- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Te biztos hogy elolvasod amit írok?
Tegnap 3 körül néztük a filmet a kedvesemmel... közben millió ablak,hogy xy.exe folyamat leállt,ez még hagyján,két darab kék halál,majd nem indul a win...mindezután kb 19:30 körül tudtam használható állapotba tenni a gépem...szerintem ez haverok között is több mint egy óra,már bocsáss meg.
Attól hogy most rendben van a gép,nem kell lebecsülni a kárt. Más is járhatott volna ugyanígy,csak én kinyitottam a pofám,és nem álltam meg szó nélkül,hogy milyen "jóindulatú" emberke csinál ilyet. Köszönöm szépen de ráment a péntek délutánom....
Befejeztem...de ne dobálózz könnyelmű egy órákkal ha megkérhetlek

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B71-80: Intel 4415U I 8GB I 500GB I 17,3" HD+ I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Te biztos hogy elolvasod amit írok?
Tegnap 3 körül néztük a filmet a kedvesemmel... közben millió ablak,hogy xy.exe folyamat leállt,ez még hagyján,két darab kék halál,majd nem indul a win...mindezután kb 19:30 körül tudtam használható állapotba tenni a gépem...szerintem ez haverok között is több mint egy óra,már bocsáss meg.