- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
AirBooms #14327 üzenetére
Ember, neked aztán van bőr a képeden, mikor kb 3 hete megjött Shkiz0-tól garvól a kártyám, már akkor azon filozofált, hogy lehet csak a fekete pontra való felterjesztésed sarkalhat végre arra, hogy rendezd a tartozásod.....
és még Te értetlenkedsz és vagy felháborodva azon, hogy feketét kapsz... és szerinted gagyi a PH!, ez kicsit hiteltelen egy olyan ember szájából, aki egy termék megvétele után 2 hónappal később is tartozik a vételárral...
Nem érted, hogy miért is kéne fizetned... pofám leszakad... bőr az van az arcodon bőven...Modiknak: tudom, hogy off, hogy nem idevaló és azt is tudom, hogy törlitek, elnézést a plusz munkáért, de ezt a gerinctelenséget nem bírtam szó nélkül hagyni...
-
válasz
AirBooms #14325 üzenetére
Igen le is telefonáltam, a csere lap is megérkezett hozzájuk ezért is állok most az egész előtt értettlenül. Tartozás ide, vagy oda, az üzlet az üzlet én tartottam magam ahhoz, hogy annak ellenére hogy tartozol, intézem a garit, pedig megtehettem volna hogy addig nem.
Sajnálom hogy nem adtak akkor neked ott másikat, holott pedig a mai napig ott van náluk a lap, mert direkt mondták hogy rendeljek le egyet.
De ha felhívtál volna, vagy valahogy értesítettél volna akkor akkor elintéztem volna neked.
Ezt a lap árát beszámítjuk dolgot meg miért nem említetted eddig sehol?
Néma gyereknek anyja se érti a szavát.
És hogy ne ide szemeteljünk, továbbra is úgy vagyok hogy tartom magam a fentiekhez.
Ha péntekig megkapom a pénzt, akkor visszavonom a feketét, ha nem akkor nyugodtan lejátszhatjuk. -
válasz
AirBooms #14322 üzenetére
..."péntekig szinte száz százalék, hogy ment volna a lé." Te is tudod nagyon jól, hogy ezt már 100x halottam, és nem jött. És úgy gondolom igenis, 2-2.5 hónap után beszorulhat nekem is a zabszem, mert ez idő alatt sajnos nem ért el hozzám a pénz.
A garanciás ügyintézéssel kapcsolatban pedig legalább 2x írtam hogy rendben ment e minden, illetve hogy egyáltalán mi is van, 1x se írtál vissza hogy mire jutottál. Érdekes mód nekem 1 szóval nem említetted hogy nem adtak helyette másikat. De várom privibe akkor hogy most mi is van.
Mellesleg amint azt neked is elmondtam anno, és másnak is elmondtam, hogy mivel nagykergaris nem úgy van ám hogy te vagy bárki csak úgy gondol egyet és beslattyog hogy "helló lapcserére jöttem". Te mondtad hogy neked jobb lenne ha nem kellene hozzám elküldened a cuccot, és mikor én elintéztem küldjem neked vissza, hanem azt mondtad úgyis jársz Pesten akkor elintéznéd magad.
"Az, hogy nekem bármit is eladtál, nehezen bizonyítható, de megpróbálhatod" Erre pedig nem nagyon kell mondjak semmit, rögtön az első mondatodban választ adtál.
"Mivel tiszta lapokkal játszottunk, nincs értelme privátokat nyilvánosságra hozni. Vita nincs köztünk, nem arról van szó, hogy veszekszünk, tartozom-e. Tartozom"
Aztán felőlem ne utalj ha nincs kedved, de ha nem kapok pénzt akkor hétfőn menni fog a feljelentés. Tudod nagyon jól, elmondtam hogy ezt szeretném a legkevésbé, de sajnos az ígérgetésekből már elegem van. -
C64
őstag
válasz
AirBooms #13795 üzenetére
Ha ez tényleg mind igaz, bár kötve hiszem és most már nagyon unom a kamu dumát, akkor miért tetetted félre, ha tudtad, hogy családi gondjaid vannak? Ja persze, már értem, azért nem, mert akkor még minden rendben volt köztetek... Folytatódik a sztori...
Ugyanilyen olcsó dumával rázztál le az előző alkalmakkor is. De sajnáltasd csak magad nyugodtan, biztos sokan vannak akik beveszik ezt az olcsó dumát és megesik rajtad a szívük!
Szerintem egyszerűen csak meggondoltad magad, de nem volt bőr a képeden ahhoz, hogy megmondd az igazat!Mellesleg egy férfit kizárjon a felesége a házból... terhesen... és a férj nem tesz semmit, hogy a házba bejusson... nagyon gyenge...!
-
swgamer
csendes tag
válasz
AirBooms #5256 üzenetére
Fenyegetlek, miről beszélsz... szó nincs róla
Csak kíváncsi vagyok, rá honnan veszed a bátorságot, hogy ilyeneket irkálsz rólam….
személyiségzavaros, intelligenciával kevésbé megáldott emberke vagy
Az ilyen emberek, mint te Az életben egy nagy 0 ák…
Ha te egy intelligens művelt ember lennél nem írnál ilyen fajta megjegyzést egy Internetes Társasági Fórumba
Olyan valakiről, akit egyáltalán nem ismersz….
Szó szerint ezt írtam Privibe 4 nap múlva találkozunk, addig írogass nyugodtan..
Mert van ott pár lap amit elhozok és útba ejtelek…..
-
swgamer
csendes tag
válasz
AirBooms #5239 üzenetére
Ne magyarázkodj már nekem
Mert ez már felesleges és itt a Fórumban ehhez te nagyon értesz úgy látom.......
Részemről 100 %, Lezárt ügy Előre csakis annak utalok, akit már ismerek.....És ez nem lesz másként később sem….
És te szerintem elég zűrös emberke vagy így nem is bánom hogy nem sikerült üzletet kötni
De halisten van itt rajtad kívül olyan is akivel meglehet beszélni a dolgokat és nem utasítgat hogy márpedig utaljak de azonnal ha kell……
További szép napot
-
tothl
addikt
válasz
AirBooms #5231 üzenetére
Tökéletesen igazad volt a leírtak alapján. Alap, ha akarok venni valamit, és valamiért nem tudom tartani magam a megbeszéltekhez, akkor azonnal jelentkezem, és egyeztetek az eladóval, hogy mi legyen. Fordítva ugyanez. Ha valakivel csak a nyűg van és kamuzik össze-vissza, és van más jelentkező, azonnal el kell adni, nincs ezzel semmi gond.
Egyébként is félelmetesnek tartom ezeket a "majd utalok, nem utalok, nem vagyok ott idoben es a masik csak var, foloslegesen megy oda, rossz cuccal verem at, stb." sztorikat.
És utána még a hibás félnek áll följebb, és irkálják itt az össze-vissza csapongó, se füle se farka, senkit nem érdeklő magyarázkodásaikat.
Pedig elég lenne egy rövid mondat is : - Bocsánat, többet nem fordul elő.Szerencsére velem még nem volt ilyen, remélem nem is lesz, egyik oldalon sem.
-
swgamer
csendes tag
válasz
AirBooms #5225 üzenetére
AirBooms
15 órakor beszéltünk Az sms 17 órakor küldted mikor már ott voltam
Mégis szerinted, mit kellet, volna reagálnom így is Beszéltünk legalább 30 percet, És mindig én hívtalak így szerintem Itt kárt csak te okoztál nekem
A topik meg nincs lezárva IME vagy ezt is, elfelejteted??????
23.30 Az idő És itt azt írod [HA BIZTOS LESSZ!!!]
Ha átutalták a Pénzt Akkor miben nem vagy Biztos Látod megint Hazudtál....
Na részemről ennyi....
-
swgamer
csendes tag
válasz
AirBooms #5225 üzenetére
AirBooms
itt teljesen egyedül te vagy a megbízhatatlan ugyan is ma megbeszéltük hogy nem utalok előre senkinek inkább érte megyek.
Megbeszéltük hogy
15 órakor megyek érte te viszont eladtad másnak és kültél egy SMS 17 órakor úgyhogy szerintem csak te tehetsz erről a helyzetről mert kapzsi vagy …..Elvittem volna a tiedet is úgyhogy fogjál vissza szerintem és gondolkozz el..Debrecen Pest 240 Km És Autoval mentem nem rakétával....ugy hogy kell 2 ora az utra
Csak te ugy gondoltad hogy most ki cseszel velem és kamuzol itt szerintem azzal is hogy eladtad.....Pénteken 3 óra után utalni
Nem lehet szerintem.......
Ja és nem csak a te procid kellet volna nekem hanem az Ati007 é is De Még az a szerencse hogy ő korekt volt veled ellentétben
Itt jegyzem meg Hogy 2 Lapot is vettem Persze gond ott sem volt
Mert nem te vagy az egyetlen akitől már Pesten vásároltam…..De hálisten kevés ilyen van ott mint TE!!!
Csak te nagyképű megbízhatatlan és szerintem ráadásul gerinctelen is.............
Ugyan is azt mondtad hogy eladtad Csak akkor meg nem tudom hogy miért árulod
Szerintem 2 közül te vagy a Komolytalan És ráadásul még kicsit hazudós vagy nem
2„hét múlva megyek, megint Majd fussunk már össze egy pillanatra ok…….
Szóval a fekete pötty az neked is jár szerintem............
-
Weaver
senior tag
válasz
AirBooms #5214 üzenetére
Postázással szeretne vásárolni, de több napig húzza a dolgot, mindig csak ígérget, hogy utal, meg rimánkodik, hogy el ne adjuk a cuccost másnak, de a végén persze csak nem küldi a lóvét. Aztán nem válaszol semmire sem, se telefon, se sms, se privát.
ne értetlenkedj már, hát mire írtam volna !?
-
Weaver
senior tag
válasz
AirBooms #5208 üzenetére
nem akarok okoskodni, de az üzlet a pénzről szól. sokan nem értenek ezzel egyet, de szvsz az első általad jónak tartott ajánlatra bólintani kell, és egyből eladni. mivel eladni akarjuk a cuccost, nem tárolgatni, meg ígérgetéseket hallgatni. pl eligéred vkinek, de közben befut egy jobb ajánlat, korrekten szólni kell, hogy elkelt a cucc. ez nem inkorrektség! lényeg, h minnél hamarabb a pénzedhez juss.
az a gáz, h ha nem szólsz időben a másiknak (többieknek) h elkelt a cucc.
Aktív témák
- ASUS routerek
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mortal Kombat 1 (2023)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Goddess of Victory:Nikke
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest