- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A középkategória ásza lehet a Dimensity 8400
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Használt-fronton lesz választék, de a bolti árak terén max UHD-ban lesznek árcsökkenések.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
€uro
őstag
Melyik oldalon találtad ezt a kiírást? Azon az oldalon, ahol a tévét hirdetik a két év garanciával, ott nincs semmi ilyen.
Egyébként teljesen igazatok van. Nekem is meg van a véleményem az eljárásról. Az a helyzet, hogy ha egy év garanciát ígértek volna, akkor is itt vásároltam volna. Így viszont átverve érzem magam.
Még érik bennem, hogy mit fogok tenni. Kb. hatvan kilométerre lakom az üzlettől, úgyhogy egyelőre személyesen nem megyek be hozzájuk a vásárlók könyvének bejegyzése végett.
Egyébként felajánlották, hogy plusz tíz százalékért öt évre bármikor meghosszabbítják a garanciaidőt, ha kérem.
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
viharkabat
aktív tag
Honlapunkon lévő árak bruttó árak és készpénzfizetésre vonatkoznak. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.
Ez ebben a fomában simán értelmezhető úgy, hogy az elírásokat az árakra érti, mi köze ehhez a garancia időtartamának.
A másik, hogy tudtommal EU-s előírások alapján 2 éves szavatosság van műszaki termékekre így tévékre is. A jogszabály ezen kívül nevesíti még a 6 hónapos (gyakorlatban inkább 12 hónapos) jótállás fogalmát is, az viszont kérdés, hogy ezekhez hogy viszonyul a "garancia" szó használata. -
_NCT
addikt
Honlapunkon lévő árak bruttó árak és készpénzfizetésre vonatkoznak. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.
Mondjuk ez védi őket valamennyire, de ez amit írtál szerintem simán lefedi a vásárló megtévesztését. Ráadásul azóta sem javították a honlapon, így ki tudja hány embert károsítanak még meg. Ráadásul a hideg kiráz, hogy valaki ennyiért vásárol és így átb@sszák a palánkon. Mondjuk nem lepődök meg semmin.....
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Expert - 110K
blakey Megkukkantom majd ..köszi
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
Euronics/expert üzletekbe érdemes inkább benézni, ott "szakértők" vannak. Meg más műsorral is nézheted a tévéket.
Mindjárt leszid egy valaki, hogy a tévéknél képátló van, nem pedig átmérő. Design szempontjából persze érdekes lenne egy kör alakú tv.
szerk.:Erről beszéltem.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Akadnak az M1 műsorai között olyan pazar képminőségűek, hogy az embernek leesik a álla.
Ezt olvasd el a nézési távolság és a képméret összefüggéseiről!
Átmérője a körnek van, tévék méretét átlóban adják meg.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
viharkabat
aktív tag
Webáruházba. Viccen kívül, igazán csak otthon tudod letesztelni, hogy mit tud a tévé. És még így is belefuthatsz egy adott modell darabjai közti szórásba. Azért a tesztek sokat segíthetnek.
Az üzletek negatívumának szokás felhozni, hogy túlvilágítottak - szerintem ezzel önmagában nem lenne akkora gond, otthon is van ablak meg lámpa. Viszont teljes sötétben tényleg jelentős különbség lehet tévé és tévé között feketeszintben, foltosságban. És hát nem fogsz olyan üzletet találni, ahol mindent lekapcsolnak a kedvedért.
Üzletekben egyébként könnyű elkövetni azt a hibát is, hogy fél méterről lesi az ember a tévét, de így sokkal szarabb képet fogsz látni, mintha a normál nézési távolságból (mondjuk 2 méterről) próbálnád megnézni. Ráadásul a legtöbb helyen a mindig TV fut, ami nem a legjobb minőség. A másik véglet a gyártók FHD demói, ilyet meg tévéadásban nem fogsz találni. -
bitpork
nagyúr
A választ megkaptad- nekem ennek ellenére most 32"-s van és olyan 2,5-3 méterről nézem. A forma 1-et is HDban nézem és látom amik látni szeretnék. A nagyobb tevék, nekem, indokolatlanul drágák és ráadásnak szolgáltatásban többet nem nyújtanak. Ha meg akkorát akarok, akkor szerintem egy projektor jobb megoldás.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest