- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
bambano #14365 üzenetére
ezt a meghajtót elég sokan használják a cégnél közvetlenül is, és nagyon sok, nagyon kicsi fájllal dolgoznak, tehát fontos lenne a sebesség, de az adatbiztonság is, ezért gondoltam a stripe-of-mirrors-ra
de ha van jobb ötleted, meghallgatom, mert van időm játszadozni vele, két dolog viszont fontos: minél kevesebbet álljon közben a gép, mert aktív használatban van, illetve hogy az egyik RAID1-es partícióról megy maga a Linux is
ennek kiküszöbölésére azt találtam ki, hogy a mostani 2x1500GB-s tömbre átköltöztetem a rendszert, de persze, ha megoldható enélkül is, attól csak vidámabb leszek
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest