Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Olcsó Realme mutatkozott be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
nem értem a vitátokat, főleg azt, hogy ki mit nem ért a másik mondandójából.
de pár dolog:
- ha betörnek a böngészőjén keresztül, akkor teljesen mindegy, hogy rootként telepítette és a saját uidja alatt fut, vagy maga telepítette és a saját uidja alatt fut.
- szerintem nem kell a firefox frissítéséhez root jog, ha az alap verziót sem rootként telepítette.
- semmi gond nincs azzal, hogy fog valaki egy csomagot és nem rootként felrakja magának. aki ismeri a csomagstuktúrát, azt saját maga is megteheti mindenféle bundle nélkül deb és rpm esetén is.
- a linux alapvető biztonsági logikájának semmibevétele más természetű szerintem. én nem láttam olyat, hogy azt írná, amihez nem kell root, azt is rootként csinálja. olyat láttam a hozzászólásaiban, hogy olyat csinál nem rootként, amihez eredetileg kellene root jog. mi ezzel a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Béta iOS-t használók topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- NBA és kosárlabda topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad L460,HD+, 14",i5-6200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest