-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya220
senior tag
-
törölt tag
válasz
denes04 #25715 üzenetére
Ebben az az érdekes,hogy a H1N1 GB változat fel kell hogy menjen a hivatalosan frissített telóra is hibátlanul,ha jól tudom... CWM-ből keresd meg a machfixest,azzal tuti,hogy jó kéne,hogy legyen.. Ha aroma installeres,akkor meg válaszd az ics bootloadert.Hozzáteszem: amennyire én emlékszem,kamera egyértelműen GB változatokban jobb , akku meg felhasználó függő..
-
ORCA58
addikt
válasz
denes04 #25717 üzenetére
Aksival többnyire elégedettek a CM11 használók. Mivel vagy egy éve nem használtam GB-t, és azóta a szokásaim is mások nem igen tudom összehasonlítani a kettőt.
Elégedett vagyok az akkuidővel. Naponta töltöm ugyan de használva is van.
Mostanában nem nagyon fotózgattam vele, de a kamera valószínű a GB-ben volt a legjobb.
Talán valaki ebben segít. -
enzahobi
aktív tag
válasz
denes04 #19131 üzenetére
Vissza tudsz, kikapcsolt állapotban nyomd egyszerre a hangfel és a bekapcs gombot addig amig rezzen, amikor rezzent engedd el őket ha nem akarsz hard resetet
. Ha valamiyen costom romot használsz a bakapcs menüben szokott lenni újraindítás recoverybe opció, ha nincsen (pl gyári szofrver) akkor ha rootolt felrakhatsz valamilyen progit ami tudja ezt pl a Notification toggle amivel gombokat tudsz az értesítésekhez rakni, nagyon jó még zseblámpa is van benne!
-
enzahobi
aktív tag
válasz
denes04 #19124 üzenetére
Aláírásonban van egy dripboxos link, ott vannak telepítő zipek. Pc ről bootolj be recoverybe és onnan flasheld fel, úgy jó kéne legyen.
Az ics cwm matchfixes kell neked (cwm 5) abból a zipet rakd memkrira bootolj be pc ről recóba ott isntal zip és kiválasztod majd advanced alatt nyomhatsz egy rebbot recoveryt, hogy fölment e.
-
bigman001
tag
válasz
denes04 #19124 üzenetére
[link] töltsd le ezt Kicsomagolod a rar-t
Másold a recovery.img-t a memóriakártyára, töltsd le PlayStore-ból a Terminal Emulator-t és írd bele ezeket:
su
dd if=/sdcard/recovery.img of=/dev/block/mmcblk0p18
reboot recovery
Forrás: XDADe vigyázz mert ha nem jól csinálod tégla lesz a telód!!!!!
egyszerübb lenne felflash elni -
75lion
tag
válasz
denes04 #19117 üzenetére
Igen van, ha terminálos módszerrel indítod a recovery-t az elvileg felrakja a telefonra, és utána már tel. kikapcsolt állapotban hang fel+bekapcs első rezzenésig, utána gyorsan el kell engedni a gombokat mert HR. lesz belőle. Ha gyári mentést raksz vissza akkor újra nem lesz elérhető számítógép vagy terminál nélkül a recovery.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest