- Jégcsákány is megirigyelné a Realme GT 7 hőelvezetését
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Mert ahhoz nem értek eléggé, lassan és kényelmetlenül tudnám megcsinálni még azt is ami menne de a legtöbb dolog nem is menne. Előbb-utóbb meg fogom tanulni de most pár héten belül nyomtatásba kéne kerülnie legalább 30 képemnek amiknek a kidolgozása még Paint Shop Pro-ban is egyenként vagy 2-3 óra. Anno a PSP-ben kezdtem el mert épp az volt fent a gépemen aztán megszoktam, szerintem teljesen jó az a program, akkor meg még álmodni sem mertem róla, hogy 1 évvel később fotókiállításom lesz és ilyenekre is figyelni kéne, hogy eleve olyan programot tanuljak meg ami erre alkalmas. Sőt, igazából azt is csak tegnap tudtam meg, hogy a PSP erre nem annyira alkalmas, mikor tesztnyomtatásokat csináltunk és a kép volt a szűk keresztmetszet, nem a nyomtató. Az egészben az a bosszantó, hogy az eredeti kép színmélysége megfelelő lenne, egyszerűen csak nem tudom olyan formában elmenteni. Ha meg nem nyúlok hozzá akkor még zajt szűrni se tudok, pöttyösen meg rosszabb, mint 24 biten.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Társasjáték topic
- Jégcsákány is megirigyelné a Realme GT 7 hőelvezetését
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen autót vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest