-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
allj mar le
vedd eszre, hogy nem azzal van senkinek baja, hogy rajongasz az OSX-ert/Apple-ert, hanem hogy (gyakran oltari nagy baromsagokat allitva) frocsogod a fikat szanaszet, ezzel rossz szinben tuntetve fel minden Apple-userta bootcamp-hez meg nem kellett tul nagy raforditas, vannak teljesen ingyenes, 'amator' kis programok hasonlo funkciokkal
az szinten hulyeseg, hogy 'nem erdekelte' oket a windows, egyszeruen a windows nem fut PPC-n, igy eleve nem volt mirol beszelni
az en MBP-n nincs windows, a te gepeden sincs, de ha valakinek kell, miert faj az neked hogy felteszi?
-
Na egy utolso proba a reszemrol: az a bajom, hogy nem velemenyed van, hanem vallasi fanatizmusod. Lehet azt mondani, hogy az OSX mindennel jobb (idaig velemeny), de az mar meredek hogy minden PC-s csoro igenytelen senki (tudom nem szo szerint ezt irtad, nem kell kiemelni).
Vagy ott volt az elso felszolalasom, amimor kijelentetted, hogy Steve Jobsnak nem szabadott volna a szent Almat bemocskolni a Windows fertojevel. Ez eleg szuklatokoru hozzaallas...
Vegul ott van a tenyek ferditese a 100k-s zorgo PC-kkel.
Ezt nem is akarom tovabb ragozni. -
Nyugdíjas
nagyúr
Én nem vitatkozok veled, mert van akikkel nem vitetkozok. És nem érdem közéjük tartozni. De az érvelésed kicsit gyenge lábakon áll ez tuti
Egyébként azért jártam erre, hogy megirjam mekkora királyság már, hogy van Steam Macre is mostmár. A kis pöcs Mini-n simán fut 60fps-el a CS minden highon, élsimitás nélkül 1600x900-ban. Le is nyomtam egy fél órát. Nem gondoltam volna egy pár éve, mikor Macre váltottam, hogy leporolom még a Steam accomat
-
rii
nagyúr
én elvakultan ms-ellenes vagyok, minden terméküket kerülöm, ahol lehet, de ettől még a kindóz - az xp-től kezdve- igenis jó, stabil os.Otthonra win xp + wintűzfal tökéletes egyveleg. És a win-t a 3.-11-es örökségének köszönhetően jobban lehet bill-ről is vezényelni, ami mind a mai napig hiányzik az OSX-ből.
-
Azért vettem MacBook Prot, mert masszív, jól néz ki, 5-7 órát bír az akku (az új széria meg 8-10-et), és ami a legfontosabb: mivel az OSX és a Windows is simán fut rajta, minden platformra tudok fejleszteni egyszerűen. Nincs mögötte ideológia, se nem fikázom a Windowst ész nélkül.
-
ozsi1014
csendes tag
Én azért vettem Macet, hogy még nagyobb suttyó legyek, sőt a főhernyó handrástól vettem, így igencsak megdobta a köcsög-o-métert!
Ráadásul Wint is tettem rá, hogy még nagyobb debil idiótának tűnjek!
De a legdurvább az, hogy teljes megelégedéssel használom és puncimágnesnek sem utolsó!
-
Paarthurnax
senior tag
Azert nem ertem ezt, mert az utobbi evekben a Windows-os gepemen levi Kaspersky es Malwarebytes sem riasztott, hogy virusos lenne valamim. Nem is emlekszem mikor talalkoztam utoljara valamifele fertozessel.
Ismerosok gepeirol volt, hogy kellett takaritanom valamit, de a sajatomon nagyon-nagyon regota nem volt semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest