Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainmen
aktív tag
Ismerősnek kellene RC-be másik akku. Most 9,6 V-os van benne. Viszont hamar merül, szerintem talán 400 mAh-s lehet. Milyen LiPo-t ajánlotok helyette? A hosszú üzemidő lenne a legfontosabb.
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
ezert irtam, hogy 048s es m
-
stefanitsr
senior tag
Kettővel alatta pediglen a 048 sima vanik, ami, voilá, 74.
Bár a kolléga talán arra célzott, hogy küllemében az akm igen közel áll a kinézett 42-höz, (48M) és árban minimális a különbség, a bele meg ugyanaz mint a sima 48-asnak.
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
a 048s es m az AKM, nem 74
-
stefanitsr
senior tag
-
alph4
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Köszi hogy részletezted a dolgokat.
Így akkor egyértelműen Cyma, mivel barátomnak lesz és nekem, ő még annyira se fog/akar babrálni a fegyverrel. Neki tökéletes lesz és végülis ahogy írtad ár/érték arányban is a legjobb. -
stefanitsr
senior tag
A téma ennél összetettebb.
A kínai AK közül a cymák bele a legjobb, dobozból kivéve rommá lehet vele alázni az egyébként nem rossz képességű usereket is, mert erős, pontos és nem utolsósorban az aegek közül a lehető legegyszerűbb belső felépítésű (főleg az acél).
Ha teljesen acélt akarsz akkor jelenleg kettő ilyet látok az a boyi rk08s full steelt illetve az rk10s full steelt. Ritkán lehet őket találni de ezeknél a külső csövet leszámítva minden acél, válltámasz retesz, első irányzék, hátsó irányzék tömb, infrabak, stb. Ha ezek valamelyike tetszik akkor vedd ezeket, annak ellenére is, hogy a boyi ak-k bele általában munkásabb mint a cymáké. Pl esélyesen hopkamrát kell benne cserélned, egy rendes motortól szárnyakat kap stb, míg ezek a cymákban úgy jók ahogy vannak.
A simán acéltokos dolgoknál pl irányzék lehet spiáterből, stb, de a boyinál is csak a full steelek vannak a csövet leszámítva teljesen acélból, a nem teljesen acél verziók hasonló felépítésűek mint az acél cymák külsőleg, de a belük jobb, és általában "mindig kaphatóak".
Tehát: Cyma: jobb, erősebb, pontosabb, üzembiztosabb belső, Boyi: Van a "full steel" verzió, amelynek a teljes külleme acél, de a belvilág sajátosságai miatt olyan valakinek ajánlott inkább, akinek van adottsága, ideje, türelme és érdeklődése foglalkozni a belével.
Simán, dobozból kiszedve elmenni, játszani a cyma jobb, és őszintén szólva az acél cyma ak-nál csak drágább és "nekem jobban tetszik" aeg van a piacon bármely kategóriát ide sorolva, jobb nem nagyon.
-
alph4
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
AK ból most van itt csomó új (steel) de BOYI a márka, erről vmi infó?
Vagy inkább válasszak a Cyma 40B,45,48 közül?SVD-ért megvan örülve ismerősöm, már vett egy 25e forintos gillie ruhát is :S Ha megunja meg lesz miből vennie neki AEG-et

-
stefanitsr
senior tag
válasz
dFactor
üzenetére
Első körben be kell méretni, aztán meg kell nézni hogy a gumija rendben van-e. Teljesítménytől függően mehet bele az 50-es vagy 70-es asg, guardert nem szeretem mert el van méretezve, belső átmérője láthatóan nagyobb mint a cső külsője ezért ott szelelhet meg berakni sem egyszerű emiatt a kamrába mert elmegy tőle a külső mérete is... Amúgy sem egy nagy durranás.
-
dFactor
tag
Az az egyik baj, hogy néhány lövésenként jelentősen eltekeri a BB-t jobbra vagy balra. A másik, hogy a lőtávja ott körül van, mint egy 100 FPS-sel gyengébb AEG-nek. Okozhatja ezt magában egy rossz gumi? Ismerősöm 70es Guardert ajánl bele.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
dFactor
üzenetére
Nem feltétlen kell bele H lenyomó, a marui m14-esek elég pontosak. (cymák is, mert marui klónok) Csak akkor cseréld benne, ha ténylegesen gondod van a pontossággal, csak azért mert xyz azt mondta hogy ettől meg attól az övé pontosabb lett, ne bántsd.
Ugyanez vonatkozik az utánad következő kollégára, ha jó bb-vel (guarder .25 .28, bbone ugyanezek, g&g .25 28, g&g bio .25 .28) gondod van a pontossággal, pl nincs elég hop hatás, 30 méteren teherautónyi szórás korrekt lövész technikával akkor bántsd csak, egyébként egy jól lövő fegyveren bőven tudsz rontani.
És még valami, pl m14 eléggé kényes a gumira (legalábbis a környezetemben levő 3-4 darab plusz az enyém) pl az anyagára, valamint a szájának az átmérőjére. Ha sikerül olyanba belenyúlni amit nem szeret, akkor biza lehet vele csőstől adagolási para, duplatöltés, stb stb.

-
alph4
tag
Hello.
Jövőhéten rendelek 3 db AEG-et: M4, AK, SVD
M4-et ugye magamnak, amihez stefanitsr ajánlotta a ASG ultimate 50 hopup gumit.Kérdésem az lenne hogy a többihez is jó ez a fajta, érdemes azoknak is kicserélni már az elején?
Illetve még olyan kérdésem lenne hogy melyik fegyverhez milyen bb-t (hány g-st) ajánlanátok? (0,23ason gondolkodtam, sniperhez pedig 0,28at) márkába guarder, ami megéri ugye?
-
dFactor
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Köszi! S tudsz javasolni valami rendes H lenyomót bele?
-
dFactor
tag
-
sowi
őstag
[link]
balfasz verseny uj induloja -
zalman90
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére

-
törölt tag
-
Hurkaleves
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
pontosan!
nekem a sztenderd nem jött be... -
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
mar irtam nekik egy mailt, hatha erdemben valaszolnak
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
kepeket nem szoktam nezni, mert legtobbszor azt teszik be ami eppen keznel van, lasd taiwangunos anomaliak
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
[link]
ez lehet tenyleg full steel? -
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
"de jól néz ki!"
Akarod mondani, neked tetszik !

-
Hurkaleves
őstag
a mai napon megjött a fém handguard cap és a delta ring is. nyomban kipróbáltam a magpul moe handguard-al és frankón passzolnak. jó akkor tegyük fel a csőre. de sajnos az egész cucc kb 4-5mm-el hoszabb mint a gyári handguard..
namondom...
így nem tudtam az első irányzék 2 csapját a helyére rakni mert ugye nem a marásba esett a lyuk.. hanem 4-5mm-el fentebb.. ejj.
most az van, hogy valahogy marok a külső csőbe 2 új barázdát vagy nemtudom...
szóval félöröm idáig a dolog. de jól néz ki!
most csak a kis imbusz csavar tartja a helyén az első irányzékot amit tövig behúztam. elég jól fogja, de nem akarom így hagyni mert erősebb behatástól elmozdulhat. -
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Mert mindig akkor akarja, amikor már nincs.

-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
azt tudom, de SU kene

-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
vennek en boyit de nincs sehol mar

-
stefanitsr
senior tag
m4-ek bele önmagukkal kompatibilis, szóval szerintem cidás. Emlékeim szerint a tokja acél az aps-nek is, de inkább végy boyit vagy cymát...
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
APS-rol nem tudjatok az mennyire acel? nezegettem az aks74u-t amit gyartanak, de egyertelmuen sehol nem irjak mennyire acel
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Fityusz
üzenetére
Lehet.
Ezeket ne vedd meg helyette, nem sokkal olcsóbbak, ugyanakkor építési minőségben meg belsőségekben elmaradnak a megjelölttől.
Még a cm040 sorozat darabjait érdemes lehet megnézned, kicsit hosszabbak, de kb annyi a differencia. Olcsó AK-ból ma már ne vegyen az ember műanyagot, vagy spiátert, 6-10k-val kerül többe egy acél, ami amellett, hogy acél még egy klasszissal könnyebben is szerelhető és általában a belseje is fullos.
Magyarhonban ezek nem igazán küldenek ki fegyvert a törvényi szabályozás miatt, viszont pl lengyelországból a taiwangun.com-ról minden további nélkül.
-
Fityusz
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Kalashnikov AK47 Tactical FS ez milyen? a te általad ajánlottra rákerestem kinézet alapján elég furcsa nekem.. interneten házhozszálítással lehet vásárolni valahol??vagy ez?Cyma AK47-S Tactical [link]
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Fityusz
üzenetére
Szia,
A cyma CM.045A vagy 045 tök jó kezdő fegyver. 45-47k között kapható, teljesen jó, acél (nem féjm =spiáter, ACZÉL !
) , nagyon jól eltalált, tartós, erős, jó belsőségekkel jön alapból. Ritka jó kombináció.Igaz hogy AKS-74U, tehát rövid, behajtható válltámaszos, de ezzel együtt is mindent tud amit airsoft aeg valaha is érdemben tudhat.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Fityusz
üzenetére
Attól függ, mire akarod használni.
A 10k-s gagyi küllemben is, anyaghasználat, súly, miegymás. Minden lövés előtt fel kell húzni, kicsi lőtáv, nagy szórás, nem egy időtálló darab, faldísznek is gagyi.
A 40k-s kategóriában kapni olyat, aminek rendes fém teste van fa agyazással, 30 méter célozható lőtáv, súlya közel az eredetihez (pár10 dekával tér csak el), kezelése az eredetihez hasonló, stb.
Arra kell, hogy elmondhasd, van, akkor nincs különbség.
-
Fityusz
tag
Sziasztok!
A héten volt alkalmam lőni egy amd 65 el nem airsoftal hanem igazi volt nagyon megtetszett az egész és elkezdtem nézegetni az airsoft fegyvereket , szeretnék a közeljövöbe vásárolni egyet csak nem tudom hol induljak el ezért kérném a segítségeteket egy ak 47 et szeretnék van 40000 ft os kategoria egy elektromos meg van 10000 ft os ez rugos nade mi a külömbség a rugos meg elektromos között?? -
törölt tag
válasz
macilaci78
üzenetére
szépek a kilátások!
Ha meg nem veszik ennyiért akkor kiny....ják a hátsóm!
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
A Glock 17 is a sajátom.

Annyi a titka, hogy nincs hátrarúgás, nincs szánban lötyögő külső cső, abban lötyögő belső cső, és a gázban levő szilikonon túl nincs, vagy minimális szilikon juthat a csőbe-hopupba, szóval a jelen esetben a lőtáv/pontosság oka itt kereshető, nem máshol.
Én egyébként nem lövészkedem, épp elég volt belőle egy életre, minden formájából.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nyilván. Én is a saját pisztolyommal lövök a legpontosabban.
Bár maroklőfegyverek terén kivételes helyzetben vagyok, azt hiszem. 
-
stefanitsr
senior tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Ha el is akarja adni akkor jg g36-osért ne kérjen többet 25-30-nál sallangokkal együtt sem, és ezzel már feltételezem, hogy pipecül újszerű, karcmentes, csitti fitti cuccot árul. (új ára 36 vagy valahogy így, szóval ez így is optimiska).
MH cuccosért szinte nem is lehet pénzt kérni, nagyon olcsón szoktak menni... Szóval, ha ténylegesen el akarja őket adni, akkor úgy kell árazni. Ha hirdetni akarja akkor meg tetszés szerint kell árazni.
-
törölt tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
:/ nekem legalább 65 mbe volt ha nem többe és 10 játékon voltam vele!
-
törölt tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
35?
annyi volt maga a fegyver...
-
törölt tag
Helo!
Tudom hogy ez nem airsoft értékbecslő topik de csak itt tudom feltenni a kérdésem!
Lehet hogy eladom az airsoft felszerelésem anyagi okok miatt és mennyit kérjek a következőkért?
Kompletten:
G36C (JG)
470 Hi cap tár + 2 120 as Low Cap tár (mindekttőnek hiányzik az aljáról egy gumikör)
48 as Magyar Honvédségi Gyakorló Nyári zubbony + Hungary felvarró + Honvédségi vállvarró!
48 as Magyar Honvédségi Gyakorló Nyári nadrág + öv
Magyar Honvédségei Rohamsisak + Magyar Huzat
teljes arcvédő maszk
Woodland Kalap
Gyorstöltő
2 db fegyvertisztító pálca
akku+ töltő
3000 0,20 Blaster BB
2 tárnak Combtártok!Mennyiért hirdessem ?

-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Minden relatív.
Én Marui mk23 socommal játszom, .25g névleges tömegű G&G Bio bogyóval (valóságban kb .27). Eddig bármilyen pisztolyt vettem a kezembe utána, mind pontatlan vaczak volt.

-
macilaci78
nagyúr
válasz
Hurkaleves
üzenetére
CO2-nál oda kell figyelni, hogy milyen pisztolyt veszel, beszerezhető-e pótalkatrészek hozzá. Jellemzően a szelepek tudnak elhalni a nagyobb nyomáson használt töltőgáz miatt, erősebb helyretoló rugó, tömítések. Amire még érdemes figyelni, hogy egy CO2-es pisztoly ereje könnyen mehet sniper kategóriába, sőt, softairen láttam 650fps-es CO2-s revolvert, ahol a hirdető ki is emelte, hogy MASZ szerint nem is játszhat a fegyver.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nem tudom, a TM G26Ad-emel 20 méteren sörös dobozra lőttem és találtam.
Tény, hogy a GBB-k hajlamosak koszolódni, de ha kézben van, rendszerint nem kertészkedsz vele, egyébként meg egy jól elhelyezett jó tokkal lehet segíteni a koszolódáson.
Most hétvégén legszebb lövésem KWC G18C-vel volt, jól jött.

-
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Én nem vagyok co2 rajongó, és nem is használok ilyet, nem tudok tapasztalatokról beszámolni.
Egy valamit viszont látok, a legolcsóbb kategóriában gyakori a co2 patronos cucc, lásd pl asg cz75d, asg m&p40, stb...
-
Hurkaleves
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
mennyibe adtad el?
a co2-s pisztolyokról tudnál mondani egy két szót? -
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Én meg eladtam az enyémet... Valahányszor GBB-t veszek a kezembe rá kell döbbenjek, hogy igazándiból csattog meg izébigyó, de játszani cumi egy ilyen... Pontatlan, nem üzembiztos, eleve némelyik olyan illesztésekkel-lötyögésekkel, meg olyan gyenge kakas meg helyretoló rugóval jön, hogy néha csak a fejed vakarod, hogy HOGY A PICSÁBA tud ez működésre hasonlító tüneteket produkálni egyáltalán ? :]
Ráadásul a megkent belső szerkezet + annak nagy fokú nyitottsága szinte mágnesként vonzza a könnyen bejutó szennyeződéseket és koszt, kényes a hőmérsékletre, pff... Üzembiztosságban, pontosságban sehol nincsenek az mk23-ashoz képest. Egyébként az STTI nevű jószág elég jó marui klón...
Mk23 rulz, na...
-
Hurkaleves
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
elég jól nyomja a srác...
tegnap próbálgattam a pisztolyt és kivitt vagy 2.5 tárat... namondom ez már barátibb...
mondjuk a tár kint volt a napon használat előtt. -
stefanitsr
senior tag
válasz
rainmen
üzenetére
A talpában elrejtve volt a szelep így a tár test és a tárfenék közötti résen engedte el szép lassan a gázt. (Tudtam hogy van benne ilyen, "benne volt a pakliban" jelenség, ennek tudatában vásároltam)
-
rainmen
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nofene. Csak nem arcba tolta a gázt???

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Addig keresgéltem neten, amíg találtam egy képet egy TM M14 DMR-ről, amiről levették azt az alkatrészt ami nekem eltört, nem hiányzik annyira, szóval én is levettem
így már nem idegesít annyira 
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Értem.
Szétkaptam az M14-est, volt kellemes és kellemetlen meglepetés is a fegyverrel. A gearboxban több a nyalánkság, mint a hirdető mondta. Guarder csap. rugvez., acél cut off lever, alu csapágyas dugfej, acél cilinderfej, krómozott henger, igaz króm már nincs benne, az alu dugfej kiírtotta, fém guarder csúszócsapágyak. Motorfékes FET volt benne, de inkább raktam bele saját kezűleg nem motorfékest, ezt én raktam be, ebben jobban bízom. A belsőcső nem gyári (sajnos
), szerintem teflonos guarder, legalábbis a külseje ilyen szürke bevonatos.
Külső akkuval használta az előző tulaj, így kicsit meg van reszelve a tusa hátulja, illetve a felhúzókarcsattogtatás következtében eltört jobb oldalt az a pálca szerű alkatrész amit két csavar fog. Egy csavar hiányzik a gearboxból, de ezeket leszámítva egész rendben van. -
BaKeSZ87
őstag

stefanitsrBeszerző féle M14 lenyomó hozott valamit pontosságban?
-
mykos
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Veszel egy darts-os boltban lehúzó gyűrűt, elvágod és olyan méretre állítod be, hogy pont befeszüljön a szelepfenékbe. Soha többet nem fog egy gramm gáz se mellé menni, erőlködni se kell vele. Ha ez nincs akkor a szelep lefagyásával vigyázz.
-
zalman90
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
nem lenne rossz , ha válaszolna az e-mailra
de 880 megtekintésnél nem reménykedek -
zalman90
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
szétszedtem már párszor a fegyverem , tök egyszerű gumit és lenyomót cserélni benne valóban , nem drága 1 H lenyomó szóval kipróbálom

valaki nem rendel airsoftdepó ról ?
mert a posta 3x annyiba kerül mint amit venni akarok 
mellesleg ez a jg aug a3 megéri ? link
-
sowi
őstag
nincs otletetek, hol lehetne ABS egylovetu shotgunt venni (hopupos verziot)? olyasmi mint ami az airsoftgunban van, asszem vmi m3000 neven fut
-
stefanitsr
senior tag
válasz
zalman90
üzenetére
Az a szitu, hogy ez általában próbálgatós történet. Nekem M szériában bevált az asg 50, (igen, ami a depóban is van), a többit majd meglátod menet közben. A pontosság és a jó lőtáv első körben jó bb és jó hopup függvénye. Aztán lehet a puska teljesítményén igazgatni bizonyos határok között (minél kisebb rugóval és minél jobb tömítéssel elérni egy bizonyos teljesítményt), és végül ha már rád szakadt a nemzeti bank, érdemes elballagni egy egy hosszabb prec csőért.
-
zalman90
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
aha értem , kössz a választ
asg 50 es hop gumi azt irtad az jó , ezt hol tudok venni? airsoftdepo-n találtam , az is ugyan az? link
h lenyomót érdemes venni hozzá? minden esetben javítja a pontosságot? meg egyáltalán jó minden hop kamrába?
-
Hurkaleves
őstag
ez a kibaszott tártöltés már felbasz...
milyen erővel kell a flakont nyomni? mert fröcsköl világfaszára belőle a cucc, a kezem már lefagyott a palack meg megy pocsékba....
nem tudom, hogy az hiba tényező lehet e, hogy a palckot egyszer leejtettem védő kupak nélkül és a csőszelep kicsit elferdült... ezt nagyjából visszaállítottam egyenesre, de gondolom ez sem egészséges neki.
szóval lényeg az, hogy nem mindig tölt normálisan hanem fröcsköl pedig full powerral nyomom. a szelepek zsír újak.
thx. -
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Végre egy normális review.
Ahhoz képest, hogy milyen hideg van egész jó teljesítmény. Melegben és erősebb visszatolórugóval kicsit csípősebb lesz
Apropó, áfát megúsztad? -
Hurkaleves
őstag
persze én sem parázok attól, hogy egy meccs alatt föladná az aksi (az eladó is azt mondta, hogy 3 meccset ki kell húznia) és nem is fogom rajta hagyni a mérőt meccs közben csak gondoltam jó ha van egy ilyen kütyüm amivel magamnak (és bárkinek) instant be tudom mérni az aksi állapotát mivel nekem a töltőn nincs kijelző.
sefanitsr: faja a klokkod! nagyon hasonlít az army-ra. csak az army-nál működik a sorozatszámos zár. mennyi bb-t tudtál egy töltéssel kilőni? mert ugyan ilyen táram van és ugyanilyen gázom és nálam nem az igazi...
-
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Hétvégén kilőttem úgy 500-600bb-t és 4.01V-ig esett vissza csak a fesz. Azaz kb 1/5-1/4 kapacitását használhattam ki az 1600-os 7.4-es sticknek

-
stefanitsr
senior tag
válasz
szbalogh
üzenetére
A sima csipogó is felesleges és nagy, de ez aztán totál felesleges. :] Volt egy srác aki anno valamibe be akart számítani egy ACM g36c-t (eleve muhahahaha) de annak az oldalába volt beépítve egy ilyen.
At1: játék előtt jól feltöltöd az akkud és nem kell paráznod.
At2: A jó töltő frankón mutatja a cellánkénti feszt, meg a pakkfeszt is, tökéletesen elég diagnosztizálni.
At3: végy olyan akkut, ami megfelel a fegyveredbe. Átlag aegbe nem kell 1200-asnál nagyobb lipo, támogatóba meg dmr-be ne sajnálja az ember a 2200+t.
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Én nem csúfítanám el a fegyveremet ilyen kütyüvel. Hasznosabb a csipogós szerintem.
4.2V-ig KELL töltenie
-
Hurkaleves
őstag
asszem még nem is említettem, hogy megérkezett ez a kisméretű lipo feszültség monitorozó kütyüm. nagggyon jóféle!
kicsi és 6 celláig tud monitorozni. rádugom, 1mp agyalás majd kiírja, hogy No1 (egyes cella) és utána a feszültségét (kb. 1.5mp-ig mutat egy értéket) utána írja a No2-t majd a végén, hogy ALL és az összfeszültséget.
mindezt .00 százados pontossággal. bárhol bármikor tudok monitorozni sőt ha valaki nagyon parás akkor egész játék alatt fönt hagyhatja a fegyveren, kivezeti a testre és nézegetheti..
a töltőm sem aprózza el mert a cella max. töltési határait pedzegeti ugyanis fullra töltve 7.4V helyett közel ~8.4V-ot tölt az akkuba azaz cellánként közel ~4.2V-ot. hozzáteszem, hogy eddig hibátlanul és bajmentesen! -
-
rainmen
aktív tag
válasz
zalman90
üzenetére
Hosszabb csőnél nagyobb levegőmennyiséget kell "kitolni" a BB előtt, tehát kevés lehet a fél henger, kell a háromnegyed. De ez általában csak a nagyobb ugrásoknál szükséges.
Jó hopup? Hát az fegyverfüggő, kollégák már sokszor leírták, melyik fegyverhez milyet érdemes. Mivel fegyverfüggő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Sony Ps5 konzol slim
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így akkor egyértelműen Cyma, mivel barátomnak lesz és nekem, ő még annyira se fog/akar babrálni a fegyverrel. Neki tökéletes lesz és végülis ahogy írtad ár/érték arányban is a legjobb.

egy g36-ot már 25-30k ért találsz szoftairen tárakkal eggyüt

namondom...