- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Ember... tudod ez egy vantage topik ahol lehet naponta lövünk eredményeket, és lehet wint is... az ilyen k*csögök miatt nem fogok minden win után azonnal vírusírtót felpakolni, főleg ha csak eredmény miatt lett szűz win felrakva... Inkább örülj hogy lyuk van a seggeden és szelel, és tartsd magad ahhoz amit ezelőtt írtál, és ne linkelj többet, sőt nem is muszály írnod ide többet!
-
Laraxior
titán
jobban is teszed!
kék haláltól elkezdve (defaulton) mindent megkaptam tegnap...de már pár napja gyűlt,csak este akartam wint tenni a Vantage teszt miatt...4 órámba tellett mire normális működő,bootolható winchestert találtam.
Azonfelül elmondanám,hogy nincsen gyenge processzorom,de mind a 12 szál dolgozzon egy sima Firefox alatt,az elég durvaA többi tünetet Sárpac-nak leírtam priviben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1 humoros
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest