- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
köszi a tippeket, valahogy túlvergődtem a dolgon, addig rakosgattam a csomagokat..
utólag már nem tudom rekonstruálni mi volt a jó húzás, ez a ciki..
de valami újabb akadály bukkant fel.. nem jegyeztem le mi, éjszaka már nem volt rá erőm..
mindenesetre meguntam az időpocsékolást rá..megvárom a 8.04. véglegest, csak merem remélni, hogy többek között a backportos mplayer tud majd xv-t, vagy ha azt nem, akkor legalább le lehet fordítani harakiri nélkül..talán születik hozzá valami aktuális howto, hiszen az mplayer elég népszerű úgy mint az ubuntu is..
esetleg más lejátszó aminek van olyan video kimenete ami nem csak a procit égeti,hanem kihasználja a vga-t és a képminőség elfogadható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- SUSE Linux
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest