- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Ez nem főnökség kérdése. Itt én nem láttam, hogy elismerte volna, ő a hibás. Amit írt [link] az üzleti szempontból korrekt. Az etikusságáról lehet vitatkozni, de a körültekintőséget ezzel együtt is tartom. A garanciát is mindig tisztázni kell és nem lehet gondoltamokra építeni, néha még a legjobb ismerősöknél sem
-
Foglalt név
addikt
Gondold már végig egy picit a másik oldalról is. Eladsz valamit hivatalos gar nélkül, ha betartod az íratlan szabályokat, vállalsz egy hét gart. Aztán a vevő egy hónap múlva jelentkezik, hogy te mégsem jó a termék. Te mi csinálnál, vennél hozzá egy új akksit neki? Ő nem vállalta ezt sehol.
Én értem, hogy neked ez kár és rosszul esik, de ez sehol a világban nem működik, hogy a garidő lejárta után(azt ne is vegyük, hogy szerinted nem is volt rá gar, nem értem, minek vágod magad alatt a fát) x idővel jófejségből kárpótolnak. -
Foglalt név
addikt
[link] Bordoi, FN, ránéznétek? Még nincs döntés.
Nézem őket és írom mindjárt.
[link] nem jelentkezett, fekete
[link] ezt Oczu megerősíthetné.
[link] úgy tudom, rendeződik, utánanézek
[link] úgy tudom, rendeződik, utánanézek
Ezekre akkor várunk.
[link] függőben
Rendezve.
[link] Váltottam vele privátot, minősíthetetlen hangnemben válaszolt, még végleges ban-t is kérek neki!
Rendezve.
-
gtamate2
veterán
hello
idetaláltam, tehát mondtam neked hogy 3-7 napig vissza is vettem volna a cuccot csakhogy te 1 hónappal az üzlet előtt írtál, de hát logikus hogy ezt nem írtad bele mert rossz fényt vetne rád, valamit mondtam azt is hogy rég nem próbáltam emiatt nem biztos hogy annyi... miután írtál hogy mi a probléma mondtam új gépet vettem és nem igazán van pénzem semmire, de kiderül majd... akkor se lett tobb, ennyi a tortenet énis sajnálom hogy így alakult de tényleg nincs pénzem emiatt már visszavenni sem tudom. szerintem emiatt jogtalan lenne..
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Google Pixel topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest