- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
kagzer #22354 üzenetére
"Sajnos fogalmam sincs, hogyan kompatibilisek a pcie eszközök, szerintem 8asban 16os nem működhet."
Erre kérdezz rá egy vga-s topikban, de szerintem nincs akadálya, max lassabb. Már ha fizikailag belemegy."Azért kérdeztem így rá az atira, hátha az jobb ebben."
Ati egyértelműen jobb a nyílt driver terén. Nekem 4670-van, már évek óta nyílttal használom, minden megy, 0 cpu besegítést igényel. Lásd amit a kapitány is ír."Ennek driverét a 1.15-ös xorgtól nem támogatja az nvidia és csak a nouveau használható."
Igen, sajnos pont az van, amit fentebb is írtam. Vagy régebbi ati, vagy újabb nvidia kell neked. Vagy olyan disztró, amiben még van a kártyádhoz zárt driver. Ez konkrétan 173-as nvidia driver sorozatot jelent. Centos 6nál még van. Talán 2012-es ubuntu lts, vagy debian."Most egy FX5200-as nvidia van benne."
Az készült pcie válozatban? Mik vannak...Egyébként az a kártya 16-os? Mert ha igen, akkor az 1. kérdés már meg is van válaszolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gumi és felni topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest