- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Ezt jártam végig a hetekben. Telefonálás mindenhova, futár, szerviz. Látták a jelenséget, mellétettek egy ugyanilyen készüléket, az is produkálta, ebből azt szűrték le, hogy mindegyik ilyen. Javítani nem tudják, de nem is használat közben lett ilyen, ezért a boltnak kell cserélnie. Visszaküldték futárral. Namost, ha mindegyik ilyen tv ilyen (amit azért nem hiszek), akkor hiába is cseréltetném ugyanilyenre, még rosszabb is lehet (bevilágítás, pixelhiba). Közben már nem kapni ezt a típust, így mindegy is. Más modellre meg nem tudom cserélni, mert az idei modellek sokkal drágábbak és nem akarok +50-60 ezret rádobni a mostani árára, mikor egyébként tökéletesen elégedett vagyok vele, csak DSE-es.
Szóval levásárolhatom, de ezzel nem vagyok előrébb, nem tudok mit csinálni.
-
w333
félisten
Szerencsére nem ...
Régebbi LG TV -en mikor még a Samu EH6030 vettem ott igen láttam ezt a felezést, illetve szellemképes is volt
akkor pont emiatt vettem a Samu -t, most pedig a passzív 3D már eljutott odáig hogy már nem látom ezeket a hibákat a passzív 3D -nél, emiatt is vettem az 50LF652 -t (illetve olcsó is volt 200k akcióban MM -ben) a Samu 2015 -s modelljei egyáltalán nem jöttek be
Ár/érték arányban szerintem jó választás volt (IPS mégis szép kontrasztos)
Illetve az input lag -ja is nagyon jó, szóval még játékra is jó lesz majd
-
retfirg
tag
Fú, ez vmi utalás lesz vmi régi dologra, amire csak te emlékszel, mert nekem csak rémlik vmi hülye vita
Nekem Sony-m van (55W829), ahova meg ez kerül, ott Samsung volt előtte (40C5000 aszem). Viszont ha LG-ből találnék szimpit, akkor az is lehetne. Vagy Pana, vagy Toshiba, vagy bármi. Főleg, hogy nem én fogom nézni
Szóval pont azért itt kérdeztem és nem Sony vagy Samsung topicban, mert nem a szektás duma kell, hanem egy remek ajánlás, hogy éppen mit és hol érdemes megvenni, oszt ennyi. De lehet túl sokat reméltem TŐLETEK
-
medvegy
aktív tag
Erre gondolsz? Valaki a Sony TV fórumban osztotta meg pár napja. Azt írják, hogy elég sok embernek bevált (elég durva előtte-utána képekkel alátámasztva itt-ott), bár itt a fórumon, rajtad kívül, mást nem hallottam volna, hogy a 'TV masszírozásra' esküdne. Ennek ellenére egy próbát nem kizárt, hogy megér.
-
Batib
őstag
Nem akarok én ebből vitát. Minden cikk, tanulmány kb ennyit ír. Én magam 55-ös tv-t kb 2.5-3m-ről nézek és nem látok különbséget a 720 és az 1080-as felbontás között. Ha 3d-t akarok nézni akkor közelebb kell mennem, akkor lesz jó. A hsz-em is csak annak szólt, hogy ne ajánlgassunk már 3m-re 32-es tv-t.
-
op9
aktív tag
Köszi szépen a kimerítő választ!
Gyorsan rákerestem én is a témára, és amint láttam a gaming monitoroknál úgy oldották meg, hogy a megvilágítást villogtatják olyan ütemben, amennyi Hz-en megy a monitor. (LightBoost, strobing backlight, scanning backlight)
Ezzel az eljárással már megközelítik a CRT-ket.
Szóval a problémát nem az LCD oldaláról közelítik meg.
Ilyen eljárást meg már pakolnak a TV-kbe.
Meg van ez a black frame insertion is... ha jól értettem, akkor kellően nagy Hz-et tud, akkor minden második képkocka fekete lesz, és es is segít benne. Persze ehhez a fényerőt kell feljebb tolniuk.
Bár látnom kellene őket élőben, de talán ezért nem írkálnak már a motion resolution-ről.Amúgy én pont a monitor kiváltásán gondolkodom, leginkább desktop alkalmazás, szóval pont nem érintene annyira.
-
op9
aktív tag
Szia!
Most kezdtem beleásni magam a 4K-s TV-kbe, és ez a mondatod elgondozkodtat...:
"A probléma a következő: megnövekedett a felbontás a 4X-esére, úgy hogy a mozgó sorfelbontás maradt a régi lcd-s 6-700sor!"Erről van hivatalos leírás, vagy ezt honnan tudni, hogy nem változott?
Köszi!
-
törölt tag
Sziasztok, mostanában kapcsolódok be ebbe a totyikba itt, szeretnék venni egy tv-t, amit főleg filmre használnék, illetve - hobbi fotósként - képeim nézegetésére is. Agyalok 4K-n meg nem is, input lag fontos-e (játék ? nagyritkán) .. talán a színhűség (a megfelelő állítgatás után) fontos szempont (sRGB) .. és a méret ..
Szóval szívesen vennék valami óriás szörnyet, de az árra figyelve. Smart pl. nem kell, bár már mindegyik szinte az. Szívem szerint egy jó minőségű, jó reakcióidejű panelt vennék, a körítés nélkül.
Érdemes egy kisebbet néznem inkább, 30-colok környékén, ami később konyhában elzümmög, vagy máshol, a nappaliba teendő monstrum helyett ? (OLED-et érdemes megvárnom ?)
Nem sürgős.
-
Svédország
csendes tag
Mivel most költözünk másik lakásba, az asszony azt mondta, hogy előbb még kanapé és egyéb bútorok, szóval utána
ami egy-két hónap
De addig legalább eldöntöm, hogy melyik típus. Bár most arra voksolok, amit te veszel, csak kisebb méretben. Bár az a Pana is izgatja a fantáziám... -
blakey
titán
Akkor tudod ezeket az értékeket összehasonlítani ha pl. egy adott "cég" tesztelte, sajnos nem tudok hollandul, ezért nem biztos, hogy nincs valami hasonló bekapcsolva a Sonynál is. A Panánál van 0.002 cd/m2 feketeszint is, mellékes, hogy azt milyen beállításokkal mérték. Javaslom nézd meg élőben mielőtt a Sonyra "buksz". Várok egy-két "normálisabb" tesztet is.
Hátha lesz olyan hely ahol mimdkettő megtalálható, de sajnos egyre kisebb az esély.
-
Svédország
csendes tag
krx21
Valahogy mindig a Sony-hoz kanyarodok vissza
Amit persze nem bánok.
Azért voltam kíváncsi néhány teszt eredményére, mert sajnos itt Svédországban nem olyan egyszerű bemenni egy Sony, vagy egyéb márka-képviseleti centerbe mint Magyarországon.
Itt csak Mediamarkt, Euronics és egy - két kisebb üzlet van, ami foglalkozik komolyabb készülékek forgalmazásával. Így pedig nehéz helyben tesztelni, arról nem is beszélve, hogy a svéd Mediamarktos eladókkal kicsit fenntartásaim vannak. Nem hiszem, hogy egy diák, aki éppen nyári munkán van ott, vagy csak azért, mert éppen nincsen más meló és a Tv részlegen dolgozik, az rendelkezik azzal a szakmai tapasztalattal, mint mondjuk egy hivatalos márkakereskedésben dolgozó eladó, aki már évek óta ezt csinálja. Persze kivételek biztosan vannak.Természetesen be fogok menni, meg is nézem, csak azt szeretném elkerülni, hogy valamelyik mellett leteszem a voksom, hazaviszem és néhány nap múlva szembesülök a különböző problémákkal, vagy olyan dolgokkal, amik nem tetszenek.
Szóval továbbra is köszönök minden hasznos észrevételt és javaslatot
junior11
Ez a termékmegjelölés (Panasonic TX-55X800E) a svéd Mediamarkt oldaláról van, ott így szerepel. De akkor valószínűleg ez egy tavalyi modell.
-
truebaba8
tag
szia,
tehat en is gondolkodoba estem , reszletesebben :
van egy 150 ezres vasarlasi utalvanyom az edigital.hu-tol, amit dec 15-ig el kell vasarolnom, mert elévül.
nameg, a gyerekeknél még katodsugarcsoves tv van.Gondoltam, a nappalibol atteszem a 42 colos tevet hozzajuk (ami nem mostani darab, de nagyon jo meg, egy 42LG6000)
Szóval a nappaliba kellene egy új, és akkor már nagyobb 3D-s tévé, mert megmondom őszintén, nekem tetszik ez a technologia. Szivesen nézek 3d-ben rajzfilmeket.
A fejem pontosan 270cm-re van a tevetol, ezert gondolkodom a 49-50 colban, nameg a 42ütol akkor legyen mar kicsit nagyobb.
Es maximum 200 ezret fogok kolteni meg pluszban az utalvanyra, ez nálam a lélektani határ.
Eddig a Panasonic TX-49CX750E es a LG 49UF8507 -et nezegettem, az ujabb 2015-os modellek gondolom decemberre még le is nyomják az áraikat, de aztán azt olvastam, h elég a belépő szint is tőlük, akár egy CX680 vagy még lejjebb, mivel én kizárólag android boxrol fogom használni őket 4k-ban
-
BBéci
legenda
Ez a minimum, de az igazán jó végeredményhez kevés. Janos666 fórumtársunknak egy ilyenje is van, nettó 390000 Ft az ára.
-
BBéci
legenda
-
Unlimited
aktív tag
Én azzal az üzletpolitikával nem vagyok kibékülve, amit a gyártók művelnek. Semmi, ismétlem, semmi fejlesztés évek óta, csak pakolgatjuk egyik panelt, elektronikát a másik házba, teszünk rá egy új számot és kész. Jó példa rá, a Sony, amit említettem. W805B kifutó széria lett, valamit kellett csinálni, mert a konkurencia is ad ki évente új szériát, nekik is kell. Mit csináltak? W805B-ből lett W805C, tettek bele Androidot, ami ingyen van mindenkinek, kicsit faragtak rajta, hogy a tvjükön elinduljon és kész. Megint lehet árulni 360ezerért, ugyan azt, amit már vagy 5ször eladtak. nagy nulla, ez nem fejlesztés. Szakoldalak is leírják, hogy jó, jó, de sok előrelépés nincs a 2014es modelltől. De sírni, azt tudnak, hogy nem megy a tv üzletág.
Na ettől van herótom! -
törölt tag
Webáruházak és árukereső, árgép, stb. adatait nem szabad kp.-nek venni (és így félretájékoztatni másokat) Vannak hitelesebb források is.
Killerlaca Macerásabb az aktív szemüveges, de annyira nagyon nem vészes, viszont tartalék elem legyen otthon, mert bármikor lemerülhet. 671V valóban kifutó modell. 2015-ös hasonló Smart és 3D-s tv a 42LF652V, bár ehhez nem jár Magic Remote. [link]
-
blakey
titán
A Pana LCD-k, szintén IPS-el vannak szerelve..
Hatalmas tévedés, annyi IPS-t használnak amennyit a Sony.
Az általam javasolt Pana VA paneles és nagyon jó, mondanám azt, hogy jobb mint az említett Sony, de nem 55"-ban hasonlítottam össze őket ezért inkább csak annyit írok, hogy ua. -
Pancsermeste
őstag
Kapise...
Nézőpont/értelmezés kérdése... mint általában minden, ami vitára ad okot.
Én a panelgyártó által megadott adatot tartom mérvadónak. Még akkor is, ha jön valaki, és elmagyarázza, hogy hiába a 100Hz-esnek nevezett panel, ha a képpont kristályai nem tudják ezt, és képtelenek felvenni az elektronika által diktált tempót az átrendeződésben. -
Callisto
őstag
Akkor értelmeznéd jól, ha a natív jelentése az lenne eredeti, természetes helyett, hogy eredő.
A több hertzes panel amúgy alacsonyabb válaszidőt feltételez. Ennek pedig egyéb előnye is van, nem csak az elméleti több képkocka/sec. Félrevezető pedig csak annak lehet, aki nem veszi észre, hogy a panelről van szó, nem pedig az egész tévéről. Nem arról, hogy mit ad az egész együtt.
Ettől függetlenül az egész hertzes kavarás amit a gyártók csinálnak félrevezető. Ez tény. Adott értelemben, amire a gyártó utal igaz amit írnak, csak éppen a laikus ember azt gondolja, hogy ez több képkocka/sec-et is jelent... Marketing szemétség. -
Pancsermeste
őstag
Azért azt se felejtsük el, hogy az LCD 'panel' is tartalmaz elektronikát. Egy adott (pl. AUO) panel készülhet többféle T-Con modullal, ami meghatározza a panel működési frekijét. Ez lehet pl. 50/60; 100/120 Hz. Én valójában ezt nevezném a panel natív frekvenciának. Aztán, az megint más kérdés, hogy ezt a panelt milyen jellel hajtják meg, vagyis az adott TV gyártó milyen Scalert alkalmaz hozzá.
-
Callisto
őstag
Persze, lehet hajtani más frekivel is, mint ami a természetes, tervezett frekvenciája. Ez nem kérdés. Csak nem az a panel natív frekije. Persze értem én, hogy mire gondolsz, csak képtelen vagy külön választani a kettőt. Nincs a panel meghajtva, rákötve semmire. Mondd el nekem mi a natív frekvenciája? Ami neki az eredetije, amire tervezték?
(Költői kérdés.)
-
PHenis
senior tag
Igen, szerintem is a fogalmak körül van a kutya elásva.
"ezt hívják szerintem tévesen nativnak, hisz az interpolláció minden csak nem natív"
Szerintem az van, hogy ti a másik oldalról nézitek. Valóban, a beszúrt képkocka nem volt ott előtte. Tehát nem nevezhető natívnak, de mosmár ott van és ha nézem a tv-t akkor látom. A felhasználó szemszögéből az 100 képkocka nem?Az én agyamban ott akadnak össze a fogaskerek a megértés folyamán amikor ez után: "Az elekronikának már van frekvenciája , ez 60hz-200hz-ig terjed" ezt olvasom: "ezt nevezném natív frekvenciának amúgy! Ez a tv-nél 50-60hz szokott lenni álltalában"
Hogy most akkor az elektronika számolja a köztes kockákat vért izzadva, de végeredményben csak 50-et tud megjeleníteni? Vagy hogy van ez?
Callisto: "amit te nézel az valódi 100Hz-es panelre vonatkozik" nem pont arról folyik a vita, hogy mi a valódi 100Hz?
"a köztes kép és a kiinduló kép össze lesz olvasztva." így most ezt olvasva lehet, hogy megvilágosodott az agyam amúgy. Tehát itt azt mondod, hogy a 25 képből ami jön, csinál 50-et? Vagyis az 50 félképnek az 50 másik felét? Vagyis nem tudom, hogy digitálisnál beszélünk-e még félképről, de a másik felét, na érted...
Akkor lehet, hogy értem, hogy mit magyaráznak a többiek -
Callisto
őstag
Mit nem tudsz érteni azon, hogy a panelnek van natív frekvenciája? Amiről Te beszélsz az megint más: az a videójel. Ettől még a panel egy külön dolog és akár 120hz-es is lehet. Ezen semmit sem változtat az, hogy a videójel pl. 60Hz, 24Hz stb.
"Még ez is sántít mert ha valóban 100Hz-et kapna a panel, mint jelforrás, nem biztos megjelenne..."
Ja ha az elektronika lekorlátozza nem is fog. Egyébként meg igen, megjelenik. Éppen azért, mert 100Hz-es. Van már 120Hz-es HDMI jel is és meg is jelenítik az erre képes tévék. Monitorokról nem is beszélve. -
Callisto
őstag
A bemeneti videójelnek az a "natív" frekvenciája amit szabványosítanak (50Hz, 60Hz, 24Hz, 25Hz stb.). Mellékesen az EU/US 50 és 60 Hz még a régi NTSC és PAL szabványok hozadéka. A panelnek (is) van natív frekvenciája. Ez pedig általában 1000/válaszidő. Ha megnézed, látni fogod hogy az összes panelgyártó meg is adja a különböző rendelhető paneljeinek natív frekvenciáját.
A jobb monitorok pedig nem véletlenül kerülnek többe ugyanolyan méretű TV társaikhoz viszonyítva: jobb elektronika, összeszerelés, teljes mozgósorfelbontás. -
retfirg
tag
Leírom szépen, érthetően, egyben:
1. Semmi szükség nedvességre, ha elég gyakran törlöd le és a megfelelő kendővel, nah meg ha nem vakolat és fémforgács van rajta.(Az se mind1, ki hányszor és mivel porszívózik ugye, bármennyire is kellemetlen a kérdés.)2. Ha már tetszőleges szart kell leszedni róla, akkor ezt érdemes egyszerű ecetes vízzel és a kendővel.(1. pont)
Az ecetes víz pedig azt jelenti, hogy ~5%os ecetből mondjuk egy spricnivel ráfújsz párat a kendőre.
Mivel az ecetet alapból 10-25%-os formában leled fel a háztartásban, így ha ezt még hígítod, akkor nem éppen királyvíz lesz a végeredmény.
...és bár látom sokaknak vannak erről illúziók, de ez a nagyon enyhe oldat pillanatok alatt folt és szagmentesre szárad.(Az asszonyok függönyt mosnak ecettel, kell erről még bármit mondani?)
Értem, hogy a technokrata-wannabe álláspont az ecetet egyedül a salátához tudja elképzelni, de hadd legyek őszinte: ez nem okos.Az ecet(még mindig az oldat oldata) természetesen nem tud antisztatikus meg kitudja mi lenni, csak takarít. De azt minden hitetlenkedőt meglepő módon. Erre TV-shopos visszafizetési garanciát vállalok
Mindenki tegyen izlése szerint: Én lassan 5 éve használok egy kis flakonnyi spricnit (2 deci), a fele még megvan. Kárt még sose okozott, viszont mindig bevált. (Monitoron elnyomott bogár, stb
)
End of story.
-
Dave567
addikt
Ne haragudj, de feleslegesen túráztatod itt magad, főleg olyanoknak akik nem látnak.
Sokan tudják az igazad, akik meg nem, azok vakok, nekik meg felesleges magyarázkodni.A Plazmát ide meg szégyen felhozni, többet érdemelne..
Lukgab: Ha tényleg ő gyártana, akkor az első helyen lenne. De így is ő az utolsó..
-
retfirg
tag
Te most komolyan kontrasztarányokat magyarázol egy TV-n, miközben a saját képeden nem látod, hogy annak a bizonyos készüléknek, amivel mindezt alá akarod támasztani, a jobb felső sarkában más a színe?
Frankón b+?
(Vagy életedben nem hallottad még azt, hogy "nem százas" és nem érted mit jelent - ami azért meglepő lenne, hiszen az eddigiek fényében neked is biztos mondták már.)Akkor tudod mit: neked van igazad! Én kérek elnézést.
ui.: Igen, még csak te láttál itt igazán jó TV-t, senki más.
-
retfirg
tag
Én nem csak komolyan gondolom, HANEM TÉNYKÉNT KEZELEM, hogy neked fogalmad sincs mi a különbség a valós felhasználás és a fehérpontos-fekete képernyő között.
Amit ráadásul végtelenül amatőr módon próbálsz bebizonyítani, csak hogy tudd
Sőt, a készülék, amivel példálózni próbálsz, láthatóan nem 100-as darab, tehát nevetséges is a dolog.Mindettől függetlenül: A valóságban nincsenek ilyen szélsőséges igények a tömegek részéről, ezerszer fontosabb, hogy 'szép' legyen, mint hogy milyen a kontraszt egy tesztképernyőn.
Márpedig amit a TV-jén néz az ember, az általában egymilliárdszor csilliárdnyi színátmenetből áll, és nem feketékből meg fehérekből.Szóval biztos tök jó, ha szuper éles a kép, de ettől még a többség barátok köztöt fog rajta nézni, ott meg a legeslegutolsó szempont, hogy XY-nak elég éles-e az arca. (Mellesleg, sztem azon TE SEM látnád a különbséget, még akkor sem, ha előre szólnak neked, hogy keresd meg.)
...és itt az értelmetlen vitának vége is
-
retfirg
tag
Meg ne haragudj, de azért ez így a 'viccelsz-bolondozol' kategória
Szerencsére az albumodban ott van másik 4 kép, amiből látszik, hogy ez egy teljesen értelmetlen összehasonlítás. Értelmetlen bármilyen következtetést levonni, ha:
- úgy csinálod a képet, hogy a felső TV van szemben, míg az alsó legalább 20-30°-ban
- nem tudjuk hogy vannak beállítva
- nem tudjuk miért olyan fura a felső bevilágítása (főleg a jobb felső sarok)
- miért narancssárga a rózsa azon a TV-n, ami a másik kettőn rózsaszín, a negyediken meg piros. Erre szokták azt mondani, hogy ritka igénytelen a szalon, ahol ezek így vannak kirakva.
(A betekintési szög kevés magyarázatnak, hiszen mellette a másik alsón is sokkal jobb a színe)
- miért lenne ez ennyire fontos, hiszen fekete-fehér kontrasztot kb. csak 3 esetben látsz: a stáblistánál, némely egyedi grafikájú játékban, esetleg a Renaissance-hoz hasonló animációs filmek nézésekorSzóval úgy foglalhatnánk ezt össze, hogy szted fontosabb, hogy jól nézzenek ki a fehér pontok a fekete háttér előtt...
...de a többségnek fontosabb, hogy a piros rózsa piros legyen, vagy esetleg rózsaszín, de még véletlenül sem narancssárga(Már ha maradunk a te példádnál/bizonyítékodnál.)
-
viharkabat
aktív tag
Igaz, a bolti körülmények mások mint az otthoniak, de mérlegeléssel ezt nemigen lehet figyelembe venni. Induljon ki abból, hogy ami legjobban tetszett neki, na az biztos nem lesz a legjobb és inkább válaszzon egy olyat amit kevésbé érzett jónak?
Fejben ezt nem lehet lejátszani, meg kell nézni mondjuk két esélyes modelltt otthoni körülmények között, lehetőleg egymás mellett. -
törölt tag
Ha annyira ajánlott, hát kapcsold ki mindegyiknél.
Olyanról mondasz véleményt, amit nem ismersz, és csak olvastad valahol, hogy mi is az a hogyishívják, meg mivel mi az ajánlott, mit illik vagy nem illik. Ez nem így megy. A dinamikus kontraszt egy teljesen más jellegű funkció, nem illik belekeverni.
blakey Hagyd már a mesédet. Tudod mi vérzik el? A bika, amikor leszúrják, és nem a tévé kijelzője. -
blakey
titán
A Local Dimming ugye magyarul "Helyi sötétítésre" van fordítva, legalábbis az LG-mnél így volt. Na most az a gond azzal, hogy cellákra van osztva, de nem annyira amennyire kéne, az ideális a pixelenkénti lenne, na most, ha egy fekete háttérnél megjelenik a fekete szöveg akkor lesz egy fehér felhő szerű kontúrja, számomra ez nagyon zavaró, belenyúl a képbe, stb. Mikor én jó feketéről beszélek akkor nem a LD és társai által generált jelenségre gondolok, hanem a natív megjelenítésre, semmi belenyúlás és itt nagyon elvérzik az IPS. Ez sokan nem értik meg ill. nem is akarják.
Elvakult trollok ill. IPS fanatikusok "csakazértis" nyomják a sok "magasztalást", holott, már leírtam, esti mozizáshoz nem a legjobb választás, nappal még elmegy. IPS monitoron dolgozom, IPS a telefonom és a tabletem is, nagyon szeretem őket, de azért minden nap látom a monitoron az IPS Glow-t, látom, hogy a fekete gyenge és a kontraszt is, de monitornál, telefonnál, tabletnél bőven elég, mindegyik felsőkategóriás, tehát még a jobbik IPS-sel dolgoznak és mégis elmarad a VA paneles tv-m feketéjétől és kontrasztjától, de én szeretem őket, együtt tudok élni a hiányoságukkal.
-
törölt tag
Már bocsánat, ha megszólítanak, illik válaszolni rá tudtommal. Ezt kapásból így nem lehet személyeskedésnek nevezni, de azt, ha elfogynak az érveitek, akkor ebbe az irányba indultok el, azt már igen.
Van tapasztalatod az említett tévékkel, vagy csak véleményed? Azt meg hogy kinek adsz a véleményére, vagy lájkolsz, az most nem számít. Mert van olyan tulajdonság, amiben az egyik tv jobb, és olyan is amiben a másik.
BBéci Mi a problémád? Csak leírtam, hogy miért nem kell feltétlenül adni a véleményedre, példákkal bemutatva, semmi személyes nem volt. Ne tereljünk, jó?
Ha az említett gyártók is kiszállnának, LG-n kívül talán lesz még Vortex tévé is a kínálatban.
Ehhez a véleményhez mi szólsz? Ő egy igazi szakértő:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Képregény topik
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest