- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Létezik az, hogy egy postán feladott összeg (piros csekken befizetett) nem érkezik meg, és a feladó állítása szerint ő hiába reklamál, a postán nem tudják megmondani, hogy mi lett vele? Szerintem kizárt, de erősítsetek meg ebben.
Üdv.
-
törölt tag
PHM, Mr.Skynet köszi. Tavaly decemberben 16-án lett feladva állítólag. Vártam eleget, azt hiszem. Nem az összeg a lényeges, az nem számottevő. De hogy én járjak utána, mikor a bizonylat a másik félnél van? Amit a lassú netjére hivatkozva nem küldött el? Ez az, amit nem tudok lenyelni. Az ő részéről letudva a dolog, nem foglalkozik vele.
-
törölt tag
Sziasztok!
yodayoda-ról egy történet:
Kell neki egy alkatrész. Utalni, befizetni nem tud, csak postán tudja a pénzt küldeni, ám az "elveszik". A befizetési bizonylattal állítólag egyszer reklamált a postán, ahol azt a választ kapta, hogy nem tudják, hol lehet a feladott összeg. (Ez nem kicsit hihetetlen.) És ő ebbe simán belenyugszik! Én el is postáztam neki a cuccot, mivel nem nagy összegről volt szó, és többszöri rákérdezésre állította, hogy már feladta az ellenértéket. A privikre nem válaszol, egyszer írt vissza, mikor megkérdeztem, hogy ennyit ér a becsülete? Felháborodottan közölte, hogy csak nem gondolom, hogy újra elküldi?
A történet még tavaly decemberben kezdődött. A bizonylatról a képet a lassú netjére hivatkozva nem küldte el. Részéről az ügy lezárva, úgy tűnik, hisz megkapta, amit akart.Mivel anyagi kár is ért, egy fekete pontot kérek yodayoda-nak! Nem maga az összeg a lényeg (1.5k), de ez alapján is úgy látszik, nála ez a postán elvesző pénz a bevált módszer.
-
törölt tag
[SimonYana] senior tag. Kis értékű tételre tettem ajánlatot. Reakció semmi. Rákérdezve, hogy akkor neki mennyért felelne meg, jött az arrogáns válasz: Neki annyit sem ér , hogy elvigye a postára és feladja. Inkább ott egye meg a fene a dobozban!
Nagyon "korrekt" hozzáállás. Kár nem ért, pontot természetesen nem kérek. Csak annyit, hogy nyoma maradjon ezen oldalának is. -
törölt tag
válasz Adonimus #11033 üzenetére
Nagyon kérlek, ne így fogd fel a dolgot. Ez azon ritka oldalak egyike, ahol a moderálás elég korrekt.
Az Enermax tápok is pl. vadi újonnan képesek úgy bűzleni, hogy azt hinné az ember, hogy el se indulhat. A szag akár a linkelt képen látható antisztatikus zacsiból is jöhettek. (Jó pár éves Tomato lap csomagoló anyaga a mai napig is képes ilyen szagot árasztani.) A Codegen nem egy csúcs márka, de van még ennél rosszabb is. Nem egyet használtam én is, a megfelelő környezetben. Komplett gépet még nem vitt magával, az is értékelendő. Alap gépeket elvisz, de ezt tudnod is kellett, mikor megvetted.
Egyezzetek meg, szerintem egyik fél részéről se akkora az összegben kifejezhető kár, hogy ekkora cirkuszt kelljen miatta csapni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dodder #11096 üzenetére
Sajnos ezt én is észrevettem. A toplista elején állóktól feltétlen korrektséget várna ez az ember. De nem mindig sikerül. Pl. pegazus-ról ki gondolná, hogy egyeztetés alatt lévő cuccot simán, szó nélkül elad másnak. Hogy 2 napig kell a válaszára várni, egy fene. Nagy tételben nyomja, belefér. (Ez minden itteni nagy forgalmat lebonyolító tagnál megfigyelhető.) Előtte üzleteltünk már, simán ment a dolog. Hogy nem emlékszik az emberre, az is belefér. De hogy a válaszára várva közli, hogy sok mindent elvittek, köztük azt is, amit priviben egyeztettünk éppen, az kicsit erős. Egy pár napos újonctól se nézi el az ember, ilyen nagy múltú tagról meg nem is feltételezné.
Biztos a nagy meleg teszi.
De valóban, tisztelet a kivételnek. -
törölt tag
válasz waithEard #12876 üzenetére
Csatlakozom! Szintén egy megbeszélt (hely, időpont lefixszálva) üzlet hiúsult meg tegnap délután, mert a "kedves" eladó, moki10 távol maradt. Priviben abban is megegyeztünk, hogy szól, ha valami közbe jönne.. A telefonját nem vette fel, privátra azóta se válaszol. Az anyagi kár minimális, (bár az elvesztegetett idő is pénz) viszont mivel ezek szerint rendszeresen, mással is eljátssza ezt, feketét érdemel.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest