Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazso
tag
Örülök, hogy nem csak a Trident videokártyákkal van gond linux alatt
ATI kártyám még nem volt, de a leírt háttérlámpa kapcsolgatás elég merdeken hangzik, sajnos nem tudok segíteni benne.
Visszatérve a Trident tv-kimenet küzdelmeimre. Megnéztem Gentoo 2008-as LiveCD-vel, ott sem tudom a notebook video kimenetét kapcsolgatni az fn+f5 billentyűkkel, míg a 2007 LiveCD-vel tökéletes (a tv képe is, igaz csak 800x600-as, valószínűleg többet nem tud a hardware). Nem a video driver-rel van gond, azt ellenőriztem. Beleástam magam az ACPI rejtelmeibe, köszi a tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- BestBuy topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen videókártyát?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ATI kártyám még nem volt, de a leírt háttérlámpa kapcsolgatás elég merdeken hangzik, sajnos nem tudok segíteni benne.