- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
embe
nagyúr
Ez pl. minek minősül? Ha megbízok benne, akkor feladtam volna a csomagot, mivel azt mondta már befizette az összeget. Több napig ebben a hitben is tartott. Utána meg jött a hadoválás. Ha elküldöm neki, akkor vajon vissza küldte volna? Vagy csak nem vette volna át? Ezért a magatartásért nem jár dicséret.....
-
embe
nagyúr
Meghirdettem egy wifi antennát. Nem nagy összeg, többen is jelentkeztek rá.
Köztük volt: vgery02 versenyző is. Telón rácsörögtem, megbeszéltük, hogy utalja a vételárat és a posta költséget, összesen 1500 Ft.-ot. Számlaszámot megadtam, ős is megadta a posta címét, ahová kérte a postázást.
Ezután vártam az utalást. Kérdésemre ugy reagált először: " Még nem érkezett meg az utalás?"
Ezután amikor ismét érdeklődtem, azt a választ kaptam, hogy nem őneki, hanem a haverjának vagy kinek kell az antenna, majd szól neki, mert többen használják ezt a regisztrációt. Kértem küldje el az utalás printsreenjét, vagy a befizetési utalvány fotóját, ennek nem tett eleget.
Közben eltelt ismét 1-2 nap, többször be volt jelentkezve, de az érdeklődéseimre nem érkezett válasz.
Majd megkérdeztem, hogy csalóval van-e dolgom. Erre azt a választ kaptam, hogy "...Csaaoo nekem kellet volna az antenna és nem kell, sszeevaaa!"
Ennyit róla. Meg vagyok győződve, hogy egy ruppótlan csaló palánta, hisz megadta a címét, ahová várta a küldeményt, engem meg abban a hitben tartott, hogy átutalta a pénzt.
Mindenki vigyázzon vele! Igaz nekem közvetlen anyagi károm nem keletkezett, de csak amiatt mert nem bíztam benne, és nem adtam postára a cuccot. De ő részéről a csalás kísérlete megvalósult.
A szomorú az - vagy ez a jó???? , hogy ez csak a második alkalom hogy itt átvágtak, és mind kétszer ilyen "komoly" 1eFt.-os tétellel.
Aktív témák
- Battlefield 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest