Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
kagzer
üzenetére
"Sajnos fogalmam sincs, hogyan kompatibilisek a pcie eszközök, szerintem 8asban 16os nem működhet."
Erre kérdezz rá egy vga-s topikban, de szerintem nincs akadálya, max lassabb. Már ha fizikailag belemegy."Azért kérdeztem így rá az atira, hátha az jobb ebben."
Ati egyértelműen jobb a nyílt driver terén. Nekem 4670-van, már évek óta nyílttal használom, minden megy, 0 cpu besegítést igényel. Lásd amit a kapitány is ír."Ennek driverét a 1.15-ös xorgtól nem támogatja az nvidia és csak a nouveau használható."
Igen, sajnos pont az van, amit fentebb is írtam. Vagy régebbi ati, vagy újabb nvidia kell neked. Vagy olyan disztró, amiben még van a kártyádhoz zárt driver. Ez konkrétan 173-as nvidia driver sorozatot jelent. Centos 6nál még van. Talán 2012-es ubuntu lts, vagy debian."Most egy FX5200-as nvidia van benne."
Az készült pcie válozatban? Mik vannak...
Egyébként az a kártya 16-os? Mert ha igen, akkor az 1. kérdés már meg is van válaszolva. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Micro Four Thirds
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hobby elektronika
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként az a kártya 16-os? Mert ha igen, akkor az 1. kérdés már meg is van válaszolva.