Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Amikor utoljára néztem a wine-t, direkt grafikus hozzáférést használt, én nem tudtam hálózaton keresztül használni.
De ha neked rendesen fel van konfigurálva az ssh-d, akkor ssh -X utasítással belépve a wine-s gépre, lesz normális X forward és akkor lehet próbálkozni. Azt tudom, hogy debianon ehhez kell az xauth program, ezért az xbase-clients csomagnak fent kell lennie. Debianon kell még az sshd konfigban X forward engedélyezés és sshd restart is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest