- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
rally74
csendes tag
válasz
gtamate2 #9767 üzenetére
Ja és csak megjegyzem én ajánlottam fel apukádnak hogy visszautalom a pénzt ha neki az kell vagy neked küldöm el személyesse a csomagot apukád az utalás mellett döntött, megtehettam volna hogy a címedre elküldöm az alkatrészt.
Ja és még valami amikor beszéltünk utoljára azt mondtad hogy szólsz hogy a pénz megérkezett de erről valahogy elfelejtettél értesíteni.
Ja és a banki áttfutásról ugye nem én tehetek??? -
rally74
csendes tag
válasz
gtamate2 #9767 üzenetére
Akkor az én sztorim én csütörtököt igértem hogy akkor viszi el egy futárcég psusztítónak az alkatrészt el is kültem de azzal jött vissza hogy nem keresték a csomagot tárolási idő 3 nap volt én kértem nne tárolják tovább.
CSAK MEGJEGYZEM ARRÓL NEM TEHETEK HOGY EGY KÉSZPÉNZBEFIZETÉSHEZ EDDIG NEM KELLETT SZEMÉLYI AMUGY A PÉNZ 13ÓRA KÖRÜL BE LETT FIZETVE A SZÁMLÁDRA AMIT ITT LEIRTAM FUTÁRT BANKOT HA KELL HIVATALOS IRATTAL TUDOM BIZÓNYÍTANI -
Tomate
veterán
válasz
gtamate2 #9767 üzenetére
Te buta vagy?
Miért nem akkor adtad oda neki a pénzt, mikor kezedbe nyomja a procct? 35.000 kredit kicsit sok tanulópénznek, de okosan kéne csinálni. Ráadásul pár napos újonc az arc. (nem mintha ettől függne) Ez olyan mint amikor osztálytársam boltolt a cigányokkal lacházán. Oda adta a srácnak a 35e-es Sonyericsonját + 20pénzt hogy majd kap egy N95-öt. Azóta is kapja
-
VIBO
őstag
válasz
gtamate2 #9676 üzenetére
megismétlem
megkaptam
töltö nem volt
2 hét mulva jött a töltőő
majd nem volt füles mert ugy e azt se adtál
nekem annyira nem volt sürgő mert gondoltam fanatikus tag meg minden ne lehet semmi para
szal vettem fülest és akkor probáltam kimsnen le is írtad amikor mondtam hogy nem valami korrekt amit teszel, hogy igen lehet igazam van
ezek után miről beszélsz ..................
-
Oczu
senior tag
-
Aktív témák
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Google Pixel topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- foobar2000
- További aktív témák...
- XBox Series X 1TB Diablo IV Standard Edition +Garancia
- GAMER PC i7-6700K GTX 1660 SUPER 24GB DDR4 NVME SSD + HDD
- Eladó Gaming PC! 1080 és 1440p játékra
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest