Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel213
tag
válasz
Sefter
üzenetére
Hello
1. Érdemes foglalkozni, de először egy AEG-t vegyél (mp5)! A Double Eagle M szériás shotgunjai eléggé jók és nem drágák! használtan kb 15k.
2. Kerülendő gyártót nem nagyon tudok mondani nagyjából van mindegyik cégnek olyan fegyvere amiben vannak kisebb nagyobb negatívumok! max a Yika-t tudnám megemlíteni
(amit csak a józsefvárosin találsz meg ez a gyártó a cyma fegyvereit próbálja másolni de még a falra dísznek is rossz
)
Jing jong eléggé jó márka!
3. Ha Mp5-öt szeretnél én a cyma-t ajánlanám lehet kapni full fémet! Szintén használtan softairen kilehet fogni 35-40k körül! (ne ijedj meg hogy használt ezek nagy részben rendbe vannak téve belül kivan zsírozva és hézagolva, új kábelezés stb... kezdőként én is használt fegyvert vettem)
4. 300-400fps (0,9-1,5 Joule) energiájúak a fegyverek vagyis az AEG-k (kézi és támogató fegyverek) aztán 430-500 vannak a DMR-ek félautómata mesterlövész fegyverek. utána pedig a 500-600-ig az ismétlő mesterlövész fegyverek és ez a vége.
Kesztyűt mindenképp vegyél lehetőleg ami a körmöt is elég jól védi, volt itt a fórumba egy srác akit körmön löttek bekönnyezett a fájdalomtól és véraláfutásos lett az egész...
Ja meg hát jó minőségű szemüveg alap, + valami rácsos arcvédő! térdvédő is igen hasznos tud lenni, és nem utolsó sorban én egy sí zoknit szoktam használni suspensornak
De különösebb úgy értem karra meg lábra nem kell semmi csak zubbony meg nadrág
Ja és hogy képet is mutassak hogy miért használj maszkot és kesztyűt
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(amit csak a józsefvárosin találsz meg ez a gyártó a cyma fegyvereit próbálja másolni de még a falra dísznek is rossz
)
De különösebb úgy értem karra meg lábra nem kell semmi csak zubbony meg nadrág