Hirdetés
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz0tyi
tag
Sziasztok! Nekem a valknut elég külföldinek tűnik, és a többszálas részt sem tudtam értelmezni, ezért úgy gondoltam strongdc-t használok a suse alatt, wine segítségével. Nagyon amatőr vagyok, kérem tessék nekem elnézni a bengulást. Az történt, hogy a desktopra raktam egy példányt a strong-ból. A mappájában nyitottam egy parancsértelmezőt, és beírtam: wine strongdc. Meg is nyílt a cucc, rögtön kaptam is egy beállítás ablakot. Na és akkor itt elvágták a dolgot. A beállítások ablak túl nagy ahoz, hogy az alján az ok gombot meg tudnám nyomni. Gondoltam mérhetetlen rafinériámmal változtatok a felbontáson, de a munkaasztal beállításánál a képernyőfelbontás fülön egy ilyent látok csak:
Your X server is using the RandR extension at version 1.2 or greater which doesn't have any configuration yetegy asus a9rp z94 rp típusú notival kínlódgatok, amiben ati x200 chip van.
Amúgy nem vagyok mazohista alkat, ezt, és még egy apróságot leszámítva megvagyok elégedve a cuccal(suse10.3), de ez a szegmentált dc-s dolog még nagyon kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- Arany János - Kapcsos könyv
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest