- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
Jelenleg a Genius SP-Q06-os sztereó hagszóróm vana gépen. (Annak idején a fülhallgatót lecserélendő vettem a legolcsóbb hangfalak egyikeként.)
Szeretném valami komolyabbra cserélni, de bőven elég a 2.0 vagy 2.1 készlet. Lényeges, hogy kicsi hagszórók legyenek, de azért szép hangzásképpel. Múltkor láttam a JBL Alien 2.1-es készletét, annak annyi baja van, hogy nagyon futurisztikus és nagy a mélynyomó. Nézegettem még egy SONY házimozi erősítőtn (DAV-DZ10), amiben pont jó méretű hangszórók voltak, de ugye nem lehet PC-s kivitelben kapni.
Mit ajánlatok ilyen paraméterekkel?http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Newyorker
addikt
A mélynyomón a sub volumét mekkorára érdemes tenni?
(felére, 3/4ére?)★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
biker12345
csendes tag
Hali! Mi a véleményetek a logitech s200 2.1eséről? Egy koliszobába kéne, szal nem sok a hely, és nem fontos annyira hangminőség, ínkább az ár/érték arány.
Talán jobb kérdés lenne az, hogy érdemes-e 9600ért a logitech x-230 vagy elég lehet az s200 4600ért? -
Newyorker
addikt
Hááát..., a mély valóban jó, de azért falat nem lehet bontani vele, nekem bejön a cucc és szépen is szól, egyedül a kis hangszórók kinézetével vagyok bajba, mert nagyon kicsik és így elég ratyin néz ki, bár már megszoktam!
Bár a lényeg, hogy jó szól és minőségik az anyagok!★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Manitou
veterán
válasz Newyorker #991 üzenetére
Azt hiszem olvastam is amit írtál korábban. Szóval akkor nem lesz kevés az ereje ekkora szobába? Ma voltam szétnézni pár helyen, de nem volt Z3 sehol , csak rendelésre lett volna.
Az az igazság, hogy , most egy sztereo Panasonic magno van rákötve a hangkártyára, egy 2utas 4 hangszórós rendszer 20W-os teljesítménnyel, és szépen is szól, csak szeretnék már valami ütősebb basszust meg hangerőt is. Arra gondoltam hogy ez a magnó akár maradhatna bekötve pl front hangszóró gyanánt, és még rákötve a Z3-ast, együtt már biztos lenne erő.Vagyis így 4.1-ben szólna. Bár nem tudom ez mennyire jó ötlet Z3-asról azt írják a mély túl erős benne a magashoz képest.
Mennyire lehet vele ''falat bontani'' ? -
Manitou
veterán
De nagy itt a tolongás
-
Manitou
veterán
Logitech Z3-at néztem ki magamnak, de nem tudom mennyire erős ez a cucc.Elég jókat olvastam róla . Egy 20 m2-es szobába mennyire lenne elég Főleg zenehallgatásra venném, meg persze film is bejátszik azért.
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
-
Nimda
addikt
Logitech X-210-röl vélemények?
A szatellitek csak egy utasak,de igazából nem tudom hogy az X-230-hoz képest a mélyei milyenek...[link]...gondolom a P380-hoz képest sokkal jobb
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
-
Integra
titán
az a nagy baj, hogy úgy tűnik a notin nem digi spdif - analóg line out combo jack aljazat van, hanem sima spdif... és akkor meg baszhatom, mert nem láttam még olyan 2.1-es rendszert aminek spdif lett volna a bemenete.....
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
djtoomi
addikt
hali
tesóm tegnap vett egy ilyet de az én régi x230-asom jobb nála hasonló tünetet produkál mint amit irtál 5.1-esről csak ebbe nincs szinte semmi magas.és mélye sem valamib ike.Z3e sokkal inkábbMinden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
@ngel
tag
Hát azért ezek nem kis elvárások! Talán akad egy-két delikvens 20e alatt is....
A ''középkategória'' (25-35k) már elég jó hangminőséget produkál, nekem személy szerint egy Creative 250D THX-em volt, amíg el nem romlott (negyedszerre is)! A hangja nagyon tetszett, és nem is volt túl drága (32K tavaly Karácsonykor)! Egyetlen apró, ám annál bosszantóbb hibája volt, hogy borzalmas súgott! Még lenémítva is lehetett hallani, és a hiba nem a hangkártyával volt! SNR kb 10dB volt! Szégyen!
[Szerkesztve]I don't worry about what I don't know - I worry about being sure about what I do know. - Warren Buffett
-
Integra
titán
amit néztem, logitech az kb 17e, valami ilyesmi árban szeretnék maradni 20ig kb..
fontos hogy fadobozos legyen a mélyláda. és a szatellitekben külön legyen közép és magas.
20 körül azért már csak kapni valami normálisat, nem?
mennyivel tud többet a 25-35k szegmens?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
@ngel
tag
Klipschből csak a ProMedia 2.0 kapható újonnan, BOSE méregdrága (a Companion 3 is kb 100k), Logitechről az utóbbi pár hozzászólásból minden kiderül, Yamaháról pedig eddig nem sok szó esett, pontosan mire gondoltál?
Egyébként minden attól függ, hogy mennyit vagy hajlandó rászánni. Az utóbbi időben 3 fő kategória körvonalazódott ki számomra: 10-15K, 25-35K, és 50+ (hangminőség és extrák általában ezekkel egyenes arányban változnak).
Üdv,
@ngelI don't worry about what I don't know - I worry about being sure about what I do know. - Warren Buffett
-
Integra
titán
hi
kellene valami komolyabb, minőségibb 2.1-es hanfalrendszer notihoz.
a notin nincsen viszont analog out, csak spdif és usb...
mit javasoltok?
logitech? klipsch? bose? yamaha?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Nimda
addikt
válasz Newyorker #972 üzenetére
Régebben nekem is volt creative 5.1 asszem P5800...hát a bassz nagyon ''harácsolt'' még közepes hangerönél is...olyan mintha a membrán túllengne,nem birná a mély hangokat...gondoltam szétszedem,megnézem mi okozza...hát nem valami preciz belsö látvány fogadott,hanem egy összecsapott munka...a lényeg hogy kicseréltem a mélysugárzót,egy hasonló,de robusztusabb darabra,és szépen lekötegeltem a vezetékeket...mondanom se kell,hogy helyreállt a hangkép és bizony a gyári hangköpö bizony leszerepelt...
Azóta óvakodok a creativ termékeitöl,persze gondolom nem minden tipusa ilyen ''tákolmány''...
Logitechem még nem volt,de van egy sejtésem,hogy ezekhez (pl.Z3) nem kell hozzányúlni a hangkép érdekében... -
Newyorker
addikt
Elöször én is ezen gondolkodtam, de hozzátettem még 5k-t és lett a z-3e!Hogy megbántam é, vagy nem azt nem tudom, mert azt még nem hallottam, bár sokan mondták, hogy a creative hangfalaitól óckodjak, talán pont ezért is lett Logi!
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Nimda
addikt
Creative Inspire 2.1 T3100-ról szeretnék véleményeket [link]
-
Newyorker
addikt
Nah, szval megvettem a z-3e-t!
Első benyomások, mivel még teszt alatt
Frankó nagy doboz, kiveszem belőle a cumót meglepően kicsi a két első speaker, már-már viccesen néz ki, kicsit el is keseredtem a látványától. Összeköt, bedug, power,zene!Zene, játékok minden szépen szól rajta, bár jelzem nincsen nagyon összehasonlítási alapom, de meglepően jó a mély és ezek a kis fityegők is nagyon szépen szólnak, úgyhogy visszaszívom, amit az elején írtam róluk, hogy viccesek meg stb, szval kicsi a bors de erős, asszem itt érvényesül igazán!
Ami nagyon tetszett még az anyagok megvállasztása az nagyon jó, bár van más logi cuccom, úgyhogy ez nem volt meglepő, mert nagyon jó anyagokkal dolgoznak!Távirányítója, szép jól kidolgozott a volume poti nagyon jó finom kis cucc!
Még1x jelzem, hogy számomra nagyon jó, szép, szépen szól stb., de nincsen pl összehasonlítási alapom a z-4hez, illetve más 2.1es rendszerhez!
Összefoglalva, nem bántam, szerintem jó választás, 15k-t megért, mindenkinek csak ajánlani tudom!★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
-
Newyorker
addikt
Oksa, tehát teljesítményben semmi, akkor nem ér meg nekem plusz kest!
Itt az idő és kihirdetem, köszönöm mindenkinek a segítségét , a fáradozását reám a választásom a Z-3e-re esett!
Taps és pezsgőt mindenkinek
[Szerkesztve]★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
egysrác
csendes tag
-
Newyorker
addikt
Gondolkodom, hogy z-3e helyett z-4e-t veszek, megéri azt a plussz lóvét?
-
uRSul
tag
Technikailag semmi különbség nincs Z3 és Z3e között?
-
bebar
aktív tag
Nem tudja valaki véletlenül, hogy az X-530-nak milyen hosszúak a kábelei?
U.I.: Nekem Z-2300 van..
[Szerkesztve] -
uRSul
tag
Már csak azt kellene tudni, hogy hol lehet ilyet kapni?
-
uRSul
tag
Logitech x230 és z3e között mi a különbség?
Inkább hangzásbeli különbség érdekelne, tudom, hogy a z-nél van távirányító, de talán nem az a legfontosabb! -
Abu85
HÁZIGAZDA
Aki Sonic Gear-t akar venni az nézze meg a magyar honlapot a speckókért [link].
A terméket meg lehet hallgatni, az importőr szegedi boltjában. Nagyon kedvelt modellek az EVO széria, Blue Thunder 1 és az EGO 5.Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
@ngel
tag
Jah, jó kis összehasonlíó cikk:
Harman-Kardon SoundSticksII vs ''tákolmány''
[link]I don't worry about what I don't know - I worry about being sure about what I do know. - Warren Buffett
-
@ngel
tag
válasz neduddki #922 üzenetére
Köszi!
A Genelec brutál, és ez még csak a legkisebb! Képzelheted a nagyobbakat (pl 1032), huh....
Dynaudio szintén profi, meg is kérik az árát!
Én igazából valami olyasmit keresek, aminek tiszta sztereóképe van és olyan mélyre megy, amennyire csak lehet.... És szeretném mindezt kihozni 100k-ból....
Na most ez a 2 dolog sajnos egyszerre nem megy! Nagyon nem!
Körülnéztem mégegyszer az absolute.hu-n, és találtam egy (talán) ideális jelöltet a Behringer Truth B2030A személyében. Erről vki? Neduddki? Én is inkább ''zenét'' hallgatok, ezért gondoltam rá, hogy jó lesz egy studio monitor is.
P.S.: megnéztem még a Harman-Kardon SoundSticks II-t is, de mikor megláttam, hogy a szatelitek alig több, mint 1/2 kilósak...... Hát inkább nem....
[Szerkesztve]I don't worry about what I don't know - I worry about being sure about what I do know. - Warren Buffett
-
neduddki
nagyúr
válasz Newyorker #920 üzenetére
Hi!
Nkem volt szerencsem /bal/ vegighallgatni a T2900-T3000-T3100 sorban de nem voltam tole hasresve, tolakszik szetesik a hangkep meg ijjenke /vagy ebben a kategoriban ijenket ne varjnk el???:- )))/ jo mongyuk akkoiban a 250d-hez voltma szokva az meg aze cska ocosbb- )))
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
HI!
Egywszeruan aszt imadom a Genelcben hog nem takarget nem ad hozza hanem kihoz mindent, nyugot kellemesm, ZSENIALIS!!! mongyuk ne akrj rajta tucc tucc-ot hallgatni... en csak zenet hallgatok nagy neha... megneha ralokom a tv-re is
az bisztos hog hihetlenul kihozza dogokat mar ez a ksi vacak is:- )))
amug a 5.1-es fa genusi jaccani meg dvd-re oke, de zenre inkabb ne mert elsirod magad, meg az en kepzetlen fuleimenk is.
Mint mar Nked irtam tejjensmas mitn a 250d az sokklaidegesbb tolakodobb, legsizvesebben a gep melle is beszerenek meg egy parat... /vagy tvmelle szerzek egy 1032-t a 8020-asopkat meg betolom a gep melle:- )))/
Van egy DVD-Aidio lemezem amit a Aud2Plat melle adtak, es van rajta nehany szam, ami igencsak zavarba hozozt mar sok mindent /250d-t is/ hat a G-tmeg nem tutta:- )))
Amugy pont a G-miatt anyazom pl. a Romeo&Juliete-et /errol mar orjongtem korabban is:- )))/, a francia cd qva jo egyben van az egesz, a magyar boseggel tulhozott mejjek, framcia dvd ... hmmmm hat ott ma rne mvoltka topon a hangmernokok, vagy tulozttna is elhabnyagoltak a 2.1-et de az mar balhes, es akkor a magayr dvd, hat rugdosnam egy darabig aki aszt keverte..:- (((
udv
neduddki
p.s. amugy nehany studioban jartas esmeros eztet favorizlaja /arat inkabb ne nezd meg meg akciosan sem:- )))/:
[link]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
HI!
Igen kosoznom at letten en is iranyitva a emu 1212 fel ha jopl emlezema szmara, cska az bisztosan nem megy jatekkal /mar tegyuk hozza hogy amaennyit en jaccom.... havonta-2havonta nemi auto verseny/ a juli meg allitolag ottna is tud vmit...
udv
neduddki
mod: m-audiobaol most modtak egy pcmacis vmi negycsatornas dogot /200rugo ujonnan/de nem tm aszmat, csek nem birja a visztat /en sem:- )))/ ill. meg pci-ben
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
HEMP
aktív tag
Szerintem a Creative P380-as rendszere iszonyat jól szól! Fadobozos a mélynyomó, zéró torzítás, érdemes figyelembe venni, szerintem....
''Azért jó a mazochistának, mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor az rossz, tehát jó!''
-
khron
tag
logitech!!!
2300-as volt, amit 5450-re cseréltem. Mindkettő ott van a toppon.WANTED: minden ami - SEGA -
-
Newyorker
addikt
Maradok Logitech z-3e-nél, talán ezt dícsérték a legtöbben
-
@ngel
tag
válasz neduddki #909 üzenetére
Ez a Juli@ jópofa! Sokat nem tudok segíteni hangkártyával kapcsolatban, de valószínűleg egyik sem szólhat rosszul! Igaz, a Genelec-kel biztos egyből kiderülne a különbség!
1 kérdés: leveleztem egy sráccal, akinek M-Audio LX4-ese volt, és azt mondta, hogy a Genius 5.1 HT is sokkal jobban szól, a Logitech Z-5500-zal meg össze sem lehet hasonlítani! Ezt olvasva teljesen elbizonytalanodtam, hogy egyáltalán szabad-e ''végfelhasználónak'' studio monitort vennie? Neduddki: te zenét készítesz is, vagy csak hallgatod? Mert ha a studio monitorok nem kifejezetten zenehallgatásra vannak kitalálva, hanem inkább a zene hibáit hozzák ki, akkor nekem elég lenne egy Altec vagy akár egy Genius is! (még a gondolata is fáj, hogy vegyek egy Geniust! )
Szóval mi lehet rossz egy studio monitoron? Nem lehet rajta élvezni a zenét?I don't worry about what I don't know - I worry about being sure about what I do know. - Warren Buffett
-
Toncsi
aktív tag
válasz neduddki #909 üzenetére
Hello!
Játékban az égvilágon semmit, ezek profi sztereo (2.0) kártyák. Sztem az Eax-ot nem támogatják. A helyedben még számításba venném az E-mu kártyákat is, mert ár/minőség arányban ők a legjobbak. Hangminőség terén meg kategórián felüli. Az M-Audio-nak e két kártyájának hangminőségéről nem sok jót tudok mondani (ellentétben az elnevezéssel, persze egy Audigynél sokkal jobb), viszont MacOS/Linux alatt is megy (ellentétben az E-mukkal).
A többi kártyát személyesen nem ismerem.
http://www.hitspace.hu/ -n találsz info-t E-mu és M-Audio kártyákról. -
neduddki
nagyúr
HI!
MOst eppen hangkartya kevegeles van utkozben egosys dicsergetik, cska kivancsi lennek jtekban ez mi tud??? [link]
vagy lehet hogy: Prodigy 192 , Prodigy 7.1???
udv
neduddki
mod: a masik lehetosegek meg: [link] vagy http://www.m-audio.com/products/en_us/Audiophile2496-main.html
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Newyorker
addikt
SonicGear BT3 2.1 hangfalrendszerről mi a vélemányetek?
Ismeri valaki?★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
L.Misi
csendes tag
Nekem egy SONIC GEAR EVO K550 FX 2.1 hangfalszettem van,és király zenéhez is,játékhoz is!
-
@ngel
tag
válasz neduddki #903 üzenetére
Az is folyamatban van! Most jön az a fázis, hogy végighallgatom a városban az összes fellelhető hangrendszert BOSE-tól M-Audio-ig, Genelec-től Klipsch-ig mindent! Sőt most már az is lehet, hogy egy sztereó erősítő lesz, és két jobb fajta passzív hangfal.... Azt hinné az ember, hogy minnél többet olvas, annál okosabb lesz, pedig pont fordítva van! Minnél többet olvasok, annál inkább bizonytalanodom el, hogy tulajdonképpen mit is akarok pontosan! Fura!
I don't worry about what I don't know - I worry about being sure about what I do know. - Warren Buffett
-
Newyorker
addikt
SonicGear BT3 2.1 hangfalrendszerről mi a vélemányetek?
Logitech jobb márka?★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
@ngel
tag
Most már én is ott tartok, hogy Klipsch 2.0 vagy Creative T20 2.0.....
Gyakorlatilag szinte minden 2.1-es szettet végignéztem a neten az elmúlt két napban. A BOSE elég drága, de egy meghallgatást talán megér, hátha.... A JBL felejtős, mert nincs az a pénz amiért én kiraknék az asztalomra két ilyen UFO fejet....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Assetto Corsa
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
- Ukrajnai háború
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok