- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stoto
tag
Ehhez annyit tudok hozzáfűzni, hogy nekem a firefox sokkal gyorsabb mint a safari (OSXen).
A safari sok oldalnál tekeri a winyót és lassan hozza be az oldalt, ezzel szemben a firefox szélsebesen behozza.
Ami durva, hogy leopardon virtalboxba futtatott xpn gyorsabb a a firefox és az internet explorer is mint simán vbox nélkül a safari.
De a firefox-leopard párosítás szuper.
-
bmwk1200s
őstag
Érdekes amit írtál, elgondolkoztatott. Én úgy gondolom, ha egyszer tényleg sikerül annyit összespórolnom, hogy nyugodt szívvel vegyek egyet, szerintem akkor sem bánnám meg a döntésemet, ha közben rájönnék mégsem jön be az OS X. Akkor teszek rá win 7-et amit már szinte a netre került első béta óta használok.
Nekem a forma, a kivitelezés, a belső tartalom, és igen is a komoly belső tartalom jön be. Meg lehet nézni más gyártók hasonló tudású all-in-one gépeit, szerintem azok nem érnek annyit.
Basszus....lehet mégis sznob lettem....
Ha pedig tényleg olyan lesz használni a Leopárdot, vagy addigra az Irbiszt, mint amilyennek megálmodtam, akkor -
tlac
nagyúr
Azért azt hozzátenném, hogy a Hacintosh és a rendes OS X teljesen más érzés kezelhetőség szempontjából.
ezért mondtam, hogy tekintsünk el a hackintosh hibáitól, nekem elég jól működött, amíg nem cserélem le a videokártyámat, és sajnos a mostani vapor-x-es 4850-ből meg vesa módnál többet nem tudtam kihozni, így az osx használhatatlan, most ismét linux-ozok, jobban tetszik
Abban totálisan igazat adok, hogy támogatottság szempontjából a Macintosh nem az első.
ezt nem tudom, hogy melyik mondatomból értetted ki, a támogatottsággal nincs különösen problémám
elég sok program van rá, sok linux-osat is életre lehet kelteni rajta
csak hiányzik a linux-ban megszokott csomagkezelő, de az win-ből is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest