- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
E-Max
tag
válasz
Hector01 #11001 üzenetére
Először is a legfontosabb: értékelést csak akkor írj be partneredről, ha már biztosan nem fog megváltozni a véleményed az adott üzlettel kapcsolatban! Rögzített pontokat az értékelésből NEM TUDUNK ELTÁVOLÍTANI (és nem is akarunk, az alaptalan vádaskodás mindemellett retorziót von maga után).
Első hozzászólás, nagyokos.
Itt és most, megkérem a moderátorokat/házigazdákat, hogy amint jelez, hogy megkapta a csomagját, azonnali warnt kérek neki, legalább 1 napot!
-
E-Max
tag
válasz
Hector01 #10999 üzenetére
Hátte konkrétan hülye vagy.
Már bánom, hogy üzleteltem veled.
Megbeszéltük, hogy elcserélünk két telót, futárral.
Odaadtam a fiamnak kedden délbe, hogy adja fel.
Elment a futárhoz, mondták, hogy leghamarabb hétfőn kapja meg, szerdára biztos nem ér oda, mi meg úgy beszéltük meg, hogy szerdára ott lesz.
Errefel elment a postára, ott azt mondták, valószínű, hogy szerdán megkapja, de ugye posta 48 órát, vagy 2 napot vállal. Ez kb kedd délután 3 körül volt.
Szerdán nem kapta meg, 666 privit írt, hogy mi lesz már, vagy küldjem el a számát.
Elmondtam neki, mielőtt kérte volna, hogy a fiam adta fel, nála a szám, nem fogja telefonon/sms-ben leírni az egész számsort, ha én hazaérek, majd leírom neki.
De ez a fogyatékos barom nem fogja fel, erre beír ide.
Ekkora marhát még sose láttam.
Pont a te szaros iphone-odra van szükségem, meg pont ezzel szórakozok, mikor több ezer embernek vagyok a főnöke, sose volt senkinek panasza rám, erre egy kis senki megkérdőjelez.[ Módosította: Thrawn ]
Aktív témák
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest