- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
wxppro
aktív tag
válasz
NaNorbert #13964 üzenetére
Megérkezett a csomag, minden rendben van. Írtam a topic egyik moderátorának, hogy törölje, illetve érvénytelenítse a hozzászólásomat.
Nem ide tartozik, de erre a családos ember dologra reagálnék. Nekem is van munkám, két gyerek, meg még egy kutya is. Természetesen nem a PH az első nálam sem, de ígyekszem úgy alakítani a dolgaimat, hogy ha elkezdek valakivel üzletelni, akkor a biznisz rám eső részét teljesíteni tudjam. Amúgy bele sem fogok.
-
Thomeee
tag
válasz
NaNorbert #12683 üzenetére
Én is meg tudom erősíteni hogy ez emberrel vigyázni kell -> Má-T. Tényleg össze vissza akar cserélgetni.... és volt fent vagy 4hirdetése. Belinkeltem ezt a topicot és máris érvénytelenítette az összes hirdetését minden szó nélkül... meg sem próbált elküldeni! Tehát mindenki vigyázzon vele! És olyan emberrel is aki erősködik és ragaszkodik hozzá, hogy "egyszerre" egy napon adjátok fel és az úgy jó lesz!
-
NaNorbert
aktív tag
válasz
NaNorbert #10101 üzenetére
Szeretném ezt az embert Feketepontozni!
Burka Zoltán -
^Clown
addikt
válasz
NaNorbert #8101 üzenetére
Ne reménykedj benne... Kérdés, hogy a neve és a címe valódi-e. iWiw-en próbáltam utánanézni, de Sz.fehérváron elég sok x.y. él, szóval nem találtam. Ha van fehérvári ismerősöd, megkérhetnéd, hogy érdeklődjön körbe, hátha ismeri valaki, és akkor vissza lehetne szedni tőle a pénzt.
Mégegyszer: én nem kérek neki feketepontot, de beatboxer9 kollégával mindenki nagyon vigyázzon, az üzletelés nem javasolt vele!
-
^Clown
addikt
válasz
NaNorbert #8062 üzenetére
Ezzel a beatboxer9 gyerekkel, alias Horváth Tamással nekem is volt dolgom, igaz, hál'Isten nem származott belőle komolyabb anyagi károm. A történet: jelentkezett egy monitorra (nagyon régi ionágyú) és egy egérre, postán elküld nekem x összeget, miután megjött, feladom a cuccot szépen becsomagolva. Először azon a héten (amikor a "szóbeli" megállapodás létrejött, tehát priviben lezsíroztuk a bizniszt) péntekre ígérte a pénz küldését, de akkor azt írta, hogy vár máshonnan pénzt, és hogy abból akarja fedezni (lehet, hogy az a Te pénzed lett volna?) ezt az üzletet (nem nagy összeg, ha jól emlékszem talán postával együtt került volna neki 2500Ft-ba). Utána folyton csak tologatta, nem jött meg a pénz, várjak, stb., utána pedig eltűnt, mint a kámfor (hívtam néhányszor, írtam az e-mail címére, küldtem neki sms-t és több privátot is megeresztettem). Egy minimális anyagi károm abból adódott, hogy autóval elmentem egy ismerősöm munkahelyére, ahonnan tudtam hozni a moncsinak csomagolóanyagot, plusz az az egy darab sms, szóval nem lényeg. Mindenesetre akinél jelentkezik, ne vegye komolyan! Főleg, hogy NaNorbertet lehúzta...
-
Ősember
őstag
válasz
NaNorbert #8072 üzenetére
egy szot sem szoltam volna, ha átvernek és normálisan leirod Qrv@ @ny@d@t és személyes adatok nélkül. szerintem is rossz, hogy nem lehet megosztani ezt az infot másokkal, de olyan jogszabályok vannak, amik tiltják az ilyesmit, ennyi. ebbe sajnos bele kell törödni. mégegyszer bocs a lakásfelujitásos vicc miatt, de 4k-ért ilyen szenvedést levágni az nem semmi
-
Ősember
őstag
válasz
NaNorbert #8067 üzenetére
hello
igen, kicsit modortalan volt, elnézéstde ugye érzed te is, hogy 4k miatt kurv**nyázol és szorod ki a srác személyes infoját?
honnan tudtam volna, hogy nem 3700-rol beszélsz, amikor végig csak a 3700ft szerepel?ujfent elnézést kérek, a logikád meghaladja a szellemi kapacitásom.
ps: rendörség tud már a gátlástalan csalorol?
-
törölt tag
válasz
NaNorbert #8063 üzenetére
Privátokat csak mindkét fél beleegyezésével szabad nyilvánossá tenni, ez az alapelvek között is szerepel. Nem muszáj vele egyetérteni, de azzal, hogy regisztráltál az oldalra, kvázi aláírtad, hogy tartod magad a szabályokhoz - avagy vállalod a megszegésükkel járó szankciókat.
"Ö lopott !! Kb pár éve ezért még öltek is ! És még azsem kizárt hogy utána menjek és megmutasam a 18 éves fejéne az öklöm!"
Ebből azt veszem ki, hogy te már elmúltál 18. Ennek ellenére a helyesírásod botrányos - javaslom, ülj le, s tanuld újra a nyelvtant! Többre mennél vele, mint a verekedéssel!
#8067:
Az adatlapján szerepel, mikor jelentkezett be utoljára.
-
Ősember
őstag
válasz
NaNorbert #8062 üzenetére
ha 3700-at adtál neki és a posta vissza 450 volt, akkor nem 4150-el log 4050 helyett? nem mindegy ám
akkor biza ennek fele sem tréfa, csunyán lehuzott
akkor idén sem lesz alkásfelujitás, ahogy elnézem
ps. a modok tényleg szétrugják a segged a személyes adatok közlése miatt, az enyémet meg offolásért
-
subaruwrc
félisten
válasz
NaNorbert #8063 üzenetére
hát nem tudom engem még modin kívül nem akadályozott meg senki a hsz írásban de neked van igazad.
Kit érdekel ebben a hejzetben a másik véleménye hogy engedi-e hogy belinkeljem (másoljam) a pm-eket! látszik otthon vagy a házirendben. kérdezz meg róla egy modit. örömmel fog válaszolni.
Fojt köv mert az elözöt Hála 1 hsz elönek nem tom fojtatni! bocs hogy érdekelt a nyomorod. -
subaruwrc
félisten
válasz
NaNorbert #8059 üzenetére
előszöris privit a másik fél beleegyezése nélkül ne másolgass be... nem véletlen nem lehet linkelni. másodszor lehet hogy késő van de mégsem esik le hogy miért volt féreg? megegyeztetek egy árban és hogy mikor utaljátok meg külditek a cuccot. én nem értem a lényeget?
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- XBox Series X 1TB Diablo IV Standard Edition +Garancia
- GAMER PC i7-6700K GTX 1660 SUPER 24GB DDR4 NVME SSD + HDD
- Eladó Gaming PC! 1080 és 1440p játékra
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest