- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz0tyi
tag
hogy lehet suse alatt engedélyezni a windows/D mappám írását usernek? már szedtem le hozzá ntfs cuccot, root már írja.
-
sz0tyi
tag
Sziasztok! Nekem a valknut elég külföldinek tűnik, és a többszálas részt sem tudtam értelmezni, ezért úgy gondoltam strongdc-t használok a suse alatt, wine segítségével. Nagyon amatőr vagyok, kérem tessék nekem elnézni a bengulást. Az történt, hogy a desktopra raktam egy példányt a strong-ból. A mappájában nyitottam egy parancsértelmezőt, és beírtam: wine strongdc. Meg is nyílt a cucc, rögtön kaptam is egy beállítás ablakot. Na és akkor itt elvágták a dolgot. A beállítások ablak túl nagy ahoz, hogy az alján az ok gombot meg tudnám nyomni. Gondoltam mérhetetlen rafinériámmal változtatok a felbontáson, de a munkaasztal beállításánál a képernyőfelbontás fülön egy ilyent látok csak:
Your X server is using the RandR extension at version 1.2 or greater which doesn't have any configuration yetegy asus a9rp z94 rp típusú notival kínlódgatok, amiben ati x200 chip van.
Amúgy nem vagyok mazohista alkat, ezt, és még egy apróságot leszámítva megvagyok elégedve a cuccal(suse10.3), de ez a szegmentált dc-s dolog még nagyon kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vallás
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás+játék DVD: Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Update 10.16. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest