- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
Hello!
Kérnék egy fekete pontot Boozer nevű felhasználónak ezért a létre nem jött bizniszért. Hitegetett napok óta, hogy viszi a telefont, ma 9-re megbeszéltük konkrétra egy helyen, nem jött el, telefonját sokszori hívásra nem vette fel, 3órával később jött egy sms, hogy beutalták kórházba 2-3 napra és ezért nem jött a telefonért. Egyértelműen kamu, csak az ilyen embernél nem értem, hogy miért nem tud nemet mondani, hogy "Bocsi, nincs szükségem a cuccra, tárgytalan". De még ennyi se telett tőle. Megbízhatatlan, sunyi, kamu alak. Nem ajánlom senkinek!
Kérnék kiutalni egy nagy nagy
-ot.
-
törölt tag
válasz
spartan1 #16765 üzenetére
Én is unom, épp ezért készült a videó. Minden rajta van, hibája nincs, ezt demonstrálom a videóban is. Én mikor elküldtem Neked, pontosan ugyanígy teszteltem le, ahogy a videóban látod! Karcmentes szinte, ahogy a privát beszélgetésben is írtam. Hibátlan = általam nem tapasztalt rendellenesség, ahogy a videóban is látni. Áruld már el, hogy a videóban akkor miért nem kapcsol ki egyszer sem a telefon? Ne térj ki mindig a válaszadás elől, ott van előtted a bizonyíték, semmi baja. De ezt más is láthatja. Szóval???
Viszont most nem erről beszéltem és nem ezért kértem a fekete pontot, hanem a hiányos telefon csomagolás (doboz) miatt. Holott azt írod, hogy így kaptad, pedig nem. Folyamatosan meggyanusítasz és visszavágsz, mintha te egy matyóhímzés lennél, nem tűnik fel?!
ui.: kora reggel óta be van kapcsolva a telcsi, egy darab egységet sem ment le az aksi.
Ezekre mit mondasz?
-
törölt tag
Kedves Fórum Társak!
Előzmények: Spartan1 által meg lettem gyanúsítva és csalónak lettem nevezve, hogy én egy használhatatlan, törött, brutál karcos készüléket küldtem el neki postán. Ezáltal megkárosítottam 9600Ft-al, amit a héten természetesen visszautaltam a részére.
Spartan1 vádjaira reagálva egy kis saját készítésű videó:
Egyebet nem tudok elmondani..
Mindenki döntse el maga, hogy jogos volt-e részemre a fekete pont, illetve, hogy kinek is jár tulajdonképpen a megrovás.
Nem úgy kaptam vissza a készüléket, ahogy elküldtem neki. Összehajtogatott, karcos, kutya szájából kirángatott dobozzal kaptam vissza, a belső box nélkül. Eladhatatlan lett a készülék! Most akkor jogosan kapta vissza a pénzt? Hisz a telefon hibátlan. Azért, mert neki személyes okokból nem tetszett a telefon, a jövőben nem biztos, hogy egyből köpködni és mást becsmérelve kell az "igazát" bizonygatni. A videó szerintem magáért beszél.
-
törölt tag
válasz
spartan1 #16716 üzenetére
Mégis mit fenyegetőzöl a címemmel meg a nem létező rendőr spanoddal? Egész egyszerűen nem értelek, komolyan nem. Most akkor így sem jó? Az előbb kértem, hogy NE MERÉSZELJ FENYEGETŐZNI ! Ha már itt tartunk, én is tudom a Te címed, a hirdetett 4 millás telked, stb. Csak tudod én vagyok annyira korrekt és intelligens, hogy nem élek vissza a címeddel és jelzem, akkor sem tenném, ha átvernél. Mert ez már nem az a kategória. Nem fogok odamenni senkihez sem, nem érne nekem egy telefon vagy 9k egy ilyen hercehurcát. Gondolkoztam azon is, hogy nem kérem vissza a telefont, viszont a pénzt visszautalom. De most már csak azért sem, nyugodtan küldheted elsőbbséggel vissza. És utoljára mondom el, a címemmel és az elérhetőségemmel soha többet ne merészelj visszaélni!
A pénz megy, a telefon jön. Mindenki boldog.
-
törölt tag
Nem volt a hirdetésbe írva, hogy az az általam hirdetett telefon, csak, hogy az a fajta készülék.
A képet tényleg várjuk, de bekapcsolt állapotú legyen a készülék, a törött készülékről is kérünk képet illetve a készülék nem működő aksijáról ja és a karcos készülékről is.
És én voltam a hülye, hogy egyáltalán leálltam "veletek" veszekedni
-
törölt tag
Mert szerintem a valódi hatáskörödön azért ne lépj túl. A személyes jogok megsértése azért nem gyerekjáték.
Nem, semmiféle nyilvánosságra hozáshoz nem járulok hozzá innentől kezdve.
A készülékre nem vállaltam garanciát és semmifajta adás vételi szerződést nem írtunk. A vásárló azt kapta, amit a hirdetésben megrendelt.
Nem fogok semmit sem bizonygatni, mert az igazságon nincs mit. Az eddig, általam leírtak az igazságnak megfelelnek.
-
törölt tag
Ocsmányul írás? Mi ez? Valami munkafüzet? Akkor sem értek egyet. Ha a privát üzenet nyilvánosságra kerül, akkor én is lépek az ügyben.
Hozzáteszem: semmi titkos nincs a privát üzenetekben, tehát nem tartok tőle, nincs miért. Itt csak a személyes jogok miatti huzavona lenne kicsit necces Oczu..
Másodsorban pedig befejeztem a Veled való "beszélgetést". Ez volt az utolsó hsz-om itt. Értelmetlen. Ha akarsz, tiltasz.
Ez esetben nem tudom az ügyet rendezni sem, mivel nem leszek PH tag.
-
törölt tag
válasz
spartan1 #16664 üzenetére
Ez elképesztő... de most már tényleg. Pontosan azt kaptad a pénzedért, amit megvettél, ami meg volt hirdetve. Nem vállaltam garanciát és adás vételi szerződést se írtunk. De tanulva a történtekből, ezek után már csakis adás vételi szerződéssel adok el dolgokat. Röhej
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
spartan1 #16660 üzenetére
Nem lófrál, hanem vesz-elad.
"megszivat mást is." Köszönöm a rágalmazást, ezért kérnék a moderátoroktól egy fekete pontot Spartan1 kollegának a hamis vád miatt.
Továbbá szeretnék kérni egy fekete pontot a házirend megsértése miatt. Nyilvánosan posztolgat a privát beszélgetésünkből.
"amit tiltunk fórumunkban:"
1. "a privát üzenetek nyilvánossá tételét. A privát üzenetek, mint a nevük is mutatja, magánlevelezésnek minősülnek. Sem a moderátorok, sem a házigazdák nem látnak bele. Ezért a másik fél hozzájárulása nélkül még részletekben sem tehetőek nyilvánossá."
Nem vagyok boldogabb 9600-al, mert nincs nálam a pénz, ahogy a privát beszélgetésben leírtam és itt a fórumon is. Továbbá a nyilvános megalázás miatt sem vagyok boldog, sőt csalódott és elkeseredett. Jól megszívattál pajtás..
Aktív témák
Hirdetés
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen autót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest