, nem jelenik meg semmi!
A kijelzőn látszik egy kicsi háttérvilágítás -ennyi.Már félórája ebben azállapotban van!
MIT TEGYEK?
Kérlek, segítsetek! S.O.S:!
Előre is kösz!
-
tomsics
senior tag
válasz
Borosz #28598 üzenetére
Nekem is ugyanezt írta ki mikor német országban voltam és állítólag letiltotta a kinti szolgáltató a főzött rom miatt.Nekem is ki volt fizetve,sim is jó volt(most is azt használom).Itthoni T-ben mondták azt,hogy illegális szoftver miatt tiltotta le a német szolgáltató.Én azóta se tudtam vele mit kezdeni
-
bagyusz
őstag
válasz
Borosz #28594 üzenetére
Bootloaderhez egyik rom sem nyúl hozzá. A "kezdeti" romoknál csak azért volt megjelölve mert még nem volt mód arra, hogy mind a két féle bootloaderen "fusson" az adott rom, ezért külön-külön lekellet fordítani a kernelt hozzá, hogy "átcsússzon" a BL hitelesítésen. Későbbiekben ezt IUS orvosolta egy hexa hackel.
Nálad teljesen más probléma van, de sajnos még tippem sincs rá, hogy mi az.
-
helixP
nagyúr
válasz
Borosz #28595 üzenetére
Nem, pl én mindig csak flash-seltem a BL-t. Szerintem a Rom-nem repíti így el a hálózatot.
Nem lehet, hogy valami hardver hiba, antenna, vagy sim-slot? Mert gondolom a SIM-kártya okés, próbáltad más készülékben? Vagy épp valaki felülírta az IMEI-t mielőtt Hozzád került? -
Borosz
őstag
-
törölt tag
válasz
Borosz #28374 üzenetére
A gdrive-omban lévők a machfixes 5.5-el lettek mentve. Aztal rakd fel. A 6-os cwm nem lesz jó hozzá.
Update.zip : tudni kéne,hogy az melyik update. Tudni kéne,hogy melyik gb verzióra jött és elvileg a gyári gb rendszerre lehet feltolni a gyári 3e recobol.Mile: éreztem.. Köszi
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
Borosz #28277 üzenetére
Inkább valamelyik régebbi verzió, ami működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Steam Deck
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Android játékok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged