- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz
Graphics #28313 üzenetére
Köszi
megerősítetted akkor ami már megfogalmazódott bennem. Meg bevallom őszintén függő vagyok már az első androidos telóm óta (LG GT540) ami a romolást illeti. A fórum rész mindenképp érdekel továbbra is.
Most jelenleg IP kamerának használom egy gyenge töltővel, így láthatom a macskámat rosszalkodni -
törölt tag
válasz
Graphics #28285 üzenetére
Sajna rohadtul készülék függő a rom működése. Gyártási szórás elég nagy volt. Nekem gb bl-re a tweaked ics volt a napi rom,másnak az merült,mint a kő. Ha gyári ics frissítés meg volt,akkor sztem Bagyusz féle cm11 mehet. Ez csak privát vélemény. Stock ICS-ből szintén a Bagyusz féle SCI mehet szvsz..
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Graphics #28283 üzenetére
Nem tudok ajánlani. Az előző két oldalt hasznos lenne elolvasnod. Pont ROM választásról szólt.
Egyre figyelj, GB BL-re nem minden custom megy fel.
A többiek többet tudnak segíteni, én már Redmi Note-t nyúzok...Vigyázz, van olyan reco, amit tilos flashelni, csak bootolni lehet…
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest