- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Garmin topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr_strange
senior tag
válasz
bambano #7362 üzenetére
nem egeszen ertem a megjegyzest, marmint hogy miert nekem cimzed
azt szerintem vilagossa tette minden hozzaszolo a kerdezo szamara, hogy ezt a szerkezetet ezzel az operacios rendszerrel alapvetoen nem arra szantak, hogy windowsos alkalmazasokat eroszakoljanak ra; valoszinuleg meg lehet oldani, de nem trivialis
nyilvan egyszerubben megoldhato, ha windowst telepit ra, de az meg penzbe kerul, viszont lehet, hogy megeri, megelozendo a kesobbi frusztraciokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- Windows 11
- Path of Exile (ARPG)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest