Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kornel213

tag

válasz Sefter #14866 üzenetére

Hello

1. Érdemes foglalkozni, de először egy AEG-t vegyél (mp5)! A Double Eagle M szériás shotgunjai eléggé jók és nem drágák! használtan kb 15k.
    2. Kerülendő gyártót nem nagyon tudok mondani nagyjából van mindegyik cégnek olyan fegyvere amiben vannak kisebb nagyobb negatívumok! max a Yika-t tudnám megemlíteni :D (amit csak a józsefvárosin találsz meg ez a gyártó a cyma fegyvereit próbálja másolni de még a falra dísznek is rossz :DDD )
    Jing jong eléggé jó márka!
    3. Ha Mp5-öt szeretnél én a cyma-t ajánlanám lehet kapni full fémet! Szintén használtan softairen kilehet fogni 35-40k körül! (ne ijedj meg hogy használt ezek nagy részben rendbe vannak téve belül kivan zsírozva és hézagolva, új kábelezés stb... kezdőként én is használt fegyvert vettem)
    4. 300-400fps (0,9-1,5 Joule) energiájúak a fegyverek vagyis az AEG-k (kézi és támogató fegyverek) aztán 430-500 vannak a DMR-ek félautómata mesterlövész fegyverek. utána pedig a 500-600-ig az ismétlő mesterlövész fegyverek és ez a vége.
    Kesztyűt mindenképp vegyél lehetőleg ami a körmöt is elég jól védi, volt itt a fórumba egy srác akit körmön löttek bekönnyezett a fájdalomtól és véraláfutásos lett az egész...
    Ja meg hát jó minőségű szemüveg alap, + valami rácsos arcvédő! térdvédő is igen hasznos tud lenni, és nem utolsó sorban én egy sí zoknit szoktam használni suspensornak :DD De különösebb úgy értem karra meg lábra nem kell semmi csak zubbony meg nadrág
    Ja és hogy képet is mutassak hogy miért használj maszkot és kesztyűt ;] [link]

Új hozzászólás Aktív témák