- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Aktív témák
-
Egzee
őstag
válasz
mhmpista #15866 üzenetére
Kedves Pista!
Én 100%-osan tisztában vagyok a szavatossággal és annak definíciójával, köszönöm szépen, de ez nem garancia. Hűség garit mondott. Nem is értettem miről beszél...
Hitegetett az ember, kombinált. Nepperről van szó, állítása szerint több gépe is van, meguntam. Sosem volt kerek a története.
címke: Max99
-
kalidor55
tag
válasz
mhmpista #15308 üzenetére
neked biztos, h beteg a fejed!!! a végén még nekem kell egy fekete pontot adni, mert megvettem a szarodat, amit nembírok használni!!?? persze! ne adjon el nekem senki semmit, mert nekem csak piros pontom van??? ha értenél a dolgokhoz, tudnád, h aki filmezik konvertál is betegfejű!! és ahhoz kell a 4 giga!!, te mindent félremagyarázol!, végig ezt csináltad! te sivár gyökér! te tudós! azt sem tudtad, mi az a fsb rate! mostmár tényleg jobb lesz, ha visszaveszel a lendületből, mert nagyon rábaszol!!! megfogom csapkodni a beteg fejedet!
-
kalidor55
tag
válasz
mhmpista #15287 üzenetére
héééé jóember!! m ár megint csusztatsz!!! ez hihhetetlen!!! igaz, h beindult a p35-ös lapban a ramod és ment is egy darabig és én azthittem ,h ok is lesz, de, aztán jött a gyászos vég!!, ezt úgy irod, h ment a p35-ben, mintha hetekig tartó állapot lett volna! és alap nem volt szar, ahoyg te állitod!!, mert elötte, ment 2000 fsb rate -vel is a szar kigmax ramjaimmal!!! és igen stabilan éveket! senki nem sütött meg semmit, hacsak a te ramod nem az én alaplapom! mert elárulom neked, h ma reggel vittem a deszkát szervizbe és mott mondták, h memoria vezérlö megzakkant a lapban!! szovel, nemtudom miért hajtogatod, h meglett sütve a ramod??, mikor elejitöl fogva, szarozik!!, az, h elindult pár lapban, nem tartos állapot, volt, csak kezdtem örülni, h talán mégis jó, de csak rövid ideig!! azt meg ne is csodáld, ha felbeszod az agyam , a gerinctelen hozzáálásoddal és elkezdek köpködni!! végülis te nem szenvedtél semmiféle kárt, csak én!!, te könynen mondod, h téma lezárva!! neked a pénz a zsebedben és jokat mosolyogsz rajtam!! csodáxol, h le vagy gyökerezve, vagy bunkózva?? ezekután nemvárhatod, h selyempapírba csomagoljam a mondanivalómat!! ÁTVERTÉL!!!! bárhogy kevered, kavarod!!! több irányból is!!
-
Muszti001
csendes tag
válasz
mhmpista #15241 üzenetére
Azért milyen érdekes, hogy az alaplapodat pont 2011.8.3-án jegelted és a képek is ramokról ebben az időpontban készültek.
Honnan a fenéből tudjuk, hogy hány olyan tuninggal próbálkoztál ezen a napon, amikről nem töltöttél fel képet és esetleg tönkretehették a ramot
Úgyhogy feleslegesen töltesz fel képeket, azzal nem bizonyítasz semmit sem!!!
Illetve, a hirdetésben azt írtad, lehet van még rendes gari is a memóriára, ha minden rendben volt a memókkal, mint ahogy az te állítod, miért nem közlöd a sráccal, hogy hol vetted, mert egy ilyen tuning memóriára bárhol 5év garanciát adnak és a gyártó honlapján a memória debütálása 2009.augusztusra van írva, tehát simán vissza lehetne vinni, mond meg az illetőnek a bolt címét és nem kell hepciáskodni egymással. A ramot begarizzák, neked nem kell visszavenni a memókat és szent lesz a béke...
Üdv: Bálint -
kalidor55
tag
válasz
mhmpista #15240 üzenetére
erre mondhatnám, h az én alaplapom is ment 1,5 évet rendesen, és a ram barakásával egyidöben mégis meghalt!! csak az a baj, h mielött ebbe a lapba beraktam volna a ramot, akkorsem működött rendesen! csak jóindulatbol és mert hittem, h lehet, tényleg jo lehet a ram, raktam be a p35-ös lapba! vesztemre, mert meghalt!
most nem is merem használni a ramot, mert még megöll mégegy lapomat!! kidobtam 11+3k-át+ egy p35-ös deszkát evvel a ramos bisnissel!!!!
-
kalidor55
tag
válasz
mhmpista #15232 üzenetére
az a pár mhz nem oszt, nem szoroz! elirtam!, a mostani 800-on is szarakszik a ram! beindulásnál, fekete képernyő és csak elem, ki, és cmos reset után indul, ha épp van kedve! (a gyatra irásért elnézést, de levan kopva a billentyűm!) az a baj, h hiába nyugszom le, nem attol fog jól működni a ramod!, már 5 lapban kipróbáltam, és csak 2-ben ment, azaz 3-ban, de a 3-ik be is adta a kulcsot! de igazábol , ha én nem irok igazat, szerinted,, mert jó a ramod, miért is tenném??? ha tudná azokat a dolgokat amiket te leírtál rola, a hirdetésedben, akkor én miért reklamáltam volna???, ha egyszer jo, ahogy te mondod, akkor minek akartam volna visszaadni?? vagy ez lenne e heppem, h veszek valamit aztán visszaviszem csak úgy??? és mindezt megfejelted az inkorrektségeddel és az időhuzással, h majdcsak jo lesz az!!, tudtad te, h nem jó, és most jót röhögsz rajtam, h milyen balek vagyok!
csak azt kívánom, h járj te is így, mint én, h belebotlasz egy csalóba, aki átver!!
-
kalidor55
tag
válasz
mhmpista #15223 üzenetére
reagálnék, az erösen csusztatott védekezésére mhmpista kollégának!
a zunning ,csak iézőjelesen tunning, mivel a kolléga ugy hirdette a ramját, h 1145mhz-en még tökéletesen szalad!! és én ennek fényében izguktam rá a ramjára,, mert a procim szozoja alapján, kelett volna még pár mhz többlet a ramok oldalárol, h 1.1-ben tudjon futni a ram a procimmal!! és ezt nem is rejtettem véka alá, mondtam is, h ezt szeretném és ezért kell kimondottan a ram! és akkor a kolléga a legcsekéylebb jelét sem mutatta aggályainak, h alapfezsen, úgy proci részről, mint a ramérol az emlittett értékeket megtudjam valósítani! akkor! a ram nem menetközben lett rosz, hanem már az este folyamán irtam neki, h gáz van vele!, még aznap, mikor elvittem!, csak joindulatbol, próbálgattam másik lapban, hátha mégis tudom használni, és örültem is, mikor jobban ment a másik lapban, mint az elözöben, de csak egy darabig! és a 2200 mhz! az fsb rate akarna lenni, amiről ő nem halott! nempedig a proci szozóhoz tartozó fsb!! persze az fsb rate a p35-ös lapomban, mondtam, h ment már 2200-on is, de jelenleg 2000-en megy!! ezt hajlamos volt úgy értelmezni, h én szarrá cibáltam mindent és az ő tamja azért égett meg!!, hiába, mondtam, h nem a ram, ment tönkre, hanem a deszka!! amibe a ram volt!! és a lényeg!, h a szervizben is azt mondták a szerelő fickók, h nincs a rammal valami rendben, mert nem volna szabad így működnie,, mert az ő éapjukban is szarozott, beindult, nem indult, aztán fekete képernyö a but helyett , tehát nem stabil és , vagy, megy, vagy nem.!! és ezt már az elsö pillanatban jeleztem is mhmpistának!! lehet, h az ö tezstelésénél, még jól működött a ramja, de örökké nem trat semmi, lehet pont azért este el, mert mostanra nála sem volt az igazi!!! azis messzamutató tényező, h mereven elzárkózott a visszavételtől, csak addig akarta visszavenni, amig nem volt róla szó, h ténylegesen megis kell ezt tennie! az ilyen ember gerinctelen! és mindenki tartózkodjon a vele való üzleteléstől és továbbta is kéem a legvastagabb feketét neki!!!
-
mhmpista
aktív tag
válasz
mhmpista #15223 üzenetére
Ja amúgy meg ő is küldött 1 képet hogy működik vegyem vissza...
http://hardverapro.hu/dl/upc/2011-08/25/262136_fsoad2wzi24wxrse_patriot.jpg
Kérdem én mit akar tőlem? Nem tudom kipróbálni, vakon nemveszem vissza, bár ezek után akkor sem ha fekete pont eső esik akkor sem...
A ram jó a lelkiismeretem tiszta. Soha nem basztam át senkit nemis tervezem, viszont bénák tanulási vágyait nemfogom pénzelni...
Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mikrotik routerek
- EA Sports WRC '23
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest