- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
csabatra
csendes tag
válasz
keroatis #9608 üzenetére
ja igazad van hogy még nem küldtem a pénzt. de a lényeget meg te felejtetted le irni a litára. pl.250gigábol 220 a jó. és hogy zörög de kurvára.ja és hogy. mi ketten megeggyeztünk valamibe.de hát ez vagy te. ugyhogy te vagy a hibás nem pedig én.ennek ellenére én fogom neked kűldeni a pénzt.de természetesen nem a tényleges-6800ft.hanem amennyit.nekem megér.gyugogyálmeg mennifog a pénz. na csá.. MINDENKITŐL ELNÉZÉST KÉREK A KELLEMETLENSÉGÉRT. DE NEM CSAK AZ ÉN HIBÁM VÓLT EZ AZ ÜZLET. EZT MINDENKI VEGYE FIGYELEMBE.
-
keroatis
tag
válasz
keroatis #9606 üzenetére
Szeretnék kérni csabatra -kolega számára egy hatalmas feketepontot! Nem én leszek az első akit átvert már mással is megtette, fent van a fekete listán de sajnos nem néztem utánna
.
Belinkelném a hirdetést amivel a történet kezdődik, de már nem találtam .
Tehát a fent nevezett gerinctelen érdeklődött az általam hirdetett 250GB samsung winchester után..
Megegyeztünk hogy ő megveszi postai utánvétellel 6800Ft-ért, ez volt 2008.11.10.-én , még tettem is bele egy ajándék winchester hütöt neki , igaz a hütö használt volt de jól üzemelt, a winchester pedig hibátlanul üzemelt, amit hirdetésem feltevése elött tesztelve is lett .
A lényeg az hogy én fel is adtam még aznap postára, de elkövettem azt a kis hibát hogy nem utánvételessen adtam fel hanem simán, de ezt már csak odahaza vettem észre .
Amit jeleztem is neki rögtön, ő azt mondta nagyon rendes vagyok hogy igy elküldtem és megbizok benne, ha megérkezik hozzá kiprobálja és küldi a pénzt .
Amit azóta is várok mert nem jött meg a mai napig, csak igérget meg időpontokat mondogat hogy ekkor meg akkor küldi az árát, de soha nem érkezett egy petáksem a részéről hozzám.
Lehet hogy hibáztam a postázásná,l de kéremszépen nem abban egyeztünk meg hogy küldök neki a saját postaköltségemen egy winchestert , hanem hogy megveszi tőlem 6800ft-ért postával együtt.
NEKI UGY NÉZ KI 6800Ft-ot ÉR A BECSÜLETE .
Azota már azt is kitalálta hogy a winchester d-meghajtoja nem müködik még formázni sem lehet de a : C-E-F- meghajok hibátlanul üzemel .
Tisztelt uraim ezek után ezt hogy gondolja Bárki is , hogy elhiggyem neki !
Az elmult napokban irtam neki privát üzeneteket, hogy mikor küldi a pénzt de még csak nem is válaszol.
Ez volt az első kudarc, de tanulságos is ![ Módosította: Foglalt név ]
Aktív témák
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest