- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
avidemux-2.4.0: kulturált kis alkalmazás, nincs túlbonyolítva először használtam és kb 2 perc alatt rájöttem, hogy kell. Kijelöltem mitől meddig érdekel engem a dolog majd ''save'' és kész is volt mp3-ban a kívánt rész.
mencoder: Már egy órája foglalkozok vele de még mindig csak a man-t olvasom.
Hihetelen nagy tudásu cucc, de idegek is kellenek hozzá, vagy csak egyszer nagyon alaposan bele kell magad ásni.
Konkluzió, aki szereti az egyszerü dolgokat, annak avidemux tökéletes választás, aki a ''fapados'' , eszközök híve, vagy csak egy szerveren kell decodolni a dolgot, akkor neki ajállom a mencoder-t , amugy meg nem vagyok mazohista![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jófogás tapasztalatok
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Eredeti játékok OFF topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Horgász topik
- Anime filmek és sorozatok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Hihetelen nagy tudásu cucc, de idegek is kellenek hozzá, vagy csak egyszer nagyon alaposan bele kell magad ásni.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)