Hirdetés
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem értem a vitátokat, főleg azt, hogy ki mit nem ért a másik mondandójából.
de pár dolog:
- ha betörnek a böngészőjén keresztül, akkor teljesen mindegy, hogy rootként telepítette és a saját uidja alatt fut, vagy maga telepítette és a saját uidja alatt fut.
- szerintem nem kell a firefox frissítéséhez root jog, ha az alap verziót sem rootként telepítette.
- semmi gond nincs azzal, hogy fog valaki egy csomagot és nem rootként felrakja magának. aki ismeri a csomagstuktúrát, azt saját maga is megteheti mindenféle bundle nélkül deb és rpm esetén is.
- a linux alapvető biztonsági logikájának semmibevétele más természetű szerintem. én nem láttam olyat, hogy azt írná, amihez nem kell root, azt is rootként csinálja. olyat láttam a hozzászólásaiban, hogy olyat csinál nem rootként, amihez eredetileg kellene root jog. mi ezzel a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss előzetesen a a Return to Silent Hill mozifilm
- Call of Duty: Black Ops 7
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- High on Life 2 - Betekintést nyertünk a kampány egy részletébe
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest