- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
nem értem a vitátokat, főleg azt, hogy ki mit nem ért a másik mondandójából.
de pár dolog:
- ha betörnek a böngészőjén keresztül, akkor teljesen mindegy, hogy rootként telepítette és a saját uidja alatt fut, vagy maga telepítette és a saját uidja alatt fut.
- szerintem nem kell a firefox frissítéséhez root jog, ha az alap verziót sem rootként telepítette.
- semmi gond nincs azzal, hogy fog valaki egy csomagot és nem rootként felrakja magának. aki ismeri a csomagstuktúrát, azt saját maga is megteheti mindenféle bundle nélkül deb és rpm esetén is.
- a linux alapvető biztonsági logikájának semmibevétele más természetű szerintem. én nem láttam olyat, hogy azt írná, amihez nem kell root, azt is rootként csinálja. olyat láttam a hozzászólásaiban, hogy olyat csinál nem rootként, amihez eredetileg kellene root jog. mi ezzel a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest