Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!

Aktív témák

• embe

nagyúr

válasz Oczu #16808 üzenetére

Ez pl. minek minősül? Ha megbízok benne, akkor feladtam volna a csomagot, mivel azt mondta már befizette az összeget. Több napig ebben a hitben is tartott. Utána meg jött a hadoválás. Ha elküldöm neki, akkor vajon vissza küldte volna? Vagy csak nem vette volna át? Ezért a magatartásért nem jár dicséret..... :( :(((

• embe

nagyúr

Meghirdettem egy wifi antennát. Nem nagy összeg, többen is jelentkeztek rá.
    Köztük volt: vgery02 versenyző is. Telón rácsörögtem, megbeszéltük, hogy utalja a vételárat és a posta költséget, összesen 1500 Ft.-ot. Számlaszámot megadtam, ős is megadta a posta címét, ahová kérte a postázást.
    Ezután vártam az utalást. Kérdésemre ugy reagált először: " Még nem érkezett meg az utalás?"
    Ezután amikor ismét érdeklődtem, azt a választ kaptam, hogy nem őneki, hanem a haverjának vagy kinek kell az antenna, majd szól neki, mert többen használják ezt a regisztrációt. Kértem küldje el az utalás printsreenjét, vagy a befizetési utalvány fotóját, ennek nem tett eleget.
    Közben eltelt ismét 1-2 nap, többször be volt jelentkezve, de az érdeklődéseimre nem érkezett válasz.
    Majd megkérdeztem, hogy csalóval van-e dolgom. Erre azt a választ kaptam, hogy "...Csaaoo nekem kellet volna az antenna és nem kell, sszeevaaa!"
    Ennyit róla. Meg vagyok győződve, hogy egy ruppótlan csaló palánta, hisz megadta a címét, ahová várta a küldeményt, engem meg abban a hitben tartott, hogy átutalta a pénzt.
    Mindenki vigyázzon vele! Igaz nekem közvetlen anyagi károm nem keletkezett, de csak amiatt mert nem bíztam benne, és nem adtam postára a cuccot. De ő részéről a csalás kísérlete megvalósult.
    A szomorú az - vagy ez a jó???? , hogy ez csak a második alkalom hogy itt átvágtak, és mind kétszer ilyen "komoly" 1eFt.-os tétellel.

Aktív témák