- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
Aktív témák
-
pegazus
senior tag
válasz
#16155904 #11097 üzenetére
Szeretnék reagálni az esetre.
Ha bárkiről írsz szerintem egy ilyen topikba akkor illő lenne a másik felet is értesíteni, hogy Ő is elmondhassa a véleményét ne másoktól kelljen megtudnia, hogy éppen róla írnak.
Nem mondom, hogy nem vagyok hibás, mert biztos bennem is van hiba!
Naponta több tíz privát üzenetet kapok olyan címszóval, hogy mennyi lenne az alja egy bizonyos terméknek, ez számomra nem ajánlattétel. Jelenleg is sok alkatrészemre folyik alku valakivel megegyezek valakivel nem, az esetek többségében alku nélkül elvisznek mindent, itt is ez történt. Erre a lapra 3-an érdeklődtek veled egy időben, azért írlak érdeklödőnek mert tőled sem kaptam kézzelfogható ajánlatot, és nem is ígértem neked az alaplapot! Mindegyik ember megértette, hogy lemaradt róla. Nagyon sokszor jártam már úgy, hogy alkudoztam valamire és eladták másnak(olyan is volt amikor konkrétan megegyeztünk), mégsem sértődtem meg rajta mert sajnos az üzletben ennél sokkal komolyabb gondok is vannak, gondolom nem kell részleteznem ha valakit lenyúlnak nem kis öszegekkel!
Az, hogy nem reagálok egy privire két napon belül szerintem nem olyan nagy gond mert ott van a telefonszámom amin bármikor elérhet aki keres, ha esetleg nem veszem fel azt visszahívom amikor éppen ráérek.
Ha bárki másként látja, megértem mert nem vagyunk egyformák.
Ha ezzel neked sok gondot okoztam akkor elnézésedet kérem. -
válasz
#16155904 #11097 üzenetére
Mit takar az "egyeztetés alatt"? Anyagi kár volt? Nem hinném? Nem hinném, hogy ennyiért ide kellett volna írnod, szvsz priviben vagy telón nyugodtan meg lehetett volna beszélnetek a dolgot.
Pegazus igenis 1 igencsak korrekt ember(akárcsak Te), és ha megbeszél vele valaki valamit akkor tartja magát hozzá, ha nincs konkrét megállapodás, csak " egyeztetgetés" az engem sem nagyon szokott meghatni, ha jön valaki és használja az adatlapomon lévő számot, mert az gyorsabb hatékonyabb stb, és felhív, és azt mondja viszi, akkor aki addig priviben egyeztetgetett, az így járt... És szvsz ha felhívod most az eset után, hogy megbeszéld vele, 100% biztos vagyok benne, hogy szerzett volna még neked abból amiről lemaradtál... -
Mr.Skynet
senior tag
válasz
#16155904 #9927 üzenetére
Szia!
Nekem 1x küldtek így pénzt, 9nap alat érkezett meg. (kaptam fényképet a "bizonylatról" és rajt volt a dátum mikor küldte a pénzt a vevő ugyebár) Szóval szerintem is várj, ha 14 nap alatt nem érkezik meg kérj fénymásolatot a postai fizetésről, és menj be te a postára reklamálni.
-
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest