Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• icecave

nagyúr

Közben eltelik a hétvége, egészen jól sikerült már nagyja dolgokat beállítani. A gép csendes, és bár odatéve a kezem, mindig fú ja venti, egyrészt mindig hideget, másrészt hallani nem lehet. Gondolom, azért egy portalanítás majd elkel hónapok múlva, akkor meg kell néznem, hogy meddig lehet szétszedni garivesztés nélkül.

Képnézegető: szerencsére van rá XnView, amit windows alatt is megszoktam, rettenetesen sokoldalúan testre szabható és ingyenes magán felhasználásra: [link] Magyar nyelv is van benne. Azért egyszer már kifagyott, de ez ilyen lesz, amíg nincs M1-es verzió.
    Bár a chrome remek rajta, két dolog miatt fogok átszokni Safarira: a Handoff (mutatja szépen, hogy iPhone.on illetve iPadon miket böngésztem, valamint Netflix csak itt van UHD-ben (vagy akár 1080-ban), Chrome és az összes böngésző csak 720p-t támogat, utána olvastam/kerestem.
    Maga a setup így néz ki, ezt nem is kívánom bővíteni. Van egy mikrofonos fullHD-s webcam-em munkára, azt ha néha kell, rákötöm a minire.

Új hozzászólás Aktív témák