- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
-
doc
nagyúr
válasz bitpork #9816 üzenetére
rosszul emlekeztem, nem CEC hanem CAS amit tud
amire en gondolok, az viszont mas, ezek szerint ez neked uj: a Samu TV-hez van egy IR ado] amivel emulalni tudja a taviranyito mukodeset. Ezt odaraktam szemben a WD Live-val, es ha sikerulne beallitani, akkor megkapna a jeleket mint egy sima univerzalis taviranyitorol.
Akkor egyelore marad a probalkozas, elobb-utobb csak sikerul valamit... -
Gicz
addikt
válasz bitpork #9669 üzenetére
ha te nem látod, örülj neki
engem már rohadtul zavar ha nem kadenciahelyes a 24p az a baj... egy jó megjelenítőn meg baromira szembetűnő. ha lcd-t használsz azon kevésbé látszik talán az lcd elmosása miatt. de plazmán nagyon zavaró, ha viszont rendesen megy minden, akkor igazi mozi feeling!
-
zsotika77
csendes tag
-
zsotika77
csendes tag
válasz bitpork #9500 üzenetére
"fizikai vagy szoftveres"Figyu?Tök sötét vagyok hozzá Olvastam,de nem hittem el,és most meg is tapasztaltam h a tv belső lejátszója egy fos!Egy barátom szemléltette,és nem hittem a szemenek,pedig neki vmi 15K-ért vásárolt van.Ami nekem kell:bedugni a tv-be,,,bele a külső vinyót és ragyogjon kb ennyi...
-
whitezo88
nagyúr
válasz bitpork #9300 üzenetére
tied volt az egyetlen hsz erre, de olvasgattam róla úgyis. tegnap megrendeltem, ma hozzák. Amazonon 5700-ast talán jobb vételnek mondják, de nem találtam sehol. világos szobába jó (itt az van), színei élénkek és szaturáltak (ips, full led), mégha fapados is, de pont elég lesz, meg ennyiért nem rossz szerintem. majd délután még beszámolok ennyiért van már 42es smart másból, de az nem hoz lázba úgysem, inkább legyen nagyobb, közel 3 méterről lenne nézve. 120hz, játékra is jó, kicsi a latency, mint írják.
[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
válasz bitpork #9276 üzenetére
Igen ez így van, de ez már a tv -től is függ. Nekem a beágyazott felirat megy Serviioval, váltani is leht, hangsávot is. A mellérakott feliratnál csak az azonos név lesz jo.
Néhány alternatíva amit mások használnak: Plex, PS3 Media server,
Universal media server, Samsung All ShareAz optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest