- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman
őstag
válasz
ngabor2 #4101 üzenetére
avidemux-2.4.0: kulturált kis alkalmazás, nincs túlbonyolítva először használtam és kb 2 perc alatt rájöttem, hogy kell. Kijelöltem mitől meddig érdekel engem a dolog majd ''save'' és kész is volt mp3-ban a kívánt rész.
mencoder: Már egy órája foglalkozok vele de még mindig csak a man-t olvasom.Hihetelen nagy tudásu cucc, de idegek is kellenek hozzá, vagy csak egyszer nagyon alaposan bele kell magad ásni.
Konkluzió, aki szereti az egyszerü dolgokat, annak avidemux tökéletes választás, aki a ''fapados'' , eszközök híve, vagy csak egy szerveren kell decodolni a dolgot, akkor neki ajállom a mencoder-t , amugy meg nem vagyok mazohista
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest