- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stoto
tag
Sziasztok!
Nagyon hiányzott nekem OSX alól egy olyan funkció, hogy keyboard shortcut-ra tudjam lockolni.
Igaz félmegoldás ha bekapcsolom, hogy a képernyő kímélő vagy a képernyő kikapcsolása után egyből kérjen jelszót, de engem ez idegesített otthon. A munkahelyen meg jó lett volna, ha tudnám lockolni.Így csináltam egy kis appot ami kicsücsül a status barra és 2 kattintással lehet vele lockolni a gépet (tulajdonképpen suspendeli a session-t így login képernyő jön vissza egy szép kis elfordulós animmal).
Természetesen be lehet állítani neki egy keyboard shortcuttot amivel instant lehet lockolni.
Ma készítettem az appot így el tudjátok képzelni, hogy mennyit teszteltem, de nálam nagyon jól működik. Vállalkozó kedvűek kipróbálhatják és nálam lehet bugreportoni
.Amint kész lesz az éppen készülő másik komolyabb appom (ami egyenlőre top secret
), akkor fel fogom ezt is submitolni free appként az app storeba.Addig is, ha valakinek szüksége van rá akkor itt letöltheti: iLockMyMac
Természetesen free, de visszajelzéseket várok, nem csak negatívokat

Új hozzászólás Aktív témák
- i5-ös Kezdő Gamer/Multimédiás PC! Core i5 4590 / 16GB / Nvidia GTX 750 Ti 2GB OC / SSD+HDD /Dell ház
- 7.Gen i3-as Kezdő Gamer/Multimédiás PC! Core i3 7100 / 8GB DDR4 / Nvidia GT 1030 2GB OC /250GB SSD!!
- i7-es Kezdő Gamer/Multimádiás PC! Core i7 3770 / 16GB / Nvidia GTX 1050 Ti 4GB OC / SSD+HDD / 350W++
- 8 magos AMD FX Kezdő Gamer! AMD FX 8350 / 16GB HyperX / Nvidia GTX 960 4GB OC / SSD+HDD / 450W / RGB
- 6.Gen i5-ös Kezdő Gamer! Core i5 6400 / 16GB DDR4 / Nvidia GTX 1060 3GB OC / SSD+HDD / 450W /HP ház
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.
TigerCat