- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
dabadab #5329 üzenetére
Ihh, igazad van. Több évig egyszál gépem volt, mindig úgy használtam, hogy én gépem, én IP-címem.
Konkrét szerverként is működik, a belső hálóra mindenféle szemetet kiszór (samba, ntp, meg ami perverzió időnként eszembe jut). De értelek.Nem jó ötlet, de olymindegy, hiszen kívülről senki nem tud név alapján elérni, nincs regisztrálva. Postfix-szel meg szenvedtem régebben, és az össze-vissza mail server, mail client beállításaimnak az tett a legjobbat, ha eleve a szolgáltatóm doménjébe tartozom.
De győz az ego, lefgyen minden Sipi.Köszönöm.
P.S.: sima LIRC nem bohóckodás, egyetlen macera a távirányító beállítása, de pl. a Hauppauge-m megvolt már előre. Még kész lircrc-ket is le lehet tölteni innen-onnan, alkalmazásokra hangolva.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép OFF
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macska topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asztalos klub
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest