- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
Jó kis cucc, gyors próbát tettem és működik, használni is fogom. Ha vmi errort kapok akkor szólok.
(#7991) biker
Ahogy olvasom, ez a módszer annyira nem egyszerű, mert aktívnak kell hozzá lennie a Keychain menubar-nak is, én pl nem is tudom működésre bírni, de valszeg én vagyok a béna.
-
Szerintem meg ez a sokkal jobb megoldás.
-
rii
nagyúr
köszi, .... de ahogy most megnéztem.... melóhelyi gépen eddig is így volt ...
ID Clipping Path dialógius doboz:
vindóz: Tab –– SHIFT-tab -bal lehet minden mezőben mozogni, Path lista -részt lenyitni, le-gel nyilakkal navigálni, kívánt PATH-ot kiváltasztaniitt meg, OSX alatt most sem
ez kicsit lassít, hogy az egér után kell nyúkászni, amikor egy ALMA-SHIFT-ALT-K után felhoztam a Clipping Path dialógus dobozt.QuikckSilvert amint lesz időm a napokban megnézem, ... köszi!!!!
-
varsam
őstag
Én úgy szoktam, hogy a virtulis gépnek nem adok internet hozzáférést így nem kell vírusírtó sem. Ha valami kell, akkor azt osx alatt töltöm le és simán elérem a virtuális gép alól megosztott mappában. (persze megbízható helyről kell töltögetni.)
Natív Win-en egyébként Kaspersky Internet Security-t használok már sok éve, és sokkal jobb mint a Nod (sok más ember véleménye alapján is)
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ja, szépen bekonfigurálva, nekem hálózatban kindózos szerverről nyomja a HD-kat a tévére. Remote-al kezelem, és tényleg lényegesen kevesebbet kajol prociból, mint a többi lejátszó.
Boxee-t is próbálgattam,de az picit fapadosabb, pár dolgot nem tud amit már megszoktam a Plexben.Jelenleg a nativ normális 24p-s framedrop nélküli HD lejátszáson dolgozok vele,de ugy tünik sajnos nem egyszerű (kellene egy 200Hz-es tévé
)...
-
Mindezt a legújabb driverek mellett?
Nekem se az előző Late 2006 iMacem, se a mostani Mid 2009 MBP 13-am nem csinálja ezt, rendesen működik. A DVD-n lévő driverekkel persze elég kaotikus volt Windows alatt a hangkártya (világító optikai kimenet, hiányzó közép, befagyások), de a 3.1 ezeket is megoldotta.
-
varsam
őstag
nos a helyzet az, hogy én csak egy apple wifi karit vennék a meglévő msi notebookomba, amin Snow Leo van (hackintosh), mivel a jelenlegi wifi karim nem működik SL alatt (és nem is fog). Elvileg SL alatt menne az eredeti apple féle wifi, de nem tudom hogy Win7 alatt hogy működne?
Ezen a telepítőn ki lehet választani, hogy miket szeretnék telepíteni, vagy automata feltesz mindent? -
Nekem is Studio-m van, és tényleg, általában egy idő után lepörgeti magát, teljesen csöndben van. Viszont szokott olyat is, hogy egy magasabb, zakatoló hangon pörög sokáig, ha hozzányúlok egy fájlhoz, akkor egy pillanatra észbekap, majd folytatja tovább
A legrosszabb ebben az, hogy olyankor is csinálta, amikor a gépem ki volt kapcsolva.
-
cigam
titán
+ valószínű hangosab is a 7200-as fordulatú. Ha nincs szükséged gyors adatátvitelre, és eddig sem a sebesség hanem a kapacitás zavart, akkor 5400-as a jó választás, és természetesen a nagyobb méretű. Winyóból és ramból sose lehet elég.
Gyártó alapján úgy érdemes szelektálni, hogy megnézem mennyi garit vállalnak rá. -
bmwk1200s
őstag
Igen, ez lenne a terv, bár nem xp-nek, hanem win7nek. Otthon is azt használom és nekem bevállt, bár nem értem időnként minek töltöget annyit a semmin.
A lényeg, hogy még a 4670nel szerelt imac is majd 400ezer és valljuk be, egy átlag bérrel rendelkezőnek (itt most nem a propaganda által sulykolt átlag fizetésre gondolok, hanem a valóságra) ez rengeteg pénz, de vágynék az OS X által nyújtott stabil szolgáltatásokra.
Valószínű akkor tudom majd megtenni a beruházást, ha lesz módom részletre venni, vagy nem találok vmi egyéb alternatívát.Azért ahogy nézem a teszteken, ez a 4670 annyira nem is rossz!
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
rii
nagyúr
sajnos nem tudom mire gondolok :-/
és ha nincs engedélyezve, akkor semmit-de semmit nem lehet szinezgetni?
mert nekem az a gondom, hogy a Megosztás gyökerében 2-jára, 3-jára mindent lehet szinezni, de ha belemegyek az egyik alkönyvárba, ott már sajna nem engedi, hanem azt mutatja, hogy feltette, majd azonnal el is ttűnik.
Továbbá másolni nem lehet az ALT gombbal.
alkönytár alkönytárából lehet az egyel fentebbi alkönytvátrba másolni, de alkönytárból egy benne levő másik alkönytbárba már nem :-/ ;-(hétfőn megkérdezem akkor pontosan az IT-st, de amit írtál még legelősször,azt egy z egyben átküldtem neki, majd erre ő hevesen bólogatott, hogy az mind megvan
de akkor lekonkretizálom majd vele.
-
1010
őstag
amikor elsos voltam
hozzank 2 olyan okoska is jart akik mar tudak valamennyire olvasni,meg irni is
pffffffff de szar volt
NEVETSEGESmeg van valami modszer is; volt a tv ben amivel 3eves gyereket is meglehet tanitani olvasni,meg idegen nyelvre roid ido alatt
asszem azt hasznlja ki hogy akkor meg nagyon fogekony az agy -
tlac
nagyúr
hmm, maga a safari pedig jóval gyorsabb osx-en, mint a firefox, ráadásul sokkal jobban illeszkedik az oprendszerbe
ami miatt gyorsabbnak érezheted az ff-t, az szerintem a cache-elés miatt van
pl. safarinál a vissza gomb újra betölti az előző oldalt, míg az ff pedig csak visszahozza ahogy az előző állapotában volt
és még egy számomra nagyon zavaró tulajdonsága az osx-es ff-nek, az, hogy a betűsimítása nem egyezik meg a safari-nál megszokottal, ff-ben az apró betűk sokkal életlenebbek
-
Cyrin
addikt
Még az is lehet.
A nappaliban a következő lenne a cucc:
Egy minimum 40-es LCD tv (pl Samu B650, vagy Sony E5500), rákötve egy kis mindenes gép (pl MacMini, vagy Dell Studio Hybrid), a meglévő modem mellé egy router (pl Dlink DIR-655, ami a gyerekszobában lévő kis nettop pl ASUS B202, és a céges 1000H-t látná el) plusz egy hálózati háttértár (Pl. WD Mybook World Ediition , kétlemezes RAID mirroring 2x1 TB-os - még nem jelent meg csak az egylemezes verzió) aztán az egész megfejelve egy Hivox Lupus D DAC-kal és két Dynaudio MC15 hangfallal.
Mivel az asztali gépemet ki kell dobnom (második gyerekszületés miatt kell a hely), így aztán a nappali tv lenne a fő munkaállomás, pl. HDV videot szerkeszteni is.
Ezt találtam ki, csak nem merem összeszámolni az árát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X + RX 6600/6700XT/6800/9060XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged