- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
benny23
tag
Én egy xfi extreme gamert vettem hozzá! És nem hasonlítható össze az alaplapi izével! Sokkal szebben szól! Merem ajánlani!
Próbáld meg visszavenni a basszust a hangkari programjával! Én is így csináltam!
Vagy visszavenni win alatt a hangerőt, a hangfalat meg állítsd a közepétől egy kicsit feljebb! Egyenlőre még én is tesztelgetem!Az meg, hogy folyamatos bummogást hallasz, az lehet attól is, hogy ami hangfal előtte volt, az nem tudta kiadni azokat a hangkat, vagy nem olyan intenzíven!
Aa nagyztán még az is lehet, hogy ha hangosan hallgatod, akkor a szoba már nem képes elnyelni ezeket a hangokat vagy a falak visszaverik!Ja, meg azt is mondták, hogy be kell járatni és később már szebb hangja lesz!
SSlyTR: A sonicgear-t nem ajánlom, mert hallottam... gagyi!
[ Szerkesztve ]
-
SSlyTR
aktív tag
oan kérdésem lenne h meiket érdemesebb megvenni:
genius SP-HF1250X-et oan 10ezerért
vagy a logitech z-4-et kb 18ezerért,
illetve van egy oan jelölt is h SonicGear evo7 13ezerért
szerintetek?
a geniushoz nem találtam leírást h mien tartományokban szól, gondolom van benne egy mély-közép és egy magas (pesze oldalanként)
vagy inkább várjak a SP-HF2000X-re?
előre is köszi -
TomBoy1986
veterán
Én már kb.egy éve vettem, s elég sokat használtam is és tökéletesen elégedett vagyok. Ami a legmeglepőbb számomra, hogy egyáltalán nem használódott el a szabályozó, azaz nincs a szokásos jelenség, hogyha tekerem, akkor serceg/recseg a hangfal. Itt nincs, hanem teljesen néma.
A mélynyomót pedig nem lehet fikázni
Az a rendszer legjobb része.Én úgy szoktam belőni a Windowst hozzá, hogy a teljesen fel tudjam hangosítani, s akkor se torzítson. Így több a mozgástér a szabályozásra.
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
Wyll
őstag
válasz benny23 #1894 üzenetére
Én is tegnap vettem egy Z-2300-at, tényleg brutális, jól szól, de neked nincs egy kicsit olyan benyomásod, hogy mintha mennydörgést hallanál? Ilyen mindent betöltő a hangja, nem tom hogy fejezzem ki, mint egy mocsár. Nem határozott, nincs vége egy-egy ütemnek, mintha folyamatosan dönögne, kicsit olyan fejszétnyomós. Lehet, hogy ízlések és pofonok, de azért kíváncsi vagyok más hogy látja
Meg kicsit rosszul szabályozható a basszus a remote-ról, hiába tekerem le minimumra, akkor is szól, szóval nem lehet teljesen elhallgattatni. Mondjuk ez annyira nem nagy hátrány, csak az ember nem érzi a kezében az irányítást
szerk:
Mondjuk nekem még egy régebbi Sound Blaster Live! -om van. Lassan tervezem új gépet venni (tavasszal), egy új kártya (X-Fi melyik?) segítene ezen?[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Eagle16
addikt
Nem 2.1, de hátha érdekel valakit: [link]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
benny23
tag
válasz Viktor26 #1888 üzenetére
Hát kb. 18-20 nm!
Fél hangerőn bedöngi a szobát, mint állat, de úgy hogy winamp fullon, a master meg 50%-on!
Szal azt csináltam, hogy master le 25%ra, logitech félre (basszus szintén csak közép állásban), mert tényleg csak ott kezd el igazán szépen szólni!
Remélem ma megjön az xfi gamer és akkor tesztelem azzal is!
Nem csalódtam az egyszer biztos! -
MODERÁTOR
Lemaradt: A Creative-nak pedig a potméterével szokott baj lenni, de a hiba csak kb. fél év után jeletkezik. Erre a megoldás, ha lehet, akkor a Windows hangerejét kell szabályozni, nem a hangszóróét. Egy idő után KH-s (kontakthiba) lesz és akkor csak egy kis barkács segít rajta. De ez a Creative termékeinél a 10-15ezres kategóriában is jelentkezik...
Amúgy jó cucc, jó hangja van, sokan jobban szeretik, mint a Logitech-et.Ha nem gáz, hogy 7k az ára, akkor még ajánlani tudom a Logitech X-210-et
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
5-6k között a Geniusnak van két versenyzője, a 350X és a 355X. Ezek elég batár darabok a 2.1-es rendszerek szatellitjeihez képest, de a hangjuk viszont jobb, mint az ebben az árkategóriában lévő 2.1-es cuccoké.
6k körül 2.1-ből én csak a Creative Inspire A200-at tudom mondani, ennek viszonylag szép hangja van.
Persze csodát nem szabad egyiktől sem várni, mindegyiknek vannak apróbb hibái. A 350X és 355X-ről egyelőre még nem tudok semmi hátrányosat mondani, de az 1250X-nek vannak apróbb idegesítő bajai (Genius 2.0 topikban megtalálod...). Nem biztos, hogy a kistestvérek is rendelkeznek ezzel a hibával, de semmi sem kizárt.
A 350X 5000Ft körül van, a 355X pedig 5800-6000Ft.Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz Aranygyerek #1884 üzenetére
Én nemrég hallgattam a Media-ban, körülbelül ugyanolyan hangja van, mint a P380-nak. Jó választás lehet szerintem egy laptop mellé is...
psykie: árban mennyi a keret?
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
benny23
tag
Megjött a Z-2300!
Azt kell mondjam, hogy odab@sz!
Igaz, hogy még nem jött meg a hangkártyám, de kis finomhangolás után szépen szól és brutálisan! A felénél jobban nem toltam fel a hangerőt (a basszus maxon), mert egyrészt rezgett minden a szobában, és mert már kezdett berepedni a dobhártyám! Szóval az előző Ozaki cuccommal össze sem lehet hasonlítani!
Ajánlom mindenkinek aki kisebb szobába szeretne brutálisat!Logitech 4EVER!!!
-
Alex91
félisten
-
psykie
aktív tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani nekem hangfalszettet PC-hez, 2 hangszórósat, nem feltétlen 2.1-est, zenehallgatáshoz kellene az illetőnek.
Előre is köszi! -
Aranygyerek
aktív tag
Sziasztok
Ehez a szethez mit szoltokreative Inspire T3100.Az asszonynak kellene ,mert a laptopjárol halgatja a zenét és már zúg az agyam a beépített hangfaltól. -
Viktor26
tag
válasz hehehehe #1877 üzenetére
Én a Z-4-emet cseréltem el a Z-2300-ra. Ugyanazon a forráson, ugyanott elhelyezve a cuccot, a Z-4 halk hangerőnél sokkal kellemesebb. Csengenek a magasak, a 2300-ból hiányzik a magas nekem. Középpel nincs bajom!! Ahogy veszem feljebb a hangerőt, a Z-2300 egyre dinamikusabb, a magasak is kijönnek, a közepek is elegek nekem. Felénél többre még nem tudtam felvenni a hangját, mert már nem bírta a szoba légtere elnyelni a hangokat. 15 nm-es szobába nem kell ennél nagyobb rendszer, negyednél bőven élvezhető a hang, semmi nem hiányzik, és ha egy kicsit hangosabban szeretnék zenélni, akkor csak adok rá hangot. Nem kell félni, hogy kimegy a végfok Nem döntöttem rosszul, amikor cserébe mentem!! Szebb dizájnra a Z-4, de jobban kárpótól a Z-2300 dinamikája! Nem beszélve arról, hogy a szatellitek hangszórósabb külsővel is rendelkeznek, mint a Z-4 esetében
-
balint87
csendes tag
válasz RedWing #1879 üzenetére
meg egy lama kerdesem van a 2.1eseknek 1 jackjuk van vagy 2? mer laptophoz hasznalnam... koszi mind2toknek a segitseget, mar kozelebb vagyok a donteshez most lesz osszerakva a szobamban a butorom, vagy az a fadobozos 2.0as lesz a butoron vagy egy 2.1es az asztal mellet-alatt
-
TomBoy1986
veterán
válasz hehehehe #1875 üzenetére
Nekem DHT-510-es van (3600-as, az eredeti), s van mellette egy Z-2300 is. Hangosabb, s kevésbé torzít a Z-2300, de a közép... az nem az igazi. Arra jobb a Genius.
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
hehehehe
tag
válasz Viktor26 #1876 üzenetére
jaja lattam elolvastam az uccso 500 hozzaszolast, es latom hogy ezt a hangfalat az emberek vagy nagyon szeretik, vagy nagyon nem elugrom westendbe mediaba hatha kinn van valahol aztan meghallgatom. kicsit osszezorrentunk a szobatarsammal, mer olyan hangeron nezi a filmjeit hogy fulesben nem hallom a zenet csak a filmet amit nez , ugyhogy ugy dontottem beujitok valami kis utos cuccal igazabol eddig a Z4-re gondoltam mer az dizajnra nagyon bejon, tok jol menne a samu 226bw monitoromhoz, de azt ketlem hogy lenne akkor potencial benne, hogy felvegye a versenyt az elobb emlitett geniussal...szal marad ez ennek legalabb jobb hangja van
-
hehehehe
tag
hali,
egy 2.1es rendszert keresek, ami minosegben es hangeroben is jobb mint mondjuk ez: Genius SW-HF5.1 5000
a logitech Z-2300ra gondoltam, de nemtudom van e olyan jo mint az elobbi...arban kb megegyeznek, bar a genius olcsobb kicsivel, ezert gondoltam hogy talan jobb lehet nala. velemenyek? elore is koszi a segitseget
-
MODERÁTOR
válasz balint87 #1873 üzenetére
Pár ötlet:
Creative SBS380
Creative Inspire A200
Logitech X-210A magasfrekvenciás hangok irányítottak, de a mélyek nem. (Röviden ennyi...) A mélynyomót kifejezetten ajánlott a földre tenni, fal mellé (vagy sarokba), asztal alá. A szatelliteket a fülre kell írányítani. Így lesz összefüggő a hangkép.
Altec Lansing pedig egy jó márka, ha náluk találsz valami jót, szerintem megveheted...
Nézz körbe, hallgatózz és utána vásárolj.Harrrr!!!!
-
balint87
csendes tag
válasz RedWing #1872 üzenetére
hat, nemtudom, tenyleg nincs ennyi penzert 2.0as ami jol szol? en nem hallgatnam fullon, nem duborogtetnem (az ablak itt van pont az asztalom mellett), csak ugy nyugisan tanulas mellet vagy amikor szöszmögök a szobamban...en csak azt akarom h megbizhato legyen, ne romoljon el, ne hallatszon munek, legyen tiszta, ne sugjon ha nemszol benne semmi vagy ha halkan hallgatom...iyenek szal nem kell csucs de ne legyen gagyi...vmi iyesmi...az ugy egyebkent nem lenne fura ha a 2.1-es satelitjei a fulem mellett vannak, a szubi meg az asztal alatt (marmint hogy elvalasztja a fejemmel az asztal )? koszi!!!
[ Szerkesztve ]
-
RedWing
aktív tag
válasz balint87 #1871 üzenetére
Ezektől semmiképpen se várj sokat...
mélyhangokról lemondhatsz!
Ha olcsón jót akarsz, akkor a helyedben rááldoznák 10k-t egy Creative P380-ra.
Annak a satelit-jei elég kicsik, h. elférjenek nálad is, és mélyeket is elég jól ad.
Engem 4 évig szolgált koliban... nagyon-nagyon sokat lett nyúzva és még mindig működik! szépen szól! ennyi pénzért főleg!Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
balint87
csendes tag
De ez is teszik, valamivel dragabb de az altecrol nem irnak iyen jokat az amazonon...hm?
-
balint87
csendes tag
Errol valami velemeny? kb ugyanaz az ar kategoria...es elferne az ablakban
-
RedWing
aktív tag
válasz balint87 #1864 üzenetére
Ha 2.0 akkor: Genius SP-HF355x
ha 2.1 akkor: Logitech X-210
Ha esetleg kicsit többet is szánnál rá, akkor egyértelműen:
Creative Inspire P380
(nálam kibírt 4 évet koliban!!! )Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
balint87
csendes tag
hello!
szeretnek venni egy 2.0as vagy 2.1es (ha rabeszeltek) hangfalszettet, max 7000ftot adnek erte. Zene es radio hallgatasra hasznalnam mp3 lejatszohoz kotve...Fontos h jol nezzen ki, legyen oyan vekony fajta, kinezetben nagyjabol ez: [link] tetszik, de gondolom ez nem vmi jo minosegu...nem tul nagy a szobam, nem kell h egeket rengessen, csak legyen jo hallgatni, ne rezegjen szegeny ...na mit mondanatok? koszi elore is! bye[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Viktor26 #1862 üzenetére
Ütős kis cucc... Bár nem audiophile emberkéknek van kitalálva, de egy normál usernek bőven megfelel.
Nekem egy kb. 10nm-es szobában van egy hangcucc, de az nem a Z-2300, hanem a Z-5300... Basszus felesen, hangerő félig... hát bőven sok
De nagyon szeretem, szerintem szép hangja van, eq-val ki lehet egyensúlyozni a hangképet.[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
Viktor26
tag
Na, tegnap megjött a -2300-am! pff, apám, ez nem szobába való, vétek bezárni!! Nem tudom a hangerőt a felénél feljebb tekerni, mert kinyomja az ablakot a helyéről! A basszusról nem is beszélve: ahhoz, hogy szép hangja legyen, negyedre kell tenni, fél állásnál már a gatyámat rázza, teljesen ráadva, fél hangerőnél pedig a csigolyáim is táncolnak! Lehet, hogy nem egy 12 nm-es szobába való Hatalmas és gyönyörű hangja van, bár halk hangerőnél elég kevés a magas alapból!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz masterful87 #1859 üzenetére
2.0-ban nem is gondolkoztál? Genius SP-HF 350X vagy 355X? Még zenehallgatásra is jobban megfelel, mint ezek az 5k körüli cuccok...
Amúgy ne várj nagy durranásokat meg óriási basszust ezektől. Puffogásra és apró dübögésre csak...
Harrrr!!!!
-
masterful87
senior tag
Tényleg csak a játékok megszólaltatására kell... hogy ropogjon a fegyver, meg robbanjanak a dolgok, és szóljon a basszus.
Úgyhogy az Altec Lansing meg is felel!
Köszönöm a segítséget!
-
Cloud
tag
Fúú most nézem a MidiLand még mindig operál: link.
There is no difference between eternal birth, restoration from the fall and the finding of the philosopher's stone.
-
Cloud
tag
válasz masterful87 #1855 üzenetére
Az Altec Lansing tényleg jó, hidd el. Bár az is igaz, hogy 10ezer forint alatt egyik márkától sem kell csodát várni. Régebben még a MidiLand-nek is voltak jó vasai, de mostanság nemigen látom az árlistákon.
A használt cuccoktól szvsz nem kell különösebben tartanod, főleg ha 2.1-ről beszélünk. Vásárlás előtt úgyis meghallgatod hogy nincs-e széthajtva (nem túl valószínű) és még alkudni is tudsz.
There is no difference between eternal birth, restoration from the fall and the finding of the philosopher's stone.
-
TomBoy1986
veterán
válasz masterful87 #1855 üzenetére
Az Altec Lansing nagyon jó minőségű és szvsz. esztétikus hangfalakat gyárt, bár ebben az árkategóriában nem néztem tőlük
20K fölött viszont ez mindenképp igaz.
-
shteer
titán
válasz masterful87 #1853 üzenetére
inkább keress használtan egy logitech X-230-ast, mint az S200-ast
búg a tápja miatt és ráadásul nagyon tompán szól
szerk: ha mégis emellett döntesz, itt valóban 5k 2 év garival: [link]
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
masterful87
senior tag
-
Cloud
tag
válasz masterful87 #1850 üzenetére
-
Cloud
tag
válasz masterful87 #1850 üzenetére
Hát öcsém, 5000 forint, ne várj túl sokat. (és akkor még nagyon finoman fogalmaztam)
-
masterful87
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy jó minőségű, jó ár/teljesítmény aránnyal rendelkező 2.1-et venni játékra!
Nem túl sokat tudok rááldozni, elsőre olyan 5000FT-ra gondoltam.
Remélem azért ebben az árkategóriában is van választék.Nem vagyok képben-e téren ezért kérdezem a hozzáértőket.
Köszönöm!
-
Viktor26
tag
nagyon haldoklik a topik!
-
Viktor26
tag
szívesen lecserélném Logitech Z-4 hangrendszerem egy régebbi kiadású Logitech Z-2300-ra!
-
Viktor26
tag
válasz Degeczi #1846 üzenetére
Házimozi van a nappaliban, ez a kiszobába kell, a boxolás ott megy. DVD lejátszó van, TV lesz a nyáron, már csak egy normális hangrendszer kell. 70-80k újonnan, használtan addigra lehet venni, most 50k körül mennek, és ennyiért nem kapni normális házimozi hangrendszert. ezeknél az egybeépített cuccoknál pedig nagyságrendileg jobban szól! 15 nm-es panelszobába lesz, oda most a Z-4 is bőven elég lenne, ha nem vágynék másra! 5.1 kell majd a szép új TV-hez ide is, de az 5300-asnak nincs digit bemenete meg dekódere, ha az 5500 szépen kihozza a hangokat az xboxból, akkor a filmek alatt is jó lesz.
-
Viktor26
tag
Köszi az infokat srácok
Na most akkor ha jól veszem ki, akkor a box 5.1 csatornája a digitális kimeneten, vagyis az optikain jön ki, az RCA-kon akkor csak analóg jön, ez rendben is van. Viszont ezt nem lehet a Z-5300-al 5.1-re keverni, mert abban nincs dekóder, ha jól látom, optikait sem fogad, tehát azon 5.1-ben nem fog szólni.
Amit viszont figyeltem, hogy a Z-5500 fogad optikai jelet, és ha jól tudom, dekóder is van benne. Jól tudom? Mert ha igen, akkor most lecserélem a Z-4em egy Z-2300ra, és majd később veszek egy Z-5500-at. Ha az olyan.
-
Degeczi
nagyúr
analóg összekötéssel max Prologic lehet (persze ahhoz is kell dekóderaz erősítőben - számítógépes hangszórókban ritka, bár előfordul), de az nem is hasonlítható az igazi, digitális 5.1-hez
Xbox 360-hoz egyébként is illik egy jó fölbontású LCD vagy plazma TV - ahhoz pedig már egy tisztességes házimozi hangrendszer is, erősítővel
szerintem kár ilyesmhez számítógépes cuccal bohóckodni - bár sztereóban persze lehet
-
MODERÁTOR
válasz Degeczi #1842 üzenetére
[link] Kicsit utánanéztem és ezt találtam.
Ezzel a kábellel lehet összekötni, elvileg... Csak akkor a TV-n kell lenni kompozit bemenetnek, mert az Svideo kiiktatódik...
(Lehet, hogy hülyeségeket beszélek, de valahogy így van... nem?)Viktor26: Xbox topikban kérdezd meg, hogy össze lehet-e kötni analóg módon is... Biztos, ami biztos alapon...
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz Viktor26 #1835 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy a Zikszbokszon milyen audió kimenet van, de a Z-5300-on ilyen bemenetek vannak.
Bemenetek és a színkódolt kábelek
Van egy bemenet választó kapcsoló a hátulján, amivel a 2.1, 4.1, 5.1 verziók között lehet váltogatni. Ha sima sztereó jeled van, elvileg azt is fel tudja mixelni 5.1-re.
Nekem a géppel össze van kötve (audigy 2 zs), 5.1-re van állítva a kimenet (a kártyán) és a bemenet is (a hangszórón) és tökéletes a térhangzás.Harrrr!!!!
-
Alex91
félisten
-
Naota
tag
Nos, köszönöm a válaszokat. Azt hiszem, hogy ha maradni akarok az eredeti elképzelésemnél, miszerint a leendő hangfal legyen olyan, mint a Klipsch PM Ultra 2.0, akkor nincs más választásom, mint a Klipsch PM Ultra 2.0. A potikkal kapcsolatban meg majd megfogadom nLali fórumtárs tanácsát és nem használom őket.
Ismer valaki beszerzési forrást? XMS-ben nincs, a Redtower azt válaszolta, hogy talán kap a nagyker belőle mostanában, a Computermode meg még nem válaszolt, de ők ráadásul eléggé a világ végén vannak. Máshol én eddig nem találtam.
-
Alex91
félisten
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
-
MODERÁTOR
-
Womb
senior tag
Az a baj,hogy nem nagyon dívik a drága 2.0-ás rendszer a felhasználók körében,mert mindenki a mélynyomót hiányolja.Ezt sajnos a gyártók is nagyon jól tudják,bár mostanában már elindult valami,legalábbis a Genius-nál.Az 1250-es egy nagyon jól sikerült hangfalpár nagyon olcsón,és nemsokára (tavasz) jön a 2000X-es nagytesó.
Tök őszintén megmondom neked,hogy én hallgadtam a Bose kis cuccait,de hiába a neves gyártó,hiába minőségi anyagok,a hangszóróknak tér kell,ezt pedig egyedül a Genius nyújtja olcsón,nem olyan minőségben,nem olyan nagy néven.
A 30 ezres határ már túl nagy az itthoni kínálathoz képest.
Szerintem várd meg a 2000-es Geniust,hátha bejön neked. -
MODERÁTOR
válasz Viktor26 #1822 üzenetére
Valószínűleg nem néztél eléggé körbe októberben. Akkor rogyásig voltak a boltok polcai a Z-2300-zal, most is van belőle még bőven.
Logitech Z-2300Van ez, csak jól kell tudni keresni.
Ha meg eladó lesz a Z-4-ed, akkor meghirdeted aprók között és ha szerencséd van, hamar elviszik.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
kmarton
tag
szevasztok
mi a véleményetek ezekről a dobozokról? :[link]
http://www.youtube.com/watch?v=HKGiOY72ru4
-
Naota
tag
Köszi a választ. Nos, a Klipsch volt az eredetileg kinézett darab. Viszont a Promedia Ultra 2.0 kifutott modell, alig lehet beszerezni (ezen kívül olvastam ezt-azt arról, hogy a potijai hajlamosak bemondani az unalmast), az új PM20 meg még nincs sehol (és nagyon más a felépítése az elődhöz képest, úgyhogy nem lehet tudni, hogy milyen hangja lehet: egyutas, nincs magassugárzó).
Egyáltalán mi marad a 30k-s kategóriában 2.0-ásként a Bose Companion 2-n kívül (ami nem igazán szimpatikus)?
-
Womb
senior tag
Gyakorlatilag az összes PC hangfal aktív,van lehetőség bőven.
A Behringer aktív PC cuccait magát nem ismerem,csak a zenészeknek készített eszközeit.
Nos,ha az utóbbit nézem,akkor ne vegyél Behringert,mert abszolut alsó kategóriás gyártó.
De ez csak az én véleményem,lehetséges hogy neked bejön a hangja.
2.0 -ás amit jónak mondanak 30e környékén,az pld. a Klipsch. -
Viktor26
tag
Igaz nem olvastam bele mélyen a fórumba, de én októberben vettem egy Logitech 2.1-et. Akkor Z2300-at keresetm, sajnálattal vettem észre, hogy újonnan már nem lehetett kapni, használtan meg 2 darab volt, szörnyű esztétikai állapotban. A hangzásukkal nem volt semmi baj, örültem is neki, hogy ilyen elnyűhetetlenek, már a mi a használatukat illeti, amit a külsejükből vontam le. 2 hétig vártam valami normális használt példányra, de úgy vettem észre, senki nem akarja eladni. Mondjuk ez érthető is.
Végül vettem egy Z-4et , azt megkaptam újonnan. Gyönyörű mélyek, lenyűgöző magasak, és szép teltek a közepei. Akinek van rá pénze, az nyugodtan megveheti, igen megéri az árát. Én 2 hónapja levettem a pc-ről, és azóta hifiként használom, a pcn keveset hallgatok zenét, inkább filmeket nézek vele, zenét, rádiót hallagatok, és X360-on játszok vele. Lenyűgöző! Ám mégis hiába vannak szebb, pontosabb mélyei ennek a zárt ládádnak, a reflex elnyújtottjait jobban szeretem, és a Z2300-nak reflexe van. Úgyhogy úgy döntöttem, ha fellelek egy normális példányt, akkor beruházok egy olyanba, így a Z-4em feleslegessé válik. Ha kell valakinek eladó, én meg keresek egy Z2300-at!
-
Naota
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék azoktól, akik nálam járatosabbak a stúdió monitorok terén. Kellene a PC-hez (főleg zenehallgatásra) egy hangfalpár. Egyáltalán jók ezek otthoni felhasználásra?
Mivel erősítőm nincs, ezért aktív hangfalak kellenének. Árban olyan 25-30k-t szeretnék kiadni erre.
Ami elsőre találtam, az egy Behringer MS20. Ismeri valaki?
-
benny23
tag
válasz TomBoy1986 #1815 üzenetére
Utánanéztem, és úgy néz ki, hogy ez lesz a nyerő! (Logitech z-2300)
Köszi!!!
-
TomBoy1986
veterán
válasz benny23 #1810 üzenetére
Én SpeedLinket hallgattam a Saturnban, s nem jó a minősége.
Ilyen árban viszont igazán ütős szettet nem tudok. Kb. 7K-val drágábban vettem a Z-2300-at. Na azt ajánlom, ha tiszta hangot akarszAMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
_az
senior tag
hello!
igazából tán nem is jó topicba írogatok, bár ez legalább megy elég jól.
szóval hangszórót fogok venni, sztem meg is van, hogy mi lesz, 15000 körül 2.0-ás holmi.csak egy valami piszkál. hogyhogy lehet kapni ennyiért 5.1-et is? szerintetek mit lehet ilyentől elvárni? jó-jó 5.1-re ráköltenék egy kis pluszt. de ezek használhatóak?
igazság szerint csak azért használnék 5.1-et, hogy néha játéknál poén lehet, ha a hátam mögött morog a zombi
amúgy zenét hallgatok, esetleg filmezek, bár ott sz*rok a dolbyra a filmekben, sztem nyomi
a szép hangzás fontos lenne, noha soha nem dübörögtetem.szóval érdemes lehet rákölteni pluszt, hogy 5.1 legyen?
az
-
benny23
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy 2.1-es hangrendszert, valami ütőset!
Mit ajánlotok olyan 20k körül?Esetleg hallott valaki valamit erről?
-
Alyens
aktív tag
válasz Vadafak #1804 üzenetére
Ha az X-230 nál picit jobb a Z3 és Z3nál sokkal jobb a VS4121, akkor egyértelmü a választás. Én még csak X-230at hallottam és az is jól szól(legalább is mély van benne rendesen,még ha 0ra leveszed is ), gondolom azért van olyan sok elégedett használója.
http://shrimpland.hu
-
Vadafak
tag
válasz Malachi #1802 üzenetére
Köszi hogy írtál, úgy látszik akkor e két típus között választok majd.
Logitech X-230 11.000 Ft - Kis aranyos jól néz ki, falra is szerelhető bár nekem ez mind1
Altec Lansing VS4121 13.000 FT - Szerintem brutál ronda, viszont van elöl magas/mélyszabályzó is, és ezen is fülhalgatókimenet mint Logitechen.
Hát nemtom még egyiket se hallottam az a baj, úgyhogy valószínű ez fog dönteni, (az a 2ezer ft meg már mind1) lehet hülye kérdés, de ha elmegyek boltba ki lehet majd próbálni és utána választani, csa azért kérdezem mert pl a monitort se lehet kipróbálni, amit soha nem fogok megérteni....
Valakinak esetleg még tapasztalata valamelyik hangfalról?
Ja és kösz Alyens a linkeket, kár hogy nem tudok jobban angolul. . -
Malachi
addikt
Helló!
Igaz nekem már régebben megvan a szett, de látom sokan keresnek 2.1-es rendszert, itt egy kis tapasztalat: Logitech X-230. Nagyon remek darab! Egy 40m2-es lakást számomra tökéletesen betölt a hangja, nagyon szép mélyeket ad, pedig nagyjából 2/3-on áll a szabályzója, na és mellesleg piszok jól is néz ki az egész. Nyilván nem hifi cucc, de nagyon meglepett, amikor először bekapcsoltam és meghallottam. Pozitív meglepetés volt! Szóval melegen ajánlom mindenkinek, aki elfogadható áron akar jó 2.1-es rendszert.
Most látom, Vadafak szerintem nézd meg te is, nekem nagyon bevált. Árban is éppen az a kategória amit keresel.
[ Szerkesztve ]
-
Vadafak
tag
Sziasztok, ez a típus érdekelne engem is: Altec Lansing VS4121 (max 15ezer ft-om lenne 2.1-re), eddig egy altec lansing atp3-am volt, nagyon szerettem kb 3 éve vettem asszem 16ezerért de most a gépemmel együtt megváltam tőle. Most épp egy kis Geniuszzal tolom 2.0 ennek a nagyobbik testvérét isteníti itt mindeni, nem lehurrogás akar lenni de nekem egyáltalán nem jön be, mondjuk lehet csak atp3 után hallom ennyire "gagyinak"
Szóval tudnátok mondani valamit erről a Altec Lansing VS4121-ról? vagy valamit ajánlani így 10-15k-ért lényeg hogy 2.1 legyen, szépen szóljon, nekem nem fonotos a döbürgő mély, így is mindig csak leveszek kicsit belőle , magasat meg kicsit feljebbtolom... , ja és még egy fontos szempont, ne legyen távirányítós, ki nem álhtaom, meg is lepődtam hogy itt mindenkinek az tetszik.
Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest