- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Aktív témák
-
-
Foglalt név
addikt
Egyetlen dolgot szeretnék kiemelni a fenti hozzászólásból: "hozd vissza aztán annyi"
Szeretném, ha mindkét fél, ennek mielőbb megvalósítására törekedne és nem szeretnék a témában több posztot sem itt, sem privátban meglátni. Azt hiszem, vagytok annyira felnőttek, hogy a pénz-táp cserét, ahogy egyszer már sikerült, megoldjátok a mi segítségünk nélkül is. -
jorvath
csendes tag
Sziasztok!
Csak a teljesség igénye miatt reagálnék a csyo által leírtakra. Tegnap előtt valóban a találka fixálásánál tartottunk, felvetettem, hogy a tegnapi napra vonatkozóan neki a 16 óra megfelel-e, illetve többedszerre megkérdeztem, hogy az alaplap hibátlan állapotban van-e.Erre -szinte órára pontosan- két nappal később, azaz ma válaszolt. Jeleztem neki, hogy részemről már nem aktuális, mert megrendeltem máshonnan és sok sikert kívántam. Erre ő felháborodott, ezért felhatalmaztam, hogy nyugodtan idézze be a levelezésünket, mert abból minden kiderül. Ehelyett sajnos csak a fenti fikázásra futotta. Sok sikert csyo!
-
csyo
senior tag
hogatosnak a fekete pontja tisztázódott, nem érett be neki teljese feletére. Jelenkezett, és ellátott tanáccsal, mentsem a lapot.
Szerencséáre a PH-n segítségre akadtam, akik elláttak trükkökkel, tippekkel hogyan hozzam helyre a lapokat.
Most működik mindegyik.
Ennek örülök, remélem igy is marad:-))
Aktív témák
Hirdetés
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest