Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
Raynes #23197 üzenetére
Rejtély vagy sem, csak az oldja meg, közben újraformáztam a hdd-t, mert a Swap-ot lehagytam már idegességemben, utána visszaállt a naplózás és megint read-only volt, kilőttem a naplózást és újra működik.
Erre is teljesen véletlen jöttem rá, mert kb már mindent kipróbáltam, semmi más nem segített. Már legalább tudom mit kell tennem legvégső esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- World of Tanks - MMO
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Formula-1
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DJI topic
- Milyen autót vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest