- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
truebaba8
tag
válasz
medvegy #30127 üzenetére
nekem eddig osszejott, most veszek en is uj tevet, viszek laptopot dead pixel testerrel, vasarlas utan, miutan kifizettem, vegig fogom nezni.
Utana azonnal cserelniuk kell, ha lesz deadpixel.Edigitalban fogom megvenni. (sajnos ott kell megvennem, mert voltam olyan barom es elhittem, hogy milyen faszak a projektorok es ajandek utalvanyban kaptam kezhez ceges megrendeles miatt a penzem, szopas.)Ha barmi baj lesz vele, azonnal vissza fogom adni.
Mielott megveszem megkerdezem a pixel 72 oras garancia mukodik-e az adott teven, ha nem nem fogom megvenni. -
superg
senior tag
válasz
medvegy #30125 üzenetére
Én is így raktam helyre több tévét,irtam is itt ott régebben,csak nem gyakran vagyok a forumon.Nem mondom hogy mindegyiknél beválik,de meg kell próbálni mielőtt visszacipeli az ember.LG nél pl nagyon látványos volt kicsi tapogatás és a folt arrébb került,több probálkozás után viszonylag ellehet érni egy már nem zavaró szintet.
Sony-t pont nem tapogattam,mert nem volt rá szükség -
gyeniko
őstag
válasz
medvegy #30118 üzenetére
Szerintem ez egy átlagos LCD képernyő. Minden LCD felhős többé-kevésbé, én azt mondom, hogy nagyon szerencsés, akié netán véletlenül nem az. Az én H8090-es samum is felhős közel ennyire. Van egy H6470-es is, az kicsit kevésbé felhős, de ez "egyed"-függő, illetve nem számít, mert a 8090-es képe ezzel együtt is jobb.
-
krx21
nagyúr
válasz
medvegy #30118 üzenetére
Ha nem is fognak röhögni, szerintem nem garis próbléma... Ezek a foltok hőmérséklet és üzemi hőmérsékletől függően változhatnak... Amit tehetsz, hogy megmaszirozod magadat, hogy ne idegeskedj és a képernyőt...
Komolyan... Bár nekem szerintem nem ilyen bevilágítás jellegű foltom volt középen, de segített, egy próbát megér.
Fogsz egy puha törölközőt és közepes erővel max, körkörösen mintha törölgetnéd a foltot, nézed változik e? -
törölt tag
válasz
medvegy #29662 üzenetére
Ha úgy vesszük, akkor annak számít, viszont az nem számít, mert tartalom nélkül nem nézed majd a tévét, mint ahogy B-L-A-C-K is írta itt: "ahol nincs semmi megjelenítendő dolog azt úgyse fogod nézni, így semmilyen hátrányod nem lesz belőle.
De azt a képet miért rakod be?Ott dolgozik az elektronika mivel van mit megjeleníteni, és látszik is hogy elég jó a fekete."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- A HMD visszalép az USA piacáról
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Haditechnika, harcászat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest