- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
Svédország #29459 üzenetére
Neked mikor lesz meg?
-
krx21
nagyúr
válasz
Svédország #29454 üzenetére
2 hét...
-
blakey
titán
válasz
Svédország #29450 üzenetére
Semmi, a 2-es végű szerintem valami szín esetleg más a tuner, ráadásul utána egy B jön a Brit piacot jelenti.
-
headhunter
addikt
válasz
Svédország #29450 üzenetére
"Following on from the Panasonic CX700 4K Ultra HD television we tested earlier this month, today we’re taking a look at the step-up CX802 (marketed as CX800 elsewhere in Europe) which is designated as the company’s top-ranked flat-screen TV for 2015, at least until unconfirmed plans to launch higher-end models materialise at IFA later in September. Fans of curved TVs can also look forward to the corresponding Viera CR852/ CR850 series that should arrive pretty soon."
Panasonic TX-55CX802B 4K TV Review]Panasonic TX-55CX802B 4K TV Review...
-
krx21
nagyúr
válasz
Svédország #29432 üzenetére
És akkor ugyan az a tartalom és hasonló beállítások is kellenének és minél sötétebb környezet...
Sajnos az ilyen jellegű bolti összehasonlítások nem mindig sikeresek,... Nagyon tapasztaltnak és jó szeműnek kell lenni, vitt speciális tartalommal, hogy valós konzekvenciát tudjál levonni! A nagyon laikusok azt a TV-t veszik amelyiken a legjobban tetszik nekik a futó marketing anyag...
A lényeg, hogy Te meggyőzd magad...
Utána úgysem fogod egymás mellett nézegetni...(#29431) nismoka: Na igen... 1.2M lenne TV-re, akkor már dobnék rá még egy picit és akkor is a Sony-t venném, de akkor már a 75"-ost...
-
blakey
titán
válasz
Svédország #29420 üzenetére
Mindkettő VA- paneles, az utolsó szám nem sokat számít.
-
krx21
nagyúr
válasz
Svédország #29407 üzenetére
Amit tudni kell, a sony androidos tv-i problémássak.!.. Folyamatosan javítja a sony és már most sokkal jobb, mint az elején... Ez engem nem tántorított el, hogy a Sony-t válasszam... Kijavítják a hibákat biztos...Én 65"-ban nézelődtem és ebbe a méretbe meg már a X8505 nem edge hanem hátsó ledes... Hála az égnek...
Nézd meg együtt, egymás mellett... Tudom lehetetlen... De ha tippelni kellene akkor szerintem a Panasonic elmarad a triluminos színei mellett... Holott biztos brutál jó képe lehet annak is...
Az hogy idei az is fontos lehet a 4K miatt, mert a felskálázás milyensége folyamatosan javul... Az első gen. 4K tv-ken még a fullhd rosszabb volt, mint nativ... Most már szinte az új 4K X processzora a sony-nak talán még jobbá is teszi az 1080p-t...
De mondom a Panasonic-ot nem ismerem, de az biztos ha nem quantum dot-os panel, akkor biztos elmarad színmélységben... -
blakey
titán
válasz
Svédország #29402 üzenetére
Panasonic esetében gondolom a CX800-ra gondolsz.
Alapvetően mindkettő elfogadható 4K-s készülék, mindkettőnek jó a színhűsége, Sony androidos, ez nem biztos, hogy előny, persze lehet, hogy az. Az AX800-ast láttam közelről, alapvetően tetszett, de abból a távolságból ahonnan néztem semmilyen 4K-s élményem nem volt. A Panasonic sokat fejlődött LCD-k terén és nem vagyok meggyőződve arról, hogy a Sony jobb lenne. Egymás mellett kéne megnézni de szerintem nem lehetséges. Ha érvnek számít akkor a Panasonic SMB-n, DLNA-n is kommunikál, Sony, android révén talán SMB-n is tud kommunikálni egy Filekezelő segítségével ill. a Plex-et is fel lehet tenni, esetleg a Kodi-t.
Képminőségben, a praméterek alapján nem hiszem, hogy nagy lenne a különbség, a Triluminos kijelzővel akadhatnak gondok, de szerintem az is jól kalibrálható.
A Panasonic nagyon jó mozgásmehjelenítéssel van ellátva, jó feketeszinttel, viszonylag alacsony input laggal és kíváló kalibrált értékekkel, én a Panát választanám. 55CX802Egyébként árban a Pana sokkal drágább, Sony 550e, Pana 700e.
-
junior11
veterán
válasz
55X800E Panasonic nincs, vagy AX800E (tavalyi modell) vagy az idei CX800E.
-
krx21
nagyúr
válasz
A Panasonic tavalyi széria, míg a sony új...
Szerintem a te személyes tapasztalatod, begyomásod legyen a fontos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest