- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
khorvat
senior tag
Az a Sony elgondolkodtató 20%-ot írnak de a valóságban van az 32% engedmény is!
-
khorvat
senior tag
-
khorvat
senior tag
válasz seederking #8215 üzenetére
+1
Monitor fényében barnulók szívesen trollkodnak
Majd ha kiég a szemük egy rendes munkanap után , jó alanyok lesznek a szemészeten! -
khorvat
senior tag
válasz Dave567 #7696 üzenetére
Amúgy a Sharp weboldala ebből a szempontból kellemes meglepetés, ott feltüntetik hogy 100hz vagy 200hz natív a panel!!!
Aki most ezt nem tünteti fel az gyanús nekem, én se dicsekednék az 50hz-el mondjuk ez a vasárlók 10%-át érinti aki kb tudja mi ez, de így túl könnyű lenne a mellette lévő márkával összevetni ha az 100 vagy 200hz értéket ad meg! -
khorvat
senior tag
válasz nightshadow #7659 üzenetére
Szerintem te egy Samsungos ember lehetsz, mert minden második hozzászólásodban szerepel a "Samsung F6400", de kajakra visszaolvasva a fórumot nyáróta csak ezt a készüléket ajánlod mindenkinek, érdekes azóta folyamatosan ez a bestbuy! Legjobb ha 3 TV-t néz ki vki te ajánlod 4.-nek a Samut!
Másik érdekes dolog amin véletlenül akadt meg a szemem! Akkor most hogy is van ez LA620 natív 50 vagy 100hz, mert hogy volt már szerinted 100hz is, most újabban pedig 50hz-esnek reklámozod !!!
(#5031) dlaccc válasza nightshadow (#5029) üzenetére:
Tudnál segíteni eldönteni hogy 42LA620S vagy UE40F6400 ? Egyik passzív másik aktív 3D ennyit tudok még. Közel azonos az ár de az lg picit nagyobb, nem tudom ezek valódi 100Hz-esek? hol tudnék ennek utána járni. Köszönöm!(#5032) nightshadow válasza dlaccc (#5031) üzenetére
Mindkettő valódi 100Hz-es. Az LG passzív 3D-és, a Samsung pedig aktív. Hogy a te szemednek melyik a jó, azt csak te tudod eldönteni. Én személy szerint nem szeretem az IPS paneles (LG) tévéket, mert gyengébb a kontrasztjuk és a feketéjük. Én az F6400-et választanám.(#7659) nightshadow válasza Kerio (#7658) üzenetére
A legfontosabb érv az F6400 mellett, hogy az valódi 100Hz-es, míg az LA620 nem. Az F6400 kontrasztban is jobb, mivel nem IPS panelt használ.Szerintem nem túl etikus dolog amit csinálsz, segítséget kérő embereket - magadat hozzáértőnek feltüntetve - félre informálsz és félre vezetsz! Nem minden arany, ami fénylik hiába a sok angol link attól még nem lesz az ember okosabb, max csak annak próbál tünni!
Vigyázzon mindenki aki korábban LA620 TV-t vett , mert közben a cica elvitt belőle 50hz natív frissítést![ Szerkesztve ]
-
khorvat
senior tag
Erről a versenyzőről van-e vkinek tapasztalata véleménye??
Samsung 6-os szériával mennyire van versenyben a natív 100Hz esetén tartja a tempót, szerintetek mi a helyzet a fontosabb további paraméterekkel?
-
khorvat
senior tag
-
khorvat
senior tag
válasz nightshadow #7659 üzenetére
Ezt honnan veszed, hogy az LA620 nem valódi 100Hz-es?
-
khorvat
senior tag
válasz nightshadow #7647 üzenetére
1. Magyar fórumon bunkóságnak tartom az odadobott angol idézeteket, ha te annyira vágod az angolt fordítsd le azt írd a fórumra és linkeheted az angol forrást aki utána akar járni, SZERINTEM!
2. Ha edigitalba gondolkozunk, mert kell neki az ottani hitel stb. akkor hol van egy árban az F6400 és a LA620 ???
Nem beszélve arról hogy a Samu 40" az LG 42" , Samu aktív 3D, LG passzív nekem pl. csak a passzív jó a szememnek! -
khorvat
senior tag
válasz Montiii #7644 üzenetére
Egyértelműen a LA620 megéri azt a kis pluszt!
Igen 100Hz a panel mindenhol ezt olvasni róla és az van felhúzva 200 vagy 400Hz értékekre. Jelen esetben 200-ra.
Én is úgy indultam neki 3D nem annyira fontos, de közben rájöttem, hogy ha 39" TV-t sikerül megvenni ott már lesz értelme a dolognak és élvezhetőbb lesz mintha egy okosabb 32"-on figyelném a 3D siránkozva, hogy de kár hogy törpe mozi a 3D-s film -
khorvat
senior tag
válasz Csaszi87 #7562 üzenetére
Már írtam korábban , hogy NAS vagy felhőszolgáltatás jó erre!
Vagy ha a számítógéphez kötsz akár külső akár belső HDD-t akkor azt DLNA-n keresztül eléri a TVfeltéve, hogy megy a PC!
Illetve van még egy NAS-hoz hasonló lehetőség én ezt használom , még pedig egy USB portal rendelkező routeren van a HDD onnan hálózaton keresztül elérem PC-vel és TV-vel is pl. filmeket nézni stb. fájlokat megosztani, PC-vel könnyen kezelhető! -
-
khorvat
senior tag
válasz bajtokarpi #7512 üzenetére
Nekem 2009-es Samsungom van, de nálam az új csatornát ha pl. be kell szúrni a 10-es program helyre akkor a jelenlegi 10-es frekvenciáját írom át kézihangolással ekkor a mögötte lévők nem csúsznak el hiszen csak a 10-est szerkesztettem át! Nem tudom ez nálad járható út-e, de lehet segít ez a módszer!
-
khorvat
senior tag
-
khorvat
senior tag
válasz Azurooandrew #7502 üzenetére
Az MM-be megpróbálhatod az ÉMÁSZ kupon mellett ez is elsütni, kíváncsi vagyok a 2 mehet-e egyszerre.
-10% Cetelem az MM-ben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Politika
- PlayStation 5
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok