Hirdetés
- Yettel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
sziasztok!
tudnátok segíteni abban, hogy mik a megfelelő beállítások a Color Settings menüben? (Working Space, Color Managment Policies, stb. bocs, nekem angolul van, jobb szeretem így)
nem igazán tudom, mit mire állítsak, hogy minden klappoljon és a színek ne kavarodjanak!adott egy PC, egy laptop (plusz a párom laptopja is) és persze a dslr-ek, szeretnék mindent összehangolni.
van erről leírás, tutorial valahol? vagy ha pár mondatban segítenétek, hálás lennék!legutóbb laptopon retusáltam több képet is (csak hobbi szinten), aztán amikor végre átmásoltam a PC-re a PSD fájlt, hogy folytassam, akkor nem azt láttam (nyilván, ezt értem, csak a beállítást nem tudom), amivel eddig dolgoztam.
igen tudom, egy laptop képernyője messze nem az a minőség, mint akár egy egyszerűbb monitor, de ebbe most ne menjünk bele, nem ez a kérdés, mindössze a helyes beállítások érdekelnek, monitorok minősége, színhelyessége - pénz - és más kérdés...
előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest