- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
zebra_hun #16736 üzenetére
Nem szabad , ha jól tudom ez még megengedett hw boton így néha on van ha komolyabb eredményért megyek de ott fasorban sem vagyok sajnos . viszont fire strike, time spy, és a többiek az új markokkal már nem szabad semmi buherát így azok az eredmények úgymond relevánsabbak
volt olyan kártya amin 5-6k gpu pontot össze lehetett így varázsolni . de van amikor nem adja sokat kell mókolni, van hogy egy napig csak álítgatom méricskélek s amikor megvan a legjobb akkor megyek élesbe , de olyankor meg kapkodok így mindíg elb... valamit .
-
NFree
addikt
válasz
zebra_hun #16734 üzenetére
Én ha minden igaz eladtam . Jó lesz az csak igen neki kell esni a GPU nak msi-t azért rakom ki a képre mert ott látszódik a GPU hogy dolgozik mi a max . Nagyjabol. Sajnos nv inspector és lod sokat dob rajta . De nem mindegyik driver szereti . No meg tényleg Win 7 lenne az igazi sajnos .
-
-
joshua7
veterán
válasz
zebra_hun #16668 üzenetére
Szép eredmények!
A Win kontra cpu témában RL-nél ez a felállás működik csak.
A boton láttam Win7 tesztet, valahogy meg lehet oldani.
Nálam is terv a következő szezonban. Van 2 régi HD3000/4000 szériás kártyám, amit a Raptorral akarok még tesztelni.
Talán Win10-zel (is?) működésre lehet bírni azokat, ami a cpuscore beáldozása mellett is megéri még szintén. -
válasz
zebra_hun #16663 üzenetére
Akartam futtatni a többi szuper bench-et is, de ebben a gépben egy 800W-os táp van, sajnos Firestrike és 11 esetében is lekapcsol.
A 3 csatiból a VGA-n 2 direkt ágam van, a harmadik sajnos átalakítós, párhuzamosított.
A 11600k mellett van egy 1200W-os, annak van 4 db VGA tápja is.
Mindenesetre a Vantage-t kíváncsiságból lefuttattam, most egész jó Graphics pontokat kaptam hidegen.
Ha még nem késő.- 13700k P60x, E46x, R52x (H2O)
- EVGA FTW3 RTX3080Ti (Gyári lég)
- G.Skill 3600C14 ---> OC 4133C15 -
válasz
zebra_hun #16662 üzenetére
Bocsánat, újraértékeltem.
HT Off, de E magok 46x, P magok 60x, ring 52x.
CPU-val hozom azt, amit a W7 grafikával tudnak mások.
Még nem kerültem fel, így csak nem szúrok ki Joshua-val.Valid Link
- 13700k P60x, E46x, R52x (H2O)
- EVGA FTW3 RTX3080Ti (Gyári lég)
- G.Skill 3600C14 ---> OC 4133C15 -
válasz
zebra_hun #16661 üzenetére
Sokkal jobbat sajnos nem tudok összehozni. Valószínűleg w7 ulti segítene, de az nem megy még.
HT kikapcsolás az első CPU teszten brutális profit, de a másodikon szintén brutális, csak a másik irányba.
21.000 OPS pedig nem rossz.Így ez sajnos nem jött be.
E magok nem csinálnak semmit, kikapcsolva legalább nem fűtenek.
Picit javítottam, de ez már csak nyűglődés, pár pont ide vagy oda.
Ha nekiugrom még egyszer, akkor w7 és már remélhetőleg vizezve lesz a 3080Ti.Szóval ezt tudtam kicsikarni:
- 13700k P58x, E OFF, R52x (H2O)
- EVGA FTW3 RTX3080Ti (Gyári lég)3DMark Score 143413.4 3DMarks
Graphics Score 152165.5
CPU Score 122308.7
Jane Nash 387.6 FPS
New Calico 505.8 FPS
AI Test 18007.0 operations/s
Physics Test 134.9 operations/s
Listára kérném, köszönöm a türelmet. -
válasz
zebra_hun #16653 üzenetére
Ha nem túl nagy kérés, javítottam, lehet cserélni? Többet ezzel Vantage-t nem fogok csinálni megígérem. A 3080Ti kártyával igen
Amúgy megcsináltam totál Default-on is, semmit nem piszkáltam sehol. Ha valaki vesz egy 11600k-t, egy magon ugyan boost-ol 49x-re, de allcore 46x.
XMP-t sem választottam ki, nem is működne normálisan, ugyanis a Rocket Lake nem tud menni 4000MHz-en Gear1-ben (1:1) [G.Skill 4000CL15]OC:
11600k allcore 5300MHz AIO 360 Cooler Master
EVGA FTW3 3080Ti gyári lég
G.Skill SR Kit 3866CL 14 14 14Default:
11600k allcore 4600MHz (egymagos boost 4900MHz) AIO 360 Cooler Master
EVGA FTW3 3080Ti gyári lég
RAM 2133MHz CL15 15 15 JEDECA kis Rocket-ből ezt tudtam kihozni, így legalább látszik.
6 mag nem sok, eszméletlen proci limit van, szegényen rántottam egy kicsit.Ui.:
Lista nem fontos, csak ha idődbe belefér. Tudom, akkor posztoljak ha már kész.
-
-
-
válasz
zebra_hun #16595 üzenetére
10c16t, ultra light w7 kevés service-szel, lod, driver binnelés, energy savings off. Daily ssd-k, meg vinyok lekotve, 1 db dedikalt drive, sima 120GB sata öreg ssd is jó, de clean, csak erre. Hang, bt, wifi, másodlagos sata chip, stb biosban off.
Elsőre ennyi tippem van.
-
helkis
veterán
válasz
zebra_hun #16596 üzenetére
Hogyne szabadna!
A GPUz-ben ezen adatok szerintem csak a kártya képességét mutatják, a physx-nél pedig hogy a gpu vagy a cpu számolja-e éppen, de ha valaki tudja pontosan majd cáfolja/megerősíti..
A biosban le tudod tiltani a magokat illetve magonként a HT-t is, ott tudod állítani, ez sokat hoz a konyhára, mivel a vantage max 16 magot kezel..
Igen, minden ami a pcie sineket eszi az korlátozhatja a vga-ra kiosztható lane-ek számát is, szerintem nincs nagy különbséga 8 és a 16 között, de ha kiveszed az egyik ssd-t, akkor már lehet hogy be tud lépni 16x-os módba. főleg ha a prociba közvetlenül bekötöttet veszed ki, már ha ott van..
A PCIE4.0 csak 11x seriás procival jöhet elő, intel a 10-esen nem engedélyezte ezt a fícsört..
Mostanság az intel nem a jobb pontvadászós proci sajnos..
Régebbi bencheknél jól megfigyelhető, hogy az újabb vga-k tudása nem érvényesül, ezért is adnak ki mindig új benchmarkokat, sokkal inkább a procierő fog dominálni, ezért is lehet pl vantage-ben. hogy a 3080 kb 2080ti szintjén van, hasonló konfigban, de majd ha belövöd a 16 szálat akkor nyilván elhúzol..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drón topik
- Google Chrome
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Formula-1
- Sorozatok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest