- Nem lesz iPhone 19
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janesz
őstag
le lehet amúgy szedni úgy a bordát,hogy ne lehesen észrevenni de elég szopás.....
én az 500-as a-datáimról leszedtem és vissza is tettem úgy ahogy volt....csak azt a kis fém fület hajtottam meg úgy,hogy többet más ne tudja leszedni....
akkoriban még a d5 chippes memók legendának számítottak hiszen nekem is hamarabb megvolt már mint itt a PH!-n a d5-ről szóló cikk és már akkor d5 volt rajta...
itt egy kis képi melléklet....(amúgy a kódsorra is én jöttem itt rá szóval lehet bemutatni az áldozatokat...ugyanis volt két 500-asom és először még csak az egyikről szedtem le és azthittem mindkettő d5 chippes de amikor észrevettem,hogy az egyik jóval többet megy végre a másik pedig időzítéspárti (ez volt a gyári a-data chippes 500-as) akkor leszedtem a másikról is...)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő